Widok

***DA VINCI*** - Gdynia -PILNE!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny!!!
znacie ta restauracje (Swietojanska, kolo banku PKO, skrzyzowanie z 10 Lutego)? Macie jakies wrazenia z niej, ktos byl na weselu, przyjeciu?? prosze o opinie, wszystkie mile widziane!!! sprawa BARDZO PILNA!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szczerze mowiąc pierwsze słyszę o tym lokalu
istnieje od 2003r., wczesniej byl tam Szejk. z zewnatrz dosc exclusiv lokal, ale oferta weselna zaskakujaco atrakcyjna - i wlasnie o to chodzi - czy jest tu jakis "haczyk"? widzialam tam kilka razy wesele w srodku, moze jednak cos wiecie?

ja tam tylko jadłam obiad jako klient z ulicy, więcej nie pójdę, jedzenie niesmaczne i zimne, obsługa beznadziejna, sala pusta - co tez o czymś świadczy
co do jedzenia to na trojmiasto.pl sa w 90% pozytywne opinie, wiec chyba nie jest az tak zle :o) a wloski kucharz co nieco potrafi upitrasic?

i co..? nikt? nic...?

elajza, a Ty w poszukiwaniu lokalu???
Jedzenie średnie. O wiele lepiej jest np. w Pueblo czy w Tawernie.
Nie polecam.
no wlasnie zastanawiam sie czy nie zmienic....

a narazie gdzie masz miec?
Roza Wiatrow. ale oststnio wynikly pewne okolicznosci, ktore sprawaija, ze powaznie rozwazamy zmiane miejsca.

hmmmm - rozumiem że jeszcze nic nie wplacałaś?
Trochę niewiele czasu zostało Wam :((( Ale na pewno zdążycie, my też jeszcze nic nie mamy zaklepanego finansowo.
elajza, a Kozi Gród - nie mają terminu?
nie maja, no chyba, ze ktos zrezygnowal z 25 czerwca.

a 25 czerwca to juz ostateczna data?
tak, termin jest niezmienialny :o)

Moze Antracyt przy bulwarze lub Dom Marynarza , albo Maryla w Kamiennym Potoku ,podobno robia tam dobre wesela,zalezy ile masz osob.Zycze powodzenia,nie zalamuj sie,na pewno cos znajdziesz.
:-) dzieki. Mamy juz pewien typ i nie jest to Da Vinci, ale o tym powiem jak juz bedzie zaklepane - nie chce zapeszac ;o)

elajza - my tez zmienilismy lokal... Z Sopotu na Wrzeszcz... Szczegoly podam jak juz bedzie to pewne :)
Ale szczerze mowiac mam dosyc juz przygotowan do tego slubu i marze o tym zeby bylo juz po...

no to widze, ze nie jestesmy sami :-) ja sie juz bardziej stresuje ta sala niz to warte, jedziemy wlasnie sprawdzic opcje Sopot, z tym ze moja Druga polowka z rodzina nie popiera zmiany lokalu, a moja rodzinka chce ich namawiac... Eh, zeby juz bylo po wszystkim... Zycz mi powodzwenia!

do góry