Widok

Dimakt firma która wysyła pracowników do Dani

Mam pytanie czy ktoś może zna tą firmę ,proszę o opinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj!

Czytalem rozne opinie o tej firmie, sam sie chce wybrac tam do pracy, moj kolega jezdzi tam od prawie roku, twierdzi ze jest ciezko, jedzenie slabe, ale jak ktos pokaze checi do pracy to idzie jakos wytrzymac, inaczej nie jezdzilby tam tyle czasu!
Zakaz alkoholu i innych uzywek, rygor jak w wiezieniu, ale wiadomo ze jak chlejesz to nie pracujesz...

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam 13.09 mam jechać na próbki póżniej do pracy czy zna ktoś tą firmę jak ze zjazdami do domu jaka kasa proszę o opinie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
ta firma to dnoooooo
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 8
hehe ale ja znam dokladnie ta firme. Moj partner tam pracowal, jedno wielkie dno!!!Czasem w tyg pracujesz 2 dni,reszta w domu, jedzenie zazwyczaj przeterminowane :)bleeee, odciagaja kosmiczne sumy za wikt i opierunek, dojazd na wlasna reke. Poszukuja wciaz pracownikow,bo kazdy kto tam jezdzil ma dosc. No chyba ze nie moze znalezc innej pracy to tam jedzie. (...)..takze jechac popracowac najlepiej za darmo i zjechac do domu.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7
masz racje,byłem i juz nigdy tam nie pojade.mało gadzin,zarcie stare i wszystko co najgorsze,odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja byłem dzis na testach teraz niewiem czy jechac kazdy tak straszy jedni zachwalajo mówili na rozmowie ze zarcie ,hotel,przejazdy gratis niewiem teraz co robic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
wszystko prawda zgadzam sie!!!!!!!!!!! ale dojazd to oni placa bo tam tez jezdze!!!!!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też mam ofertę i nie wiem czy jechać na tą platformę.
Nie chce luksusów byleby płacili i żebym mógł tam zarobić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedzie ktoś z Was jako fireman na platforme???jak wygląda umowa? czy to prawda ze płacą tylko 54 korony netto??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak placa 54 korony. A umowa no coz normalna umowa dunska z duza iloscia podpunktow opisujacych ile i za co firma odlicza. za zakwaterowanie ( minimum 4 osoby w pokoju) wyzywienie( po terminie przydatnosci) koszta administracyjne( zalatwienie czegokolwiek z Pania z biura graniczy z cudem). Takze nie jest tak zle. No coz firma Dimakt moim zdaniem (...)szukaja frajerow na ktorych zarobia konkretne siano. Moze i zarobisz 10000 bedac na platformie ale pracujesz codziennie od poniedzialku do poniedzialku bez dnia przerwy. Co jak na warunki dunskie jest totalnym wyzyskiem i paranoja.Pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
prawda w tym ze P.Patrycja siedzi sobie (...) nic nie robi żeby do niej się do zdzwonić to graniczy z cudem ze Michael ją jeszcze trzyma to jest cud w biurze by się przydała bardziej odpowiedzialna osoba a praca i finanse ok polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam a ja dziś popisłem umowe pisało 75 koron netto na godzine na platforme mam jechac w poniedziałek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
podnoszę bo mąż chce tam wyjechać ile placą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Płacą 54DKK/h, tylko niech mąż uważa bo za wszystko co tam dają (talerze, sztućce, przepustkę i pościel), jak zgubi to będzie musiał zapłacić niebotyczne pieniądze. Bez dnia przerwy, żarcie grubo po terminie, codziennie chleb tostowy, jajka, zdechłe salami i produkt seropodobny. Jak ma opcję jechać gdzie indziej to niech się nawet nie zastanawia.
Ogólnie nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak chcesz w Danii zjeść inny chleb to przywież go sobie z Polski.Jeśli zaś chodzi o ser to najgorszy duński badziew jest lepszy od tego mydła sprzedawanego u nas.Jesteś pewnie przyzwyczajony do Pasztetu Podlaskiego(10% mięsa) i zupki chińskiej na obiad w niedzielę.Wam PANOM STOCZNIOWCOM nigdy się nie dogodzi.Paniska z Pcimia(bez urazy)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
dzieki wszystkim za odp maz pojechal zobaczymy co powie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Twój mąż już wrócił ?
mój dzisiaj dowozi tam papiery i czeka na telefon ... ale po przeczytaniu opinii na temat tej firmy mam wielkie wątpliwości czy chce żeby tam jechał !! proszę o info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, mój mąż wrócił dwa dni temu. Miał zarobić tam pieniądze ale wyszło tak że na trzy tygodnie pobytu ( miał być dwa ale nie było transportu ) przepracował tylko 29 godzin wiec wrócił prawie bez pieniędzy. Warunki spartańskie choć nie jechał na wakacje. Nie boi sie pracy ale lepiej już tutaj pracować za 1,5tys niż wymazać im z życiorysu okres pobytu tam. Rafał powiedział że może tam wrócić bo potrzebne są pieniądze ale nie chce go już tam wysyłać bo wrócił zniszczony psychicznie.
Ja jako żona nie polecam.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widocznie dużo imprezował
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20
do góry