Widok
nam wesele prowadził Lech Radziun i jesteśmy strasznie zadowoleni! wbrew temu co pisze Karolina, pan Lech szukal nas po całym lokalu jakieś pól godziny, bo chcial poprowadzić z nami zabawę. cały czas wszystko konsultował, podchodzil, pytal czy już jesteśmy na coś gotowi, czy np teścviowa jest na sali, bo chce ją zaprsić na środek itp. a do tego te jego zarąbiste pomysły! prowadzenie z humorem ale bez obsceny. na prawdę wszyscy baaaaardzo go chwalili! aż miło było słuchać :) więcej informacji albo zdjęcia z konkursow mogę wysłać na maila :)
zdecydowanie nieprawda! Pan Lech zawsze przychodzil kilka minut przed konkursem i mówił, bedzie to i to, popatrzcie kto mógłby uczestniczyc w tej zabawie. pytal kiedy bedzie tort- nie nas, ale obsługe. Dbał by na sali byli Rodzice kiedy przyszedł czas podziekowan. polecam z czystym sumieniem.
Ale to prawda, niestety na tym weselu tak było i wierzcie sama byłam bardzo zdziwiona bo wiem jakie ma super opinie i tyle dobrego się o nim naczytałam. A forum jest aby opinie wyrażać swoje nawet jeśli są inne niż większości. Do mnie również nie przemówiło prowadzenie zabaw przez niego choć same te konkursy były fajne. Ale to jest moje zdanie.
1. O dj So so Black raczej nikt nic nie wie a Dj Radziun to jednak sprawdzona marka więc wybór wydaje się oczywisty.Najlepiej zadzwoń, spotkaj się z nimi i sama podejmij decyzję.
2.Karolina coś za bardzo narzeka jak na gościa weselnego.Ciekawe czemu para młoda nie wypowiada się tylko gość? - Stawiam na zazdrosną konkurencję.
3.Stare przysłowie pszczół mówi (aktualne w każdej branży)"Jeszcze się taki nie urodził, który wszystkim dogodził..."
2.Karolina coś za bardzo narzeka jak na gościa weselnego.Ciekawe czemu para młoda nie wypowiada się tylko gość? - Stawiam na zazdrosną konkurencję.
3.Stare przysłowie pszczół mówi (aktualne w każdej branży)"Jeszcze się taki nie urodził, który wszystkim dogodził..."
Wiesz amarena21, nam dj Radziun powiedział, że wszystko jest według nas- jeżeli nie chcesz jakichś obciachowych efektów czy Elvisa możesz zrezygnować. Dla mnie osobiście też lepszą wersją jest "mniej niż więcej" i z niektórych jego zabaw korzystać nie będziemy. Niestety jak zaznaczyłam jestem stronnicza bo nie znam dj so so black i ciężko tych dwóch panów porównać.
ale np bańki to nie jest coś co przykuwa nagle uwagę wszystkich gości i ma to być jakaś kolejna obciachowa atrakcja. bańki są puszczane dodatkowo podczas tańca, dają fajny efekt, a dzieciaki mają taką radochę, że brak słów :) pamiętajmy, że wesele je4st także dla gości, a może nawet głównie dla nich, a goście wolą się dobrze bawić niż być na jakimś wyjątkowo poprawnym weselu z klasą. i u nas tak było - goście bawili się rewelacyjnie.
Bardzo chciałam mieć na swoim weselu DJ-a So so Black, ale niestety już w zeszłym roku miał termin zajęty. Udało mi się jednak znaleźć innego DJ-a z klasą i na poziomie - p. Sławka Stachowiaka. Nic dodać, nic ująć - wszystko wyszło tak, jak sobie wymarzyliśmy, bez niesmacznych zabaw i zażenowania. Gdyby nie udało Ci się z p. Robertem, zastanów się może nad p. Sławkiem. Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo za wszystkie opinie. Większość z nich okazała się bardzo pomocna. Pamiętajcie tylko, że to jest forum i każdy może się wypowiedzieć w dowolny sposób. Nie popadajmy w paranoję -każdy kto źle się wypowiada na temat jakiegoś zespołu/DJ'a/fotografa nie musi być od razu konkurencją:)
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
jak juz wczesniej wpominalam zdecydowanie Pan Lech :)
jesli chcesz zobaczyc jak prowadzi wesele Pan Lech to moge pokazac nasza plytke weselna, zapraszam na Morene:) filmu nigdzie nie udostepniamy, znajomi tez nie, bo nie chcielismy wyladowac na Tubie:)
demo raczej nie ma, bo kazdy z gosci na filmie tak naprawde powinien podpisac zgode na udostepnienie wizerunku, a to raczej trudne do wykonania.
demo raczej nie ma, bo kazdy z gosci na filmie tak naprawde powinien podpisac zgode na udostepnienie wizerunku, a to raczej trudne do wykonania.
A ja polecam So So Black!
Znakomicie wyczuł gości, na naszym malutkim weselu rozbujał nawet galaretki na talerzach! ;)
Prowadzenie imprezy - pełen profesjolalizm! Żadnych durnych, obscenicznych konkursów oczepinowych, wszystkie przezabawne, ale ze smakiem. Do tego przesympatyczny człowiek! Spełnił wszystkie nasze życzenia, doradził.
POLECAM wszystkim a sama wybrałabym go jeszcze raz bez mrugnięcia okiem!!! :)
Znakomicie wyczuł gości, na naszym malutkim weselu rozbujał nawet galaretki na talerzach! ;)
Prowadzenie imprezy - pełen profesjolalizm! Żadnych durnych, obscenicznych konkursów oczepinowych, wszystkie przezabawne, ale ze smakiem. Do tego przesympatyczny człowiek! Spełnił wszystkie nasze życzenia, doradził.
POLECAM wszystkim a sama wybrałabym go jeszcze raz bez mrugnięcia okiem!!! :)