Widok
Tak, życie jest takie skomplikowane... A Niulka taka głupia wiecznie chodzi uśmiechnięta i nic o życiu nie wie. Wiesz co? O Twoim nawet nie chcę wiedzieć. Bo po co mam zawracać sobie głowę ignorantem, który uważa się za najmadrzejszego na świecie i nikogo nie chce słuchać, choć przed chwilą płakał, że sobie nie radzi? Ok, niech będzie, w Twojej ocenie jestem głupia. I wyobraź sobie, że taka zostanę! Tylko, że ja radzę sobie w życiu. Sama. Ze wszystkim. Efekt mówi sam za siebie. A Ty bądź sobie dalej najmadrzejsza po swojemu. Nic już o Tobie więcej nie chcę wiedzieć.
Niulka, do której z nas ta odpowiedź? Nie zaperzaj się, tylko zrozum, że ludzi są słabsi i silniejsi psychicznie. Jedni mają wsparcie, inni nie mogą nie nie liczyć, a jeszcze inni w ogóle go nie potrzebują, bo sami ze wszystkim sobie radzą. Jeśli należysz do tych ostatnich, to można Ci tylko pogratulować, serio :). I nikt nie powiedział, że jesteś głupia.
Mikronezja, nie będę kogoś na siłę głaskać i wmawiać, że jest wspaniały, bo to nic nie da. MM sam... czy tam sama musi sobie z tym poradzić. Ale ewidentnie widać, że nie chce. Wiem, że to przewrotnie brzmi, ale tak jest. Zaparła się... czy tam zaparł w swojej mądrości i Niulka jest glupiutka, uśmiechniętą dziewczynką, która nic o życiu nie wie. Ja się kłócić nie zamierzam. Niech sobie mówi, co chce, w d*pie to mam.
Graszka, zwróciłam na to uwagę dopiero, jak napisałaś, że M&M to nie MM. I do Ciebie napisałam, że to jeszcze nic nie znaczy i żeby autor potwierdził lub zaprzeczył.
M&M się odezwał i przeprosiłam go za pomyłkę, bo okazało się, że jednak różne IP oznacza dwie różne osoby. Dobrze się wytłumaczyłam? :)
M&M się odezwał i przeprosiłam go za pomyłkę, bo okazało się, że jednak różne IP oznacza dwie różne osoby. Dobrze się wytłumaczyłam? :)