Widok

Dimakt firma która wysyła pracowników do Dani

Mam pytanie czy ktoś może zna tą firmę ,proszę o opinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale mondry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to tylko bezmózgowiec robi za 56 koron. Patologia jakaś nie fachowcy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też za grosze robisz ? Ha ha nie macie godności ja za 150 Dkk się nie ruszam

nie cwaniakuj przeglupie lesny
Ja nie pomogę ale wiem ze do Skagen mozna jechac bo tam pelno Polaków. Nawet jak ta firma bedzie dno możesz zawsze znalesc cos ciekawego na miejscu...
Pozdrawiam przestraszonych na wiatrakach.... He he
szybkie kontrakty w tej branży to standard, wiadomo. Decydujesz się to jedziesz, nie decydujesz się nie jedziesz, proste... Oferują nienajgorsza stawkę godzinowa (ale bez porownania z tymi norweskimi) z zakwaterowaniem i wyżywieniem i wymagają szybkiego wyjazdu. Z Norwegią ostatnio miałem to samo, ale inne biuro z Gdyni, po godzinie od telefonu oferta nie aktualna. Jak Norwegia się ruszy to bendzie łatwiej i stawki lepsze, pytanie kiedy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkich,mogę coś opisać na temat firmy Dimakt- 1 lutego zadzwoniła do mnie pani z biura i zaproponowała wyjazd do Danii w środę o 6.00 rano z Gdańska-zgodziłem się ,następnego dnia (wtorek) dzwoni pani i mówi że wyjazd jest w czwartek ,za 2 godziny kolejny telefon od firmy DIMAKT że do wyjazdu nie dojdzie ponieważ chodziło o pracę na kilka dni. Po dwóch tygodniach kolejny telefon od wspaniałej firmy DIMAKT podkreślę że w godzinach wieczornych (po 18-tej) czy byłbym gotowy do wyjazdu znów na Danię następnego dnia z Gdańska o 6 .00 rano (podkreślę że jestem z Płocka) mowię ok. trudno jakoś się dostosuje.Za kilka minut zmiana godziny abym był na 10 rano ,potem 12 w południe ostatecznie 18.00 wieczór. Zgodziłem się n każdą godzinę i oznajmiłem że o owej 18 -tej będę w Gdańsku --A TU CO--- jednak proszę pana na 17-tą bo inaczej się nie wyrobicie na następny dzień na 7.00 rano ,ponieważ po podróży prosto do pracy,kolega z którym miał pan jecnahać jest z konina i ma kolegę to pojadą we dwóch. TAK MNIE POTRAKTOWANO, drugi raz przez tą samą firmę wylądowałem jak Zabłocki na mydle ,nie liczą się z nikim i lekceważą człowieka. Jak zapytałem na jaki okres jest ta praca -NIE POTRAFIĘ ODPOWIEDZIEĆ- OPOWIEDZIAŁEM WAM SWOJA HISTORIĘ .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam mam pytanie ktoś pracuje w Skagen w Danii mam od nich jechać na rury ,jakie są warunki obiecano 100 koron na rękę .
Obiecuja wyjazdy na 100% a chwile przed wyjazdem pisza ze firma jest niewyplacalna i czlowieka zostawiaja na lodzie dno a nie firma
Obiecują ubezpieczenie którego nie ma z godzinami różnie bywa a foremani czują się carami jednym zdaniem carska rosja na zachodzie zarabiasz 50 60 koron a tubylcy 170 220 elegancko:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda
Straszne warunki ,płaca głodowa , jedzenie skandaliczne !. Jak można tak traktować ludzi ?

oburzony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialem podobnie. Teraz juz nie pracuje bo musialem wrocic do kraju, ale zaluje, bo chlopacy sobie chwala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
znam, jestem spawaczem wyjezdzam z nimi mniej wiecej 3-4 razy w roku, zeby dorobic troche.
Nie jest zle, mieszkanie zawsze mam z chlopakami z roboty, jak zabraknie mi kasy to dzwonie do szefa i nie ma problemu, jak kiedys bylem chory to mi nawet zona na koszt firmy mnie odwiedzila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Haha to co za papryki tam jeżdżą ze się zgadzają na takie stawki powodzenia życzę wszystkim którzy tam pracują bo nie mają swojej godności.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
witam jak sytuacja wygląda na dzisiaj w tej dani i po jakim czasie można zjechać do domu na urlopik .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
to wkoncu jak tam jest bo jest tyle teori ze glowa boli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm :)
Lol a co Ty chciałeś długopisy składać... pojechałeś jako cleaner, chyba logiczne, że myłeś zbiorniki hehe. Przykład debilizmu...

Komentarz ma 3dni, nie wiem po co piszesz głupoty i w jakim celu, ale jedzenie jest w tej chwili mocno poprawione. Aktualny kucharz gotuje na poziomie dobrego pensjonatu i dla przypomnienia - jest to jedzenie darmowe. Poza tym co sobotę chwytasz pewnie 500DKK, więc do Netto po zakupy jak Ci jedzenie nie pasuje :)

Nie bronie tej firmy, ale jeżeli komuś coś nie pasuje to po co się zgadza dla nich pracować. Myślę, że powód jest oczywisty - nie ma żadnych kwalifikacji, żeby liczyć na zatrudnienie w lepszych firmach. TADAM ! :)

Wiec mała rada ode mnie... Jeżeli nie masz żadnego doświadczenia w przemyśle stoczniowym, od tej firmy masz szanse zacząć - bo prawdopodobieństwo zatrudnienia bez kwalifikacji jest i tak duże...

Stawka 56DKK szału nie robi, ale i tak da się zarobić sporo bijąc godziny... Czyli nie na dłuższą mete, bo zajechać sie nie problem :P

Polecam platformy dobrze wyglądają w CV składanych w .. tych lepszych firmach ...

Wyjeżdżałem z tej firmy kilka razu - zawsze kasa sie zgadza, zawsze parę dni wcześniej wpływała na konto - więc oprócz tego, że tną chłopakom stawkę to nie było tam tak źle.

Ostatnio byłem Całkiem niedawno...pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja byłem kilka razy jako cleaner,dostawalem najgorsze roboty,ciagle w zbiorniku jak szczur.Foremani sa jacy sa opinie pół na pół jedzenie hm ser i mleko jest to z głodu nie padniesz.Jak jest robota i chcesz zarobić to zaciśnij żeby i bij godziny.Tylko tak zarobisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry