Widok
Aby nie być gołosłownym - trochę statystyki tego wątku:
Pozytywne opinie o DJ - 26
neutralne (pytania informacje itp) 20
negatywne - 2 (napisane 13 razy przez kami i 3 razy doogas)
Wniosek nasuwa się jeden - kami i doogas zdecydowanie większą liczbę pozytywnych opinii próbują przebić swoją negatywną pisaną po kilkanaście razy i nie potrafią wytłumaczyć PO CO TYLE RAZY TO PISZĄ!!!
Ciekawostką jest też to, że opinie o tym dj. od 5 lat są wyłącznie pozytywne i jedynymi osobami którym coś się nie podobało w tym okresie są kami i doogas !!!(dziwnie w tym samym czasie zaczęli pisać)
Osobiście z p.Lechem wiele razy pracowałem i wiem ,że opinie pisane przez kami i doogasa są BZDURĄ i OCZERNIANIEM !!!
Jak macie do tego dj. jakieś żale to zadzwońcie do niego i powiedzcie o tym! Tylko ze strachu pewnie tego nie zrobicie bo łatwiej wylać pomyje na kogoś anonimowo z za klawiatury komputera z ciepłego i bezpiecznego pokoju...
Czemu nie powiecie kiedy i gdzie te wasze straszne imprezy się odbyły! niech p.Lech się tego dowie i wszyscy forumowicze też!!!
Może nigdy się z nim nie spotkaliście!!!
Pozytywne opinie o DJ - 26
neutralne (pytania informacje itp) 20
negatywne - 2 (napisane 13 razy przez kami i 3 razy doogas)
Wniosek nasuwa się jeden - kami i doogas zdecydowanie większą liczbę pozytywnych opinii próbują przebić swoją negatywną pisaną po kilkanaście razy i nie potrafią wytłumaczyć PO CO TYLE RAZY TO PISZĄ!!!
Ciekawostką jest też to, że opinie o tym dj. od 5 lat są wyłącznie pozytywne i jedynymi osobami którym coś się nie podobało w tym okresie są kami i doogas !!!(dziwnie w tym samym czasie zaczęli pisać)
Osobiście z p.Lechem wiele razy pracowałem i wiem ,że opinie pisane przez kami i doogasa są BZDURĄ i OCZERNIANIEM !!!
Jak macie do tego dj. jakieś żale to zadzwońcie do niego i powiedzcie o tym! Tylko ze strachu pewnie tego nie zrobicie bo łatwiej wylać pomyje na kogoś anonimowo z za klawiatury komputera z ciepłego i bezpiecznego pokoju...
Czemu nie powiecie kiedy i gdzie te wasze straszne imprezy się odbyły! niech p.Lech się tego dowie i wszyscy forumowicze też!!!
Może nigdy się z nim nie spotkaliście!!!
gratuluje pozytywnych opinii :) neutralne to pojecie wzgledne.. fakt jest taki ze tez nie sa pozytywne..
nei sadze zebysmy probowali przebic 'zdecydowana wiekszosc' swoja opinia, bo to wciaz jest jedna opinia, ktora podtrzymujemy dyskutujac w odpowiedzi na wypowiedzi innych osob z forum, w ten sposob to chyba dziala? a moze powinno tak, ze sie pisze tylko w superlatywach a jesli ktos ma inne zdanie to nie pisze nic? to tez jest odpowiedz na kwestie 'po co tyle razy to pisza', odnosimy sie do wypowiedzi innych osob wyrazajac swoja opinie... a jesli ktos nas obraza z tytulu posiadania innego zdania, to tym bardziej motywuje to do uczestniczenia w dyskusji.
nie mam potrzeby dzwonic do dja bo nigdy z nim zadnego interesu nie bede robil, a poziom samoakceptacji i pewnosci siebie ma tak wysoki ze ew. krytyki prawdopodobnie by nie zrozumial.. anonimowy w internecie? :) dobre zarty :D .. nie raz sie udzielalismy na tym forum, w roznych watkach, i wciaz uwazam, ze mam prawo do wlasnej opinii i mam prawo sie nia podzielic, tak samo jak wy dzielicie sie waszymi opiniami.
