Widok

Czym zasłonić znamię przed pójściem na solarium?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny w maju mam ślub i chciałabym się trochę opalić do tego czasu na solarium, mam jednak na plecach znamię, którego nie powinnam opalać i tak zastanawiam się, w jaki sposób mogłabym je zasłonić. Przez zwykły plasterek promienie pewnie i tak przejdą, więc zastanawiam się, czy są jakieś inne plastry specjalne właśnie do ochrony znamion?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sa takie silikonowe oslonki na brodawki sutkowe, zeby pod bluzka sie nie odznaczaly. Jesli znamie nie jest duze to spokojnie mozesz nakleic, jest informacja ze mozna uzywac ich w solarium. Powinny byc w h&m, gatta :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
milia dziękuję za radę, poszukam tego w sklepie. Myślałam też o nasmarowaniu pieprzyka filtrem 50 i wtedy naklejenie na niego plasterka, tak myślę, że chyba wtedy też powinien być zabezpieczony przed promieniami. Nigdy nie byłam w solarium i trochę się stresuję że podrażnię to znamię.
może być też sudokrem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja stosowałam zwykły plaster z opatrunkiem w solarium, jak i na słońcu...tak mi zalecił dermatolog na blizne...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i żadnych powikłań nie było...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry