Widok

DERMIKA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
CZY SPRAWDZAŁYŚCIE:
maseczkę bankietową
satynowa bazę pod makijaż?

Co lepsze, waro kupić????

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maseczke bankietowa wyprobowalam dwa razy (jedna saszetka wystarcza na dwa razy) i jest naprawde rewelacyjna. Mam mieszana cere a przez caly dzien nie bylo nawet mowy o blyszczeniu sie :) Powodzenia!
maseczka bankietowa dla mnie żadna rewelacja...podobno satynowa baza pod podkład jest lepsza, ale osobiście nie sprawdzałam

Della
image
wiem, że baza pod makijaż LUMe... daje naprawdę fajne efekty, a do tego jeszcze fajnie wyrównuje skóre tak ze podklad duzo lepiej sie rozklada ( to dla kobitek ktore maja problem z roszerzonymi porami )
nita

image
Mam baze satynowa i musze powiedziec, ze jest bardzo fajna. Po nalozeniu twarz jest naprawde kladziutenka, potem na to podklad no i twarz faktycznie pozostaje bardziej matowa, niz bez bazy. No i ten zapach....hmmmm polecam
Maseczka 1-2-3 avonu! Jest genialna na takie okazje- nie wiem na jakiej zasadzie to dziala, ale zostawia na twarzy taką jakąs matową, lekko "gumowata" powłokę i skora wygląda o wiele lepiej- jesta gładka, kolor wyrównany.
A ja kupiłam wczoraj krem firmy So..ya :witaminowa kuracja - krem matująco-nawilżający i jest super!!! Do cery tłustej i mieszanej, papatki

do góry