a moze specjalnie piszemy takie rzeczy wywolujac dyskusje i robiac darmowa reklame>? :D
nei sadze zebysmy probowali przebic 'zdecydowana wiekszosc' swoja opinia, bo to wciaz jest jedna opinia, ktora podtrzymujemy dyskutujac w odpowiedzi na wypowiedzi innych osob z forum, w ten sposob to chyba dziala? a moze powinno tak, ze sie pisze tylko w superlatywach a jesli ktos ma inne zdanie to nie pisze nic? to tez jest odpowiedz na kwestie 'po co tyle razy to pisza', odnosimy sie do wypowiedzi innych osob wyrazajac swoja opinie... a jesli ktos nas obraza z tytulu posiadania innego zdania, to tym bardziej motywuje to do uczestniczenia w dyskusji.
nie mam potrzeby dzwonic do dja bo nigdy z nim zadnego interesu nie bede robil, a poziom samoakceptacji i pewnosci siebie ma tak wysoki ze ew. krytyki prawdopodobnie by nie zrozumial.. anonimowy w internecie? :) dobre zarty :D .. nie raz sie udzielalismy na tym forum, w roznych watkach, i wciaz uwazam, ze mam prawo do wlasnej opinii i mam prawo sie nia podzielic, tak samo jak wy dzielicie sie waszymi opiniami.
a moze specjalnie piszemy takie rzeczy wywolujac dyskusje i robiac darmowa reklame>? :D
Panie fotofocus.. poniewaz nie bede miala ochoty po raz n-ty znizac sie do prezentowanego przez ciebie poziomu, bedzie to moj ostatni post w tym temacie.
Kazda odrobine myslaca osoba zauwazy, ze to na mnie tu najechano, bo smialam miec inne zdanie niz ogol i nie podzielilam opinii o tym 'rewelacyjnym' dj'u..
Przypuszczam, ze na forum moga byc osoby pedantyczne, o zblizonym do mnie poczuciu estetyki, dla ktorych bedzie mialo ogromne znaczenie takze to, jak wyglada i prezentuje sie pan zabawiajacy ich gosci w tym wyjatkowym dniu. Nie mowiac o prezentowanym przez niego poczucu humoru, czy jakze waznej sameji organizacji. Chcialam im oszczedzic stresu i rozczarowania jaki spotkal moja siostre. Ten kto bedzie chcial skorzysta.
Kazda odrobine myslaca osoba zauwazy, ze to na mnie tu najechano, bo smialam miec inne zdanie niz ogol i nie podzielilam opinii o tym 'rewelacyjnym' dj'u..
Przypuszczam, ze na forum moga byc osoby pedantyczne, o zblizonym do mnie poczuciu estetyki, dla ktorych bedzie mialo ogromne znaczenie takze to, jak wyglada i prezentuje sie pan zabawiajacy ich gosci w tym wyjatkowym dniu. Nie mowiac o prezentowanym przez niego poczucu humoru, czy jakze waznej sameji organizacji. Chcialam im oszczedzic stresu i rozczarowania jaki spotkal moja siostre. Ten kto bedzie chcial skorzysta.
Witam. Miałam okazję być wielokrotnie na weselu prowadzonym przez pana Lecha Radziuna (w tym moim własnym) i mogę zatwierdzić, że zabawa była super. Dostosowywał się do gości i mimo, że podchodził do stołu w celu porozumienia się z parą młodą ( co kami najwyraźniej uważa za obrazę majestatu) to w celu takim, aby im dogodzić. Poza tym nie mogę się przyczepić do stroju pana Radziuna, gdyż na moim weselu był elegancko ubrany w garnitur (słyszałaś kwoko ). Poza tym jak komuś cena oferowana przez Pana Lecha nie odpowiada, to niech sobie na wesele weźmie jakiegoś małolata, za którego zapłaci powiedzmy 1000 zł i mimo "super ceny i wspaniałej reklamy" okaże się zupełną fajtłapą, ale jak zwykle pan Radziun BĘDZIE NAJGORSZY, bo przekrzywił mu się krawat. Bo nie puścił waszej ulubionej piosenki (dlatego, że gościom zwiędły by uszy od niej). Nie piszę tego tu wszystkiego, żeby się na kimkolwiek wyżyć ani nic w tym stylu. Tak jak kami i doogas mam prawo wyrazić swoją opinie. Tylko chce podkreślić, że może takie błędy się zdarzyły, ale to NIE POWÓD ABY OD RAZU SKREŚLAĆ DJ. Kami uwzięła się na Pana Radziuna za to, że miał na sobie koszulę elegancką, a nie tak jak wcześniej pisano garnitur od Armaniego. Dlatego, że zrobił mały błąd ortograficzny (chociaż nikt inny poza nią tak nie twierdzi), poza tym każdemu może się to zdarzyć po ciężkim dniu. Dlatego, że chciał coś uzgodnić z parą młodą. Dlatego, że jest głupią siostrą pani młodej. Jeśli, aż tak bardzo nie podobało jej się wesele to czemu nie napisze tego tutaj sama tylko pani tu go obsmarowuje hmmm...??? Poza tym gdyby był taki kiepski to raczej nie miał by pełnego kalendarza rok w rok prawda??? No a ma. Coś jeszcze chciałam?? A tak. Nie robię panu Lechowi reklamy. JA TYLKO WYRAŻAM SWOJĄ OPINIE. Poza tym jak ty kami twierdzisz, że wszyscy się na ciebie uwzięli to pomyśl jak musi się czuć Pan Lech Radziun po tym jak się do niego przyczepiłaś wcześniej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam, dnia 5.05.2012 w dworku Rajska Góra w Górze, dj. Lech Radziun poprowadził naszą imprezę weselną. Jesteśmy w pełni zadowoleni z efektów :-))) Muzyka była idealnie dobrana, goście się świetnie bawili, zabawy były naprawdę super. Sam Pan Lech nienagannie ubrany, miły, sympatyczny, kontaktowy. Nie zamieniłabym tego Dj`a i polecam wszystkim, którym zależy na udanym weselu. Jeżeli ktoś miałby do mnie jakieś pytania to proszę napisać na e-mail.
Pozdrawiamy wszystkie przyszłe młode pary,
Emilia i Daniel
Pozdrawiamy wszystkie przyszłe młode pary,
Emilia i Daniel
Witaj. Ja bede miala tego dj na swoim weselu. Balismy sie troche zdecydowac na dj zamiast orkiestry poniewaz zawsze byly w naszej rodzinie orkiestry. Zalezy nam na tym aby dj potrafil poderwac do tanca kazdego, no i aby ludzie na weselu nie czuli sie jak na imprezie. Ciekawi nas rowniez to w jaki sposob przeprowadzane sa zabawy i ile ich jest?
moja Mama nie wyobrazala sobie wesele bez orkierstry i nie do konca byla pewna jak to bedzie, ale Pan Lech w akcji weselnej rozwial Jej watpliwosci. nie dal ciotkom posiedziec , konkursy do wyboru, otrzymalismy liste i wybralismy 4. do dzis Goiscie przy spotkaniach rodzinnych wspominaja jak sie swiietnie bawili. brac go jak ma wolny termin koniecznie! my go zechielismy widzac komentarze na forum i film, po rozmowie z żoną Pana Lecha.
Lech Radziun poprowadził nasze wesele 28 lipca. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego pracy. Genialny dobór muzyki, świetne kulturalne konkursy oraz idealne wyczucie czasu. Myślę, że przekonał do siebie tę część gości, która sceptycznie podchodziła do pomysłu dj'a na weselu.
Ja natomiast czułem się spokojnie wiedząc, że za mikrofonem stoi kompetentny facet, który czuwa nad tym aby wszystko szło w odpowiednim kierunku. Uczciwie mogę powiedzieć, że to on pociągnął całe wesele od początku do końca.
Zarówno u nas jak i u znajomych na których weselu byliśmy w zeszłym roku, wykazał się pełnym profesjonalizmem, dlatego z czystym sumieniem polecam Pana Lecha.
Ja natomiast czułem się spokojnie wiedząc, że za mikrofonem stoi kompetentny facet, który czuwa nad tym aby wszystko szło w odpowiednim kierunku. Uczciwie mogę powiedzieć, że to on pociągnął całe wesele od początku do końca.
Zarówno u nas jak i u znajomych na których weselu byliśmy w zeszłym roku, wykazał się pełnym profesjonalizmem, dlatego z czystym sumieniem polecam Pana Lecha.
Marto... Jakas ty.... nie uzyje tutaj tego slowa... Po pierwsze nie wiem czy potrafisz liczyc ale tylko 2 watki a nie 15... matematyka sie klania. Poza tym uwazamy ze warto pochwalic osobe dzieki , ktorej wszystko bylo bardzo udane a tym bardziej ze forum to takie miejsce w ktorym ludzie dyskutuja i szukaja odpowiedzi na swoje pytania, jakbys nie wiedziala. A podpisujemy sie razem poniewaz to MY razem mielismy wesele a nie jedna osoba i to Nas obojga dotyczy... Nie wiem jak to wyglada u Ciebie. buahahahaha....
Karolino sprawdz maila:)