Widok
mamy tam wesele w sierpniu - z tego co wiem to uwazaja sale za wystarczajaco "bogata" i ewentualna dekoracja jest w gestii mlodych. my sie zastanawiamy nad 1 - kwiatami na stolach, 2 - balonami czy inna dekoracja ZA NAMI... to chyba wszystko, bo przeciez filarow nie bede przystrajac.... chociaz.... kto wie... jeszcze 7 m-cy wiec moze mi sie pozmieniac moja wizja....
napisz kiedy robicie i czy na najwiekszej sali? (my tak - na tej admiralskiej) i ew. jakie masz plany co do tej dekoracji.... pozdrawiam!!
napisz kiedy robicie i czy na najwiekszej sali? (my tak - na tej admiralskiej) i ew. jakie masz plany co do tej dekoracji.... pozdrawiam!!
Dokładnego terminu jeszcze nie mam tylko na razie wiem, że wrzesień. Na początku chciałam salę bursztynową (tą na dole), ale teraz zastanawiam się nad admiralską. Jest największa i najładniejsza. Tylko że u nas ma być 80 osób i zastanawiam się czy ta sala nie jest za duża na tą ilośc osób. Co o tym myślisz???
moim zdaniem 80 osob jest ok na sale admiralska... mam nadzieje ze wiecej tez tam "wejdzie" - u nas ma byc ok 120 osob.. ale wlsanie fiznalizujemy liste gosci - i powiem Ci ze wyszlo duuuuzo wiecej - pewnie po prostu czesc nie przyjedzie (jak slyszalam - liczba gosci na weselu jest o 10-20% mniejsza niz ta ktorych sie zaprosilo....)
jesli sie zdecydujesz na wrzesien, to mozesz przyjsc na moje wesele na chile i popatrzec - albo przed weselem - my tak zrobilismy we wrzesniu bodajze - bylismy zanim przyjechali mlodzi i goscie, zobaczylismy sale, a potem usiedlismy w tej malutkiej i czekalismy na weselnikow ;) przyjechali - posiedzieismy z boku jeszcze do konca "stol lat" i powitania - az sie rozeszli do stolow - wtedy i my wyszlismy.. w kazdym razie mozesz przyjsc i nieprzeszadzajac niekomu popatrzec, posluchac chwile zespolu..(przeciez ludzie sa tak zaaferowani soba, ze nie zauwaza ze "obca" para stoi w sali obok)...nam zalezalo zeby zobaczyc dekoracje na stolach (juz wiemy, ze musimy tam postawic kwiaty), zeby zobaczyc rozmieszczenie stolow na podobna ilosc osob, i zeby chwile posluchac zespolu ... ;)
jesli sie zdecydujesz na wrzesien, to mozesz przyjsc na moje wesele na chile i popatrzec - albo przed weselem - my tak zrobilismy we wrzesniu bodajze - bylismy zanim przyjechali mlodzi i goscie, zobaczylismy sale, a potem usiedlismy w tej malutkiej i czekalismy na weselnikow ;) przyjechali - posiedzieismy z boku jeszcze do konca "stol lat" i powitania - az sie rozeszli do stolow - wtedy i my wyszlismy.. w kazdym razie mozesz przyjsc i nieprzeszadzajac niekomu popatrzec, posluchac chwile zespolu..(przeciez ludzie sa tak zaaferowani soba, ze nie zauwaza ze "obca" para stoi w sali obok)...nam zalezalo zeby zobaczyc dekoracje na stolach (juz wiemy, ze musimy tam postawic kwiaty), zeby zobaczyc rozmieszczenie stolow na podobna ilosc osob, i zeby chwile posluchac zespolu ... ;)
Hejka, właśnie zarezerwowałam sale admiralską na 16 września. Wielkie dzięki za propozycję, może skorzystam :) tylko jeszcze nie wiem kiedy Wy macie ślub. Ale powiem szczerze, że wcale nie byłoby to głupie. Tylko z drugiej strony trochę głupio byłoby mi przyjść popatrzeć. Ale gdybym przyszła tak godzine przed Wami to bym nikomu chyba nie przeszkadzała.
Pozdrawiam
Pozdrawiam