Widok

DJ ZIBI Zbyszek Welter - Proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

czy ktoś miał styczność z dj Zibi? Korzystał z jego usług lub bawił się na prowadzonej przez niego imprezie? Ogłasza się często na weselniku ale opinii nikt o nim nie napisał żadnej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
nikt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylam w Juracie na imprezie, ktora prowadzil. Fajny gosc, duze poczucie humoru i zagra chyba wszystkie kawalki, ktore mozna wymyslec i zamowic :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witamy!
Dj Zibi uratował Nasze wesele (sierpień 2012) po tym jak tydzień przed uroczystością zamówiony kilka miesięcy wcześniej Dj wystawił Nas do wiatru. Wiedząc o Naszej podbramkowej sytuacji nie zdarł z Nas skóry (choć miał taką możliwość bo kto w niecałe 7 dni przed weselem znajdzie dj/zespół).
Dj zapewnił całą oprawę (światła, nagłośnienie, dymy), najmłodszym uczestnikom imprezy najbardziej przypadła go gustu maszynka do baniek mydlanych. :D Mimo tego, iż wesele było nie liczne (ok 45 osób) wszyscy goście świetnie się bawili i chwalili Pana Zbyszka, który dostosowywał muzykę pod ich aktualny "humorek". ;)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy Dj Zibiego i z czystym sumieniem możemy go polecić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam . Po wielu miesiącach zajrzałam tu w związku z weselem mojej znajomej, w celu znalezienia pewnych informacji.
Ponieważ trafiłam na ten wątek, chciałabym podzielić się naszym doświadczeniem z dj Zibim.
Ponieważ nie znalazłaś żadnