Widok

DJ Lech Radziun

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam DJ na wesele w czerwcu przyszłego roku.W knajpie polecili mi DJ Lecha Radziuna.Czy ktoś korzystał z uslug tego DJ?
Prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
UP!
CZESC,
U NAS GRAL DJ LECH RADZIUN, ALE NA POPRAWINACH. :)) ZABAWA SUPER, UMIAL DOSTOSWAC SIE DO TOWARZYSTWA, BYL ELASTYCZNY I OTWARTY NA SUGESTIE. MY BYLISMY BARDZO BARDZO ZADOWOLENI. ZRESZTA BYLISMY JUZ NA PARU INNYCH IMPRZEACH, KTOE ON PROWADZIL ( Z TYM, ZE ZAZWYCZAJ JAKIES JUBILEUSZE, URODZINY) I ZAWSZE ZABAWA JEST PRZEDNIA. :)) MYSLE, ZE TO DOBRY WYBOR :))
POZDRAWIAM
JUSTI

image image
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 31
Dwa razy bylem na weselu gdzie gral - polecam. Bardzo fajnie poprowadzil wesele.

popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 28
ile placlas za poprawiny_
My mieliśmy go prawi rok temu. Polecam gorąco! Miły, taktowny, wszystko się da dogadać, muzyka świetna (nie dawalismy mu żadnej listy utworów)-sam dobrał do towarzystwa.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 26
A ile za poprawiny??
image
image
Najlepiej zadwoń do tego dj i zapytaj... :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej!
Prowadził nasze wesele w ostatnią sobotę. Potwierdzam kazdą powyższą opinię!! :) Był elastyczny, umiał dostosować się do towarzystwa, świetnie dobierał muzykę ("pod gości"), rewelacyjnie prowadził zabawy, jest otwarty i przesympatyczny :))
gorąco POLECAMY!! :) :) :)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 28
U nas tez gral Lech Radziun i szczerze go polecamy! Bardzo mily czlowiek i bardzo kontaktowy. Wszystko z nami dokladnie przedysutowal i byl otwarty na nasze sugestie. Program na biezaco dostosowywal do potrzeb Weselnikow:) Goscie byli zachwyceni:) PS. Widac, ze autentycznie lubi swoja prace:)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 25
u nas też grał - nie będę oryginalna, też polecam, bo po prostu jest dobrym dj-em :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 27
bylabym wdzieczna za kontakt do tego Pana :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
603585754
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
cześć dziewczyny, my z narzeczonym też wybraliśmy dj Radziunia na nasze wesel, które odbędzie sie 29 maja. Nigdy nie byłam na weselu w wykonaniu dj, więc czy może ktoś napisać mi jaki styl ma taki dj, jakie mniej więcej piosenki puszcza? Bardziej tradycyjne biesiadne, czy może większość zagranicznych.
pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 26
wszystko zależy od preferencji gości - u nas były różne przeboje, większość chyba zagranicznych, ale i biesiadnych trochę też:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22
u mojej siostry rok temu prowadzil poprawiny i naprawde moge go polecic
image
image
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 25
u mnie prowadził wesele i rewelacja, klasa, dobre wyczucie czasu i muzyki, naprawdę polecam, poza tym fajnie organizuje zabawy, takie jakie sobie zyczysz
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 24
U mnie będzie prowadził wesele za niecały miesiąc ;) Napewno napiszę opinię ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
A jest jakaś strona internetowa tego dj?
http://djlechrad.i365.pl/
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15