Widok
mogę wysłać kontakt na maila:)
wysłane:)
:) proszę
Karolino sprawdz maila:)
Marto... Jakas ty.... nie uzyje tutaj tego slowa... Po pierwsze nie wiem czy potrafisz liczyc ale tylko 2 watki a nie 15... matematyka sie klania. Poza tym uwazamy ze warto pochwalic osobe dzieki , ktorej wszystko bylo bardzo udane a tym bardziej ze forum to takie miejsce w ktorym ludzie dyskutuja i szukaja odpowiedzi na swoje pytania, jakbys nie wiedziala. A podpisujemy sie razem poniewaz to MY razem mielismy wesele a nie jedna osoba i to Nas obojga dotyczy... Nie wiem jak to wyglada u Ciebie. buahahahaha....
Lech Radziun poprowadził nasze wesele 28 lipca. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy. Genialny dobór muzyki, świetne kulturalne konkursy oraz idealne wyczucie czasu. Myślę, że przekonał do siebie tę część gości, która sceptycznie podchodziła do pomysłu dj'a na weselu.
Ja natomiast czułem się spokojnie wiedząc, że za mikrofonem stoi kompetentny facet, który czuwa nad tym aby wszystko szło w odpowiednim kierunku. Uczciwie mogę powiedzieć, że to on pociągnął całe wesele od początku do końca.
Zarówno u nas jak i u znajomych na których weselu byliśmy w zeszłym roku, wykazał się pełnym profesjonalizmem, dlatego z czystym sumieniem polecam Pana Lecha.
Ja natomiast czułem się spokojnie wiedząc, że za mikrofonem stoi kompetentny facet, który czuwa nad tym aby wszystko szło w odpowiednim kierunku. Uczciwie mogę powiedzieć, że to on pociągnął całe wesele od początku do końca.
Zarówno u nas jak i u znajomych na których weselu byliśmy w zeszłym roku, wykazał się pełnym profesjonalizmem, dlatego z czystym sumieniem polecam Pana Lecha.
moja Mama nie wyobrazala sobie wesele bez orkierstry i nie do konca byla pewna jak to bedzie, ale Pan Lech w akcji weselnej rozwial Jej watpliwosci. nie dal ciotkom posiedziec , konkursy do wyboru, otrzymalismy liste i wybralismy 4. do dzis Goiscie przy spotkaniach rodzinnych wspominaja jak sie swiietnie bawili. brac go jak ma wolny termin koniecznie! my go zechielismy widzac komentarze na forum i film, po rozmowie z żoną Pana Lecha.