Widok
A mi się podoba. Dekoracja jest skromna i uroczysta a nie krzykliwa i zasłaniająca parę młodą.
Nie spotkałam jeszcze pracowników - i was to też dotyczy Lidia, Mandarynka i Gula - którym wszystko się zawsze udaje. Jeżeli twierdzicie inaczej, to jeszcze samo życie zweryfikuje kiedyś wasz pogląd.
Jest jednak skuteczny środek na to aby było doskonale - trzeba wszystkiego dopilnować.... i nie bać sie powiedzieć wcześniej że coś nie gra.
Nie spotkałam jeszcze pracowników - i was to też dotyczy Lidia, Mandarynka i Gula - którym wszystko się zawsze udaje. Jeżeli twierdzicie inaczej, to jeszcze samo życie zweryfikuje kiedyś wasz pogląd.
Jest jednak skuteczny środek na to aby było doskonale - trzeba wszystkiego dopilnować.... i nie bać sie powiedzieć wcześniej że coś nie gra.
Niestety nie miałam czasu żeby wcześniej powiedzieć że coś nie gra,bo wiązankę ślubną i przystrojenie samochodu zobaczyłam dopiero w dniu ślubu-i nie było czasu na zmiany. A co do wcześniejszego dopilnowania to byłam tam kilka razy przed ślubem,żeby dokładnie zamówić to, co chciałam. A że niestety tego nie otrzymałam to wybacz, chyba jest to jednak wina pracowników a nie moja, prawda?
Ja absolutnie nie wypowiadam się na temat jakości świadczonych przez wspomnianą osobę usług dekoratorskich. Tego nie oceniam. Ja się tylko zastanawiam nad tym, dlaczego ta osoba, skoro się reklamuje lub wypowiada na forum, za każdym razem robi to z innego nicku. Czy ma po prostu coś do ukrycia, nie chce żeby ją rozpoznano, czy też wstydzi się za swoje słowa wypowiedziane wcześniej na forum?