Widok

DJ Lech Radziun

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam DJ na wesele w czerwcu przyszłego roku.W knajpie polecili mi DJ Lecha Radziuna.Czy ktoś korzystał z uslug tego DJ?
Prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ech, konkurencja, widzę, nie śpi :/
image
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 42
musze przyznać, ze ja też jestem zaskoczony.. tez bawilem sie na weselu ktore prowadzil i generalnie, zabawy takie sobie, teksty tez.. tance trwaja w najlepsze a tu sru, przerwa.. i co chwila podchodzil do stolu prezydialnego.. jakby nie bylo mozna ustalic szczegolow wczesniej.. (...) szczerze powiedziawszy nie mam pojecia za co tyle kasy bierze.. jest sporo duzo lepszych djow i do tego tanszych.. co graja dluzej niz do 4ej i nie biora kasy dodatkowej za to.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 49
A ja jestem bardzo zaskoczona tymi pozytywnymi opiniami o dj Radziunie.. mialam okazje bawic sie niedawno na weselu prowadzonym wlasnie przez niego i krotko mowiac uwazam, ze jest zdecydowanie przereklamowany. Do tego bez konkretnego planu na calosc imprezy, slabe teksty, brak oglady.. Do tego robi prezentacje z bledami ortograficznymi, gdzie 'przyrzeka sie' przez "ż" :)) Na bank nie bede nikomu polecac..
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 52
Nasze wesele będzie prowadzić również Lech Radziun w czerwcu 2012. Na spotkaniu zrobił na Nas super wrażenie :)) Wiem, że i na weselu będzie rewelacyjnie :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 39
Polecam,Rewelacja w każdym calu!super konkursy,potrafi dostosować się do gości i ma dobrą organizacje i wyczucie muzyki:)
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 34
Za wesele bierze 2.5tys zł
I u nas grał Dj Lech Radziun - 30 lipca 2011. To był strzał w dziesiątkę. Wszyscy chwalili. Goście się ubawili, praktycznie nie schodzili z parkietu. Chwalił też kamerzysta - za profesjonalny sprzęt, dzięki czemu jakośc dźwięku na płycie jest fantastyczna, bez przebić, chwalil fotograf - bo było to pierwsze wesele, na którym tańczyła :) Chwalimy i my, bo po dziś dzień mamy fantastyczne wspomnienia i nasze wesele było jednym z najlepszych, na jakim się bawiliśmy. Doskonałe pomysły na zabawy, fantazyjne przebrania, wprawiające gości w osłupienie, wszystko z klasą, bez perwersyjnych tanich żartów. Gorąco polecam!
image
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 37
Byliśmy na ślubie córki we wrześniu 2011r. grał P. Lech Radziun ubawiliśmy się SUPER!!!!!!TEGO NIE DA SIE OPOWIEDZIEĆ SŁOWAMI muzyka idealnie dopasowana dla gości nie było osób siedzących przy stole a konkursy- było z nich moc śmiechu i przedniej zabawy GORĄCO GORĄCO POLECAM !!!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 38
5 Marca 2011 Mieliśmy ślub,
Grał na nim P.Lech!Na poprawinach także. Było super , dostosowal sie do towarzystwa , konkursy były prześmieszne i bardzo ekscytujące , goście plakali ze smiechu! Zabawa byla przednia!! Muzyka super wręcz idealnie dopasowana , nie bylo osoby która zagżala by miejsce przy stole.
Cena w normie
Gorąco polecam tym którzy chcą miec niezapomniane Wesele!
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 43
http://djlechrad.i365.pl/
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
A jest jakaś strona internetowa tego dj?
U mnie będzie prowadził wesele za niecały miesiąc ;) Napewno napiszę opinię ;)
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
u mnie prowadził wesele i rewelacja, klasa, dobre wyczucie czasu i muzyki, naprawdę polecam, poza tym fajnie organizuje zabawy, takie jakie sobie zyczysz
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 24
u mojej siostry rok temu prowadzil poprawiny i naprawde moge go polecic
image
image
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 25
wszystko zależy od preferencji gości - u nas były różne przeboje, większość chyba zagranicznych, ale i biesiadnych trochę też:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 22
cześć dziewczyny, my z narzeczonym też wybraliśmy dj Radziunia na nasze wesel, które odbędzie sie 29 maja. Nigdy nie byłam na weselu w wykonaniu dj, więc czy może ktoś napisać mi jaki styl ma taki dj, jakie mniej więcej piosenki puszcza? Bardziej tradycyjne biesiadne, czy może większość zagranicznych.
pozdrawiam
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 26
603585754
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
bylabym wdzieczna za kontakt do tego Pana :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
u nas też grał - nie będę oryginalna, też polecam, bo po prostu jest dobrym dj-em :)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 27
U nas tez gral Lech Radziun i szczerze go polecamy! Bardzo mily czlowiek i bardzo kontaktowy. Wszystko z nami dokladnie przedysutowal i byl otwarty na nasze sugestie. Program na biezaco dostosowywal do potrzeb Weselnikow:) Goscie byli zachwyceni:) PS. Widac, ze autentycznie lubi swoja prace:)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 25