Widok
OSTATNIO BYLAM NA IMPREZIE FIRMOWEJ PROWADZONEJ PRZEZ DJ KOTA, cała firma bawiła się SUPER, więc dogadałam sie z Dj'em i za tydzień gra moje wesele. Mam nadzieję, że bądzie równie fajnie. Oprócz tego, że dobrze gra, to jeszcze fanie poprowadził konkursy. Odezwę się po własnym weselu i podzielę wrażeniami.
Pozdrawiam
Aśka
Pozdrawiam
Aśka
Witam, miałam wesele Pt.13-07-2010 które było prowadzone przez DJ Kota (Tomka) w dzikim winie. polecam Tomka wszystkim, którzy nie chcą się zanudzić, lubią dobrą zabawę, dobrą muzykę i taniec. Kontakt z DJ rewelacyjny, ze wszystkim można się dogadać bezproblemowo, konkursy prowadzone były z jajem (ma chłopak talent i fajne pomysły), a goście pękali i płakali ze śmiechu. Do tego muzyka była dobrze dobrana. Bawili się i młodzi i starzy wiekiem. Polecam wszystkim, ja na pewno jeszcze kiedyś skorzystam!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! Ela.W.
Witam, ja byłem na weselu w zeszłym tygodniu które prowadził przez całą noc parkiet był pełny to chyba samo za siebie mówi. Do konkursów gości nie trzeba było wyciągać na siłę sami ustawiali się w kolejce. DJ nie mógł zakończyć imprezy bo goście nie chcieli zejść z parkietu. Ja osobiście polecam DJ Kota każdemu kto chce mieć zapewnioną dobrą zabawę na weselu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam
W ostatnią sobotę bawiłam się na weselu prowadzonym przez DJ Kota i muszę przyznać ze było to jedno z najlepszych wesel na których byłam gościem. DJ Kot grał wszystkie nowe i stare kawałki a goście bawili się świetnie. Parkiet był pełny przez całą noc a przerwy były krótkie dosłownie na szybkiego drinka lub gdy serwowano jedzonko. Konkursy były zabawne i przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Nie było żadnego problemu z zamawianiem piosenek czy przyśpiewek do toastów. W skali od 1 do 10 śmiało mogę dać 15! Gorąco polecam.
W ostatnią sobotę bawiłam się na weselu prowadzonym przez DJ Kota i muszę przyznać ze było to jedno z najlepszych wesel na których byłam gościem. DJ Kot grał wszystkie nowe i stare kawałki a goście bawili się świetnie. Parkiet był pełny przez całą noc a przerwy były krótkie dosłownie na szybkiego drinka lub gdy serwowano jedzonko. Konkursy były zabawne i przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Nie było żadnego problemu z zamawianiem piosenek czy przyśpiewek do toastów. W skali od 1 do 10 śmiało mogę dać 15! Gorąco polecam.
Chciałbym zwrócić się do samozwańczego "ZNAWCY TEMATU". Chętnie przyjmuję konstruktyną krytykę i szanuję internet jako medium pozwalające na wolność wypowiedzi uważam jednak, że taki sposób traktowania KONKURENCJI, to cios poniżej pasa. Jeżeli posiadasz zastrzeżenia do mojej pracy, chętnie to skonfrontuję, jeżeli jednak nie masz nic do powiedzenia, to po prostu - NIC NIE MÓW.
Jednocześnie bardzo dziękuję pozostałym internautom ze wszystkie opinie i serdecznie pozdrawiam.
dj kot
Jednocześnie bardzo dziękuję pozostałym internautom ze wszystkie opinie i serdecznie pozdrawiam.
dj kot
Panie DJ Kot. Prowadzenie imprez "z jajem" i "odpowiednia" reklama swojej działalności to domena ludzi inteligentnych. Widać Panu tej inteligencji zabrakło. Proszę spojrzeć na ten wątek. Niejaki Mich tak Pana umiejętności wychwalający ma ten sam numer IP co Pan. Jaki z tego wniosek ? Inne wypowiedzi z tego wątku również są mało wiarygodne. Za dużo lukru... Chciałbym zobaczyć choć jedną relację zdjęciową z imprezy, którą Pan poprowadził. Może Pani Aśka, która w tymże wątku zachwalając Pana umiejętności obiecała 25.07.2010, że podzieli się wrażeniami. Liczę na relację popartą zdjęciami. To z pewnością w jakiś sposób uwiarygodni bynajmniej tej jeden wpis.
Pytanie: czy zdjęcia oddają atmosferę na całej imprezie? Przy jednym utworze może być pełny parkiet, przy drugim pusty. Częste jest, że przy marnym zespole jest pełen parkiet, żeby nie zrobić przykrości parze młodej. Nie rozumiem w jakim celu DJ Kot ma wrzucać tu zdjęcia. Wszystko kwestia dobrego ujęcia i wyboru odpowiedniego zdjęcia. Zdjęcia nie oddadzą tego czy była dobra muzyka!