Widok

DELPHI....KOKOSZKI...

Kokoszki Temat dostępny też na forum:
Ktos pracowal w tej firmie? Chcialabym dowiedziec sie czy tam jest w porzadku....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
a od kiedy chcesz dojezdzac ? Ja bede dojezdzac z kowal moge cie zabierac po drodze :) jak chcesz napisz maila ewa.h21@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny szukam osoby chętnej z która magla bym dojechać do pracy kierunek orunia kokoszki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogolnie atmosfera nie jest zła :) ale nie powiem zmeczenie czasem uderza i łapia nerwy. jest troche zapierdol ale nie jest zle na czysto wyciagniesz z sobotami ktore sa platne podwojnie czyli "setki" 4 w miesiacu to wyciagniesz 1600-1700 na czysto a ogolnie na umowie masz 1600 brutto :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kogo to obchodzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na każdy zakład pracy zawsze są negatywne jakieś opinie. Nie ma idealnej pracy no. Przez jaką agencję się chcesz przyjąć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

re opinie macie fajne

chcę się przyjąć do tej firmy koleżanka mi poleca dała mi numer i jutro zadzwonie do tej firmy a czytam wasze posty i jestem tego zdania że jak ktoś nie chce robić to mu każda praca będzie śmierdzieć .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
To chyba jakiś na wyższym szczeblu pisze to co tu widać , lub lizus , nie polecam i tyle
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
oczywiscie płacą za godziny , lecz każa zapier....... szybko szybko , i brygadzistki uważają się za bogini , obóz pracy !!!!!!!ZE NIKT SIE ZA NICH NIE WEZMIE !!!!!!!!
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na malarni jest normalnie 3 zmianówka? Wczoraj się dowiedziałam, przeklinam malaranie i chcę stąd spier...To nie dla kobiet.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakbym była inżynierem to bym nie pracowała w takiej firmie od tego trzeba zacząć. Wystarczy mi średnie techniczne i jakoś tam pracuje. A tylko dlatego bo się dalej uczę i żeby mieć jakiś grosz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potrzebują ludzi bo jest dużo pracy. A pojawiają się często bo ci co przychodzą zaraz odchodzą. Przepracują miesiąc i do widzenia, na ogół są to osoby młode, które się uczą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aha i.......

na montażu czy malarni jest praca na 2 zmiany pn-pt. Chyba że jest dużo zamówień to niektóre osoby muszą przyjść w nocy lub w weekend. Na wtryskarkach są 3 zmiany i cały tydzien (oczywiście z dniem wolnym po 3 dniach)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak zwykle marudzenie i narzekanie :)
Mój kolega tam pracował, jest inżynierem i był b. zadowolony i pensję miał dobrą.
Nie rozumiem jak ktoś kto nie ma wykształcenia, ma pretnesje że nie może znaleźć dobrze płatnej pracy. Może by tak najpierw zacząć od siebie? :)
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

Zależy na jaki dział trafisz

Jeżeli na produkcje czy malarnie to siedzisz te 8 godzin w miejscu i składasz te elementy i chyba jest jakaś norma. Na wtryskarkach latasz miedzy maszynami ale tam jest chyba najlepiej. Pracowałem na tym dziale 3 tygodnie ale mnie wywalili. Swoją drogą tam jest duża rotacja, ogłoszenia co chwila się pojawiają, ciekawe dlaczego. Ale ja polecam zatrudnienie się przez Adecco, dostajesz umowę o pracę od razu gdzie w większości agencji dają umowę zlecenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli nie ma ktoś pracy i nie chce już siedzieć na d*pie bez kasy to i pójdzie do pracy za 1200 netto. Do tego jak nie jest tam aż tak zle jak to ponoć było 2-3 lata temu. Szefostwo się zmieniło, a jeśli to się zmienia to i pewne zasady. Na pewno już nie ma żadnego mobbingu. W każdej firmie są zasady. Jest to praca na linii więc nie ma nudy a jest praca bo musi być ten ciąg. Jeśli ty czegoś nie zrobisz to druga osoba i pozostałe nie będą miały co robić, a jak nie ma co robić to trzeba przynajmniej świrować przez tą chwile co ktoś coś nadrobi albo iść pomóc. Brygadzistek jest kilka, przydzielonych po dwie na kilku sektorach. Nie podchodzą i nie mówią ''szybciej''. Dwie przerwy, jedna 20 min druga 10 min (na papierosa) więc dzięki dwóm czas szybko leci. Zielone fartuszki się opier.dalają co widać (te ze szkółki) ale to nic. Wypłate mają taką samą jak ci co zapier.dalają na linii. Pozdrowienia dla tych drugich bo szkoda ich i siebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Najlepiej to nic nie robić dużą forsę brać i dalej narzekać.Żal mi takich ludzi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12
praca ok kasy nikt za darmo nie daje.na jakim swiecie zyjecie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
Hej. Latwo sie domyśleć dlaczego nie przedłużyli Ci akurat teraz umowy.

24 napisałaś niezbyt dobrą opinię delfaju, co musiał ktoś wyczaić i poszedł nakablować gdzie trzeba. Do tego jak się kliknie na Twój profil to w mailu masz imię i nazwisko.

Stawiał bym na to, moja dziewczyna pracuje tam ponad rok i jakoś daje ogólnie rade :P

Pracowałem tam przez miesiąc, nie wspominam źle, ale dostałem pracę za większe pieniądze, więc zrezygnowałem, też byłem tam "przejściowo" :P

Pozdrawiam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
A meszczyzn tez potrzebują
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bardzo prosze o wysłanie mi tego nr do algidy bd wdzieczna moj email fraucer@op.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (10 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry