Widok

DJ Lech Radziun

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam DJ na wesele w czerwcu przyszłego roku.W knajpie polecili mi DJ Lecha Radziuna.Czy ktoś korzystał z uslug tego DJ?
Prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) proszę
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Czy mogę poprosić o kontakt do tego dj? Będę wdzięczna ! :-)
majewska.natalia@wp.pl
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
wysłane:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
mogę tez prosic? kiedy macie slub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mogę wysłać kontakt na maila:)
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
witam , również poprosze o namiary do DJ
dziekuje
zapomniałam podać email ups . : hayabusa1@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Poproszę o kontakt jollcia@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mogę również prosić o adres mailowy?
agata460@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja też bardzo proszę o namiar do tego Dj :) sandrusia52@wp.pl
Pan Dj Lech Radziun prowadził nasze wesele 13 lipca 2013 roku. Z szczerego serca można polecić. Nie jest to zwykły dj, a bardziej wodzirej :). Konkursy które wybraliśmy były bardzo profesjonalnie i kulturalnie przeprowadzone, wspaniały kontakt z goścmi, w zasadzie cały czas parkiet był pełen. Dodam, że dj prowadził u nas wesele i poprawiny, część gości która sceptycznie podchodziła do dj'a (wolą orkiestre) była zachwycona wyczuciem czasu i tym jak świetnie można się bawić przy odpowiednio dobranej muzyce.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 8
14.09.2013 Prowadził naszą imprezę weselną.
Wiele osób twierdzi, że to było najlepsze wesele na jakim byli.

Bardzo dobrze przygotowany - niekonwencjonalne zabawy, rekwizyty, muzyka dobrana indywidualnie do każdego.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
Polecamy, polecamy, polecamy!!!!Był DJem na naszym weselu.
Rewelacyjny facet, pełen profesjonalizm, super przygotowanie!
Najwięksi sceptycy i maruderzy ostatni schodzili z parkietu, a ten zawsze był pełen. Idealna muzyka i rewelacyjne konkursy. Impreza na zawsze będzie zapamiętana jako wzór najlepszej zabawy!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5
Hej ;)! jestem kelnerką na sali bankietowej, gdzie Lechu gra baaaardzo często (sami go polecamy), i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić ;) nogi same rwą się do tańca (nawet z tacą w ręku hihihi) kiedy on prowadzi imprezę ;) bardzo miły i potrafi się dopasować do towarzystwa. Wie, że co innego lubi babcia Pana Młodego, a co innego jego młodsza siostra ;)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wesele mieliśmy całkiem niedawno bo 1 maja. Od początku chcieliśmy Dj Lecha, gdyż wcześniej mieliśmy okazję być tez na weselu prowadzonym przez niego. Także jesteśmy byliśmy zadowoleni i jako goście i "zledeniodawcy":). Najważniejsze dla nas było to , iż DJ jest elastyczny i bardzo dobrze wyczuwa towarzystwo. A zabawy jakie prowadzi to mnóstwo śmiechu i wszystko jest przemyślane. Pełen profesjonalizm na sali. Mogę podać więcej szczegółów jeśli ktoś sobie życzy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5
barbarella85, jesteś na wątku dotyczącym Lecha Radziuna. większość osób tu albo korzystało z jego usług albo ma przynajmniej jakąś opinię na jego temat, więc po prostu radzę poczytać, bo po co powtarzać wciąż to samo.
ja mogę tylko dodać, że prowadził nasze wesele i zabawa była przednia. nie mogę wyobrazić sobie lepszej. goście byli zachwyceni. było wesoło, ale ze smakiem! polecam!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
POLECAM...!!!!
Super organizacja, miła i kulturalna atmosfera calą noc, goscie bawili się jak nigdy dotąd .

100% pewnosci, ze wszystko sie uda !!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,

Grał na naszym weselu w Czerwcu tego roku. Powiem krótko ... MEGA KOZAK !!!!! Musiałem dopłacić za salę bo goście tak dobrze się bawili i nie chcieli kończyć o 5 rano ! Pełen profesjonalizm !! POLECAM
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mielismy wesele 2 tygodnie temu . Super Dj naprawdę polecam dopasowuje się do gości , słucha , wspaniała współpraca musieliśmy przedłużyć poprawiny o 2 godziny goście nie chcieli iść do domu , konkursy super .Mega mega mega Gościu ! Ma praktycznie każdą piosenkę jaką goście chcieli usłyszeć :) POLECAM !!!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6