Widok
musze przyznać, ze ja też jestem zaskoczony.. tez bawilem sie na weselu ktore prowadzil i generalnie, zabawy takie sobie, teksty tez.. tance trwaja w najlepsze a tu sru, przerwa.. i co chwila podchodzil do stolu prezydialnego.. jakby nie bylo mozna ustalic szczegolow wczesniej.. (...) szczerze powiedziawszy nie mam pojecia za co tyle kasy bierze.. jest sporo duzo lepszych djow i do tego tanszych.. co graja dluzej niz do 4ej i nie biora kasy dodatkowej za to.
A ja jestem bardzo zaskoczona tymi pozytywnymi opiniami o dj Radziunie.. mialam okazje bawic sie niedawno na weselu prowadzonym wlasnie przez niego i krotko mowiac uwazam, ze jest zdecydowanie przereklamowany. Do tego bez konkretnego planu na calosc imprezy, slabe teksty, brak oglady.. Do tego robi prezentacje z bledami ortograficznymi, gdzie 'przyrzeka sie' przez "ż" :)) Na bank nie bede nikomu polecac..
Polecam,Rewelacja w każdym calu!super konkursy,potrafi dostosować się do gości i ma dobrą organizacje i wyczucie muzyki:)
I u nas grał Dj Lech Radziun - 30 lipca 2011. To był strzał w dziesiątkę. Wszyscy chwalili. Goście się ubawili, praktycznie nie schodzili z parkietu. Chwalił też kamerzysta - za profesjonalny sprzęt, dzięki czemu jakośc dźwięku na płycie jest fantastyczna, bez przebić, chwalil fotograf - bo było to pierwsze wesele, na którym tańczyła :) Chwalimy i my, bo po dziś dzień mamy fantastyczne wspomnienia i nasze wesele było jednym z najlepszych, na jakim się bawiliśmy. Doskonałe pomysły na zabawy, fantazyjne przebrania, wprawiające gości w osłupienie, wszystko z klasą, bez perwersyjnych tanich żartów. Gorąco polecam!
5 Marca 2011 Mieliśmy ślub,
Grał na nim P.Lech!Na poprawinach także. Było super , dostosowal sie do towarzystwa , konkursy były prześmieszne i bardzo ekscytujące , goście plakali ze smiechu! Zabawa byla przednia!! Muzyka super wręcz idealnie dopasowana , nie bylo osoby która zagżala by miejsce przy stole.
Cena w normie
Gorąco polecam tym którzy chcą miec niezapomniane Wesele!
Grał na nim P.Lech!Na poprawinach także. Było super , dostosowal sie do towarzystwa , konkursy były prześmieszne i bardzo ekscytujące , goście plakali ze smiechu! Zabawa byla przednia!! Muzyka super wręcz idealnie dopasowana , nie bylo osoby która zagżala by miejsce przy stole.
Cena w normie
Gorąco polecam tym którzy chcą miec niezapomniane Wesele!
http://djlechrad.i365.pl/
[url=www.nawieszaczku.pl]
[/url]
[/url]
cześć dziewczyny, my z narzeczonym też wybraliśmy dj Radziunia na nasze wesel, które odbędzie sie 29 maja. Nigdy nie byłam na weselu w wykonaniu dj, więc czy może ktoś napisać mi jaki styl ma taki dj, jakie mniej więcej piosenki puszcza? Bardziej tradycyjne biesiadne, czy może większość zagranicznych.
pozdrawiam
pozdrawiam

[/url]
[/url]