Widok

Dimakt firma która wysyła pracowników do Dani

Mam pytanie czy ktoś może zna tą firmę ,proszę o opinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak tam teraz z godzinami? Jest co robic w robocie? Byl ktos teraz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
"jezdzilem tam jakiś czas , bo jestem młodym malarzem/piaskarze , lecz teraz znalazlem wkońcu stała normalną prace w innym kraju "

Czasem jest , ze robisz godzin w miesiącu 400 , a czasem 100 ;/
Nigdy nie zarobiłem 10tysięcy zł .
Foreman i szef stoczni jedzie po tobie jak po szmacie .
Jezdza tam młodzi ludzie , bo fachowcy zjezdzaja nawet na wlasny koszt po kilku dniach/godzinach .
Jezeli ktos jest na dnie to pojedzie ,bo zlapie byle co , lecz jezeli znasz sie na robocie naprawde to poszukaj lepiej innej firmy , a jest wiele , wiele
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
bodzio nie pier### głupot !
Tam raz koleś zjechał i zapłacił 5tysiecy zł , bo miał 0,01 promila po pracy około 22 godzinie , a miał na rano do pracy .
To przesada ? NIE !

Otworzył z Was ktoś kiedyś szafke w domu lub torbę , a tam mysz wyskakuje ?
NIE ? Tam kilka razy tak miałem.
Sr*nie masz codziennie w domu po jedzeniu ?
Tam 80% ludzi po każdym jedzieniu leci na kibel .
Byleś kiedyś w pracy przy łopacie piach sprzatać lub zbiorniki po mazucie sprzątać ?
NIE ? Tam jak idziesz do pracy to niewiesz , bo raz idziesz na 2godziny , a czasami na 20 , 26 , 30 i bez przerwy .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki kolego za info (...) Wszystkie opinie na forach o nich są zgodne,kompletny syf!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
a słyszałem, że są jednak jacyś zadowoleni
na go work między innymi tez sątakie wpisy
ktoś mi to poleca, choć faktycznie 99% opinii jest skrajnie negatywnych

nie chciałoby się wejśść w jakieś bagno, ale jak się nie ma tu za bardzo alternatywy, to może zaryzykować...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bylem tam i nigdy wiecej tam nie pojade katastrofa dnooo
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba miał więcej tych promili a jak się jedzie do pracy to się nie chleje nawet po pracy tylko na wczasach można się zabawiać a tak w ogóle stoczniowcy to banda pijaków znam to z życia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
za granicą trzeba się szanować jak chcesz chlać to jedz na wczasy a nie do pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak się jedzie do pracy to się nie chla wódy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ludzie tam nie pija , ludzie tam sie boja, ludzie tam zapier.. a nie pracuja, wyzysk to malo powiedziane, sa setki innych firm gdzie np wolno mowic w obecnosci prowadzacych lub stac w pozycji wyluzowanej przy nich, ludzie sa tam gn*jeni doslownie i w przenosni.i pamietajcie jak z tamtad uciekac to z fajerwerkami;)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam czy orientuje się ktoś czy kładą duży nacisk na znajomość. Języka angielskiego aby się dostać do pracy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
tak ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tym językiem to paranoja, niby trzeba znać nawet płynnie jak piszą w ogłoszeniu, ale na miejscu 70% ludzie go nie zna i sobie radzi, tam trzeba mieć mocną psychę, szczególnie jak się pojdzie na 12-16 h na piach bądź na fuel tanka. Praca poniżej jakichkolwiek standardów bezpieczeństwa, masz godzinówkę, a walisz akord. Duńczycy, Norwegowie mówią easy - work slow, a Polacy za 54 korony walą tam 300 % normy i będzie tak dopóki nie zaczniemy się szanować - tańszych od nas nie ma.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jedzenie bardzo słabe. Przeterminowana żywność etc.
Praca po 12 h dziennie ale to nie problem.
Najgorszą rzeczą w tym wszystkim jest to, że jest się traktowanym przez Polaków jak śmieć. Duńczycy to 50/50. Jeden szuka pretekstu żeby Cię wywalić a drugi nic nie powie, że sobie siedzisz w pracy.
Słaby jest foreman Marek C. Chwalił się, że czyścił sh*t tanki bo mu duńczycy za to dobrze zapłacili... A teraz ciśnie ludzi. Generalnie cieszy się z tego, że z Żużlami zasuwa i, że cenią go..
Wyjazd 50/50. Zarobki dobre dla młodego. Fachowcy wyjeżdżają od razu po dojeździe na miejsce widząc social i stawkę za rodzaj pracy.
Pozdrawiam
Dawid
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłem kilka razy jako cleaner,dostawalem najgorsze roboty,ciagle w zbiorniku jak szczur.Foremani sa jacy sa opinie pół na pół jedzenie hm ser i mleko jest to z głodu nie padniesz.Jak jest robota i chcesz zarobić to zaciśnij żeby i bij godziny.Tylko tak zarobisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lol a co Ty chciałeś długopisy składać... pojechałeś jako cleaner, chyba logiczne, że myłeś zbiorniki hehe. Przykład debilizmu...

Komentarz ma 3dni, nie wiem po co piszesz głupoty i w jakim celu, ale jedzenie jest w tej chwili mocno poprawione. Aktualny kucharz gotuje na poziomie dobrego pensjonatu i dla przypomnienia - jest to jedzenie darmowe. Poza tym co sobotę chwytasz pewnie 500DKK, więc do Netto po zakupy jak Ci jedzenie nie pasuje :)

Nie bronie tej firmy, ale jeżeli komuś coś nie pasuje to po co się zgadza dla nich pracować. Myślę, że powód jest oczywisty - nie ma żadnych kwalifikacji, żeby liczyć na zatrudnienie w lepszych firmach. TADAM ! :)

Wiec mała rada ode mnie... Jeżeli nie masz żadnego doświadczenia w przemyśle stoczniowym, od tej firmy masz szanse zacząć - bo prawdopodobieństwo zatrudnienia bez kwalifikacji jest i tak duże...

Stawka 56DKK szału nie robi, ale i tak da się zarobić sporo bijąc godziny... Czyli nie na dłuższą mete, bo zajechać sie nie problem :P

Polecam platformy dobrze wyglądają w CV składanych w .. tych lepszych firmach ...

Wyjeżdżałem z tej firmy kilka razu - zawsze kasa sie zgadza, zawsze parę dni wcześniej wpływała na konto - więc oprócz tego, że tną chłopakom stawkę to nie było tam tak źle.

Ostatnio byłem Całkiem niedawno...pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Hmmm :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to wkoncu jak tam jest bo jest tyle teori ze glowa boli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam jak sytuacja wygląda na dzisiaj w tej dani i po jakim czasie można zjechać do domu na urlopik .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Haha to co za papryki tam jeżdżą ze się zgadzają na takie stawki powodzenia życzę wszystkim którzy tam pracują bo nie mają swojej godności.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry