Widok

DIETA KOPENHASKA

Morena Temat dostępny też na forum:
zacznam od 16.04 kto dolaczy? proponuje codziennie pisc relacje to dziala motywujaco...
a moze juz ktoras z Wa probowala tej diety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co ty za ''bzdety'' piszesz i kogo obchodza twoje pisane relacje. Jedyna dobra dieta to mniej jesc .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Próbowałam kopenhaskiej i to jest masakra! Polecam dietę Dukana Rewalacja!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale na efekty dukana trzeba troche poczekac?
a ta 13 dniowa jest szybka i ponoc skuteczna.
moze ktos ma jakies doswiadczenia z ta dieta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam dobre :) pierwszy raz schudlam 8kg :) pozniej mniej zawsze kolo 3-5 kg , problem w tym ze latwo nie jest ale da sie wytrzymc jak masz dobre checi :) powodzenia
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na efekty Diety Dukana nie musiałam długo czekac w ciagu dwóch tygodniu 7kg,oczywiscie nie lezałam na kanapie i jadłam białko tylko jakis spacerek tez był,Polecam Dukana.A co do diety kopenhadzkiej to nie polecam,organizm przestawia sie na dostarczenie małej ilosci kalorii podczas diety a po diecie każda wieksza ilosc jedzenie bedzie sobie zostawiał na zapas.Ja od poniedzałku wskakuje na Dukana muszer torche zrzucic,jak ktoś sie chce przyłaczyc to zapraszam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do Anny Kareniny

ja zaczynam od poniedzialku:-)Chetnie bym z kims pisala i nawzajem sie motywowala:-)
jednak zdecydowalam sie na dukana....boje sie ze nie dam rady w swieta na kopenhaskiej a dukan jest jednak elastyczniejszy
zaczelm wczoraj.....

tylko musze poszpeac jakies przepisy bo jen tylko jajka i chudy nabial
Ja tez zaczełam sobie Dukana od dzisiaj.Ale w świeta trochę sobie odpuszcze i zjem normalnie z rodziną a po swietach 5 dni proteinek i bedzie ok.Nawet jak przerwiesz na dzień czy dwa to potem wróc do samego białka waga nie podskoczy.Mi w chwilach słabości pomaga Cola -Lihgt,szczególnie jak mam ochotę na coś słodkiego.Polecam też ksiazke Dukana,mozna kupic w Rossmanie za 20zł i w razie wątpliwości zaglądac do niej.Są w niej tez przepisy na dania.No i pisz Anna relacje z dietki,Pozdrawiam!
ja w Kopenhadze na diecie i kopenhaskiej i dukana sporo utyłam ! wiec jest sukces i warto sprobowac. Bylam juz zbyt chuda wiec polecam obie diety bo sa zdrowe i mozna szybko sporo utyć . Utyłam parenascie kilo w krotkim czasie i teraz jest super wiec polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
no Kasia jak Ci idzie.....
ja dzisiaj jakos glodna jestem strasznie...ale daje rade:)
Hej dziewczyny
Też chce zacząc dukana ale co ze zdrowiem?Robiłyście jakieś badania?
Najbardziej boję się braku słodyczy bo je uwielbiam ;)
twarożek wiejski ze szczypiorkiem - proste i smaczne
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=312520
zarabiam online!!!
Diety Kopenhaskiej nie polecam, za to zdecydowanie polecam Dukana. Kilka miesięcy temu dzięki Dukanowi schudłam ok. 13kg, lecz dietę przerwałam (i nie przytyłam). Po świętach znowu przechodzę na Dukana. Jeśli macie w związku z tą dietą pytania lub zwyczajnie brakuje Wam motywacji i chcecie się poradzić, cokolwiek, zapraszam do pisania. Mój mail olinkavip@gmail.com
Olu ja mam do zrzucenia 15 kg.W jakim czasie zrzuciłaś swój "ciężar" ? ;)
Asiek na Dukanie mozna pic Colę-Light!!! Ja tez uwielbiam słodycze ale te Cola mnie ratowała w chwilach słabosci.A co to badań to robiłam sobie badania ogólne moczu w czasie diety i po diecie i nie było żadnych zmian.Ale na Dukanie trzeba duzo wody pić i ja piłam by nerki mogły poradzic sobie z duza iloscia białka jaka dostarczamy organizmowi.
Aniu jak tam dzisiaj? Na poczatku tej diety zawsze ma sie duzy apetyt,który sie zmiejsza z dnia na dzień.Ja sie chwilami łapie na tym że nic nie jadłam i nie jestem głodna i muszę wmuszac w siebie coś.
Kasiu 26 pocieszyłaś mnie trochę z tą colą.Masz może jakąś sprawdzoną stronkę z przepisami czy z netu korzystałaś? Ja na razie zbieram info,zapisuje w zeszycie, bo ta dieta wcale taka prosta nie jest tyle zakazanych produktów.....
Moich kilogramów pozbyłam się w ciągu ok. 3 miesięcy, może troszkę ponad 3. Nie "trzymałam" się bardzo mocno zasad diety (np. w I fazie można max 3 łyżki otrębów dziennie - nie zwracałam uwagi ile ich jem), ponieważ nie chciałam przesadzić, nie chciałam zrobić sobie samej krzywdy. Po tym jak schudłam zrobiłam badania ogólne, skonsultowałam je z lekarzem rodzinnym i było ok. Moja dr endokrynolog również potwierdziła, że z wynikami jest dobrze i życzyła powodzenia i wytrwałości w utrzymaniu wagi. A schudnąć musiałam, ponieważ mam niedoczynność tarczycy i biorę hormony, dzięku którym przybyło mi kilka kilogramów.

Pamiętaj, że każdy organizm inaczej reaguje. Ty podobną wagę możesz zgubić w ciągu np. 2 miesięcy albo 5. Pamiętaj, że dieta dietą, wiadomo, że każdy chce pięknie wyglądać, ale nie wolno zrobić sobie krzywdy i moim zdaniem należy przy każdej diecie uważać.
BYlam na kopenhaskiej chyba 1.5roku temu i schudlam na niej 7kg.
jednak to byla meczarnia.robilam te diete w uaplne lato i to ze nie chcialo sie tak jesc bylo dodatkowym plusem.do tego ogladalam swoje seriale co pomoglo mi przetrwac nie myslac o jedzeniu :)

dzis jestem na dukanie i chociaaz po ponad mcu ubylo mi tylko 4kg to jest to zdrowsze wyjcie.polecam.dodam ze niestety ale po kopenhaskiej kg NIE WSZYSTKIE ale troche bo chyba 3-4 wrocily.

to wszystko dlatego ze ta dieta glodzi organizm i nie trwa dlugo.a na dukanie rezultaty osiagasz wolniej lecz uszysz sie nowych nawykow zywieniowych.ze np nalesniki mozna zrobic praktycznie z niewielka iloscia mąki (łyżka) i tez sa bardzo smaczne. że można jesc zdrowo i bez tluszczowo.Ze żeby usmazyc kotleta nie potrzebujemy zalac patelni olejem.... itd :)

POLECAM LUDZIOM ktorzy naprawde chca zmienic nawyki zywieniowe i byc zdrowszymi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Prezent na dzień kobiet (28 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry