dziewczyny!!!
znacie ta restauracje (Swietojanska, kolo banku PKO, skrzyzowanie z 10 Lutego)? Macie jakies wrazenia z niej, ktos byl na weselu, przyjeciu?? prosze o opinie, wszystkie mile widziane!!! sprawa BARDZO PILNA!!!
istnieje od 2003r., wczesniej byl tam Szejk. z zewnatrz dosc exclusiv lokal, ale oferta weselna zaskakujaco atrakcyjna - i wlasnie o to chodzi - czy jest tu jakis "haczyk"? widzialam tam kilka razy wesele w srodku, moze jednak cos wiecie?
00
~nale
(21 lat temu) 3 maja 2005 o 21:46
ja tam tylko jadłam obiad jako klient z ulicy, więcej nie pójdę, jedzenie niesmaczne i zimne, obsługa beznadziejna, sala pusta - co tez o czymś świadczy
hmmmm - rozumiem że jeszcze nic nie wplacałaś?
Trochę niewiele czasu zostało Wam :((( Ale na pewno zdążycie, my też jeszcze nic nie mamy zaklepanego finansowo.
Moze Antracyt przy bulwarze lub Dom Marynarza , albo Maryla w Kamiennym Potoku ,podobno robia tam dobre wesela,zalezy ile masz osob.Zycze powodzenia,nie zalamuj sie,na pewno cos znajdziesz.
elajza - my tez zmienilismy lokal... Z Sopotu na Wrzeszcz... Szczegoly podam jak juz bedzie to pewne :)
Ale szczerze mowiac mam dosyc juz przygotowan do tego slubu i marze o tym zeby bylo juz po...
no to widze, ze nie jestesmy sami :-) ja sie juz bardziej stresuje ta sala niz to warte, jedziemy wlasnie sprawdzic opcje Sopot, z tym ze moja Druga polowka z rodzina nie popiera zmiany lokalu, a moja rodzinka chce ich namawiac... Eh, zeby juz bylo po wszystkim... Zycz mi powodzwenia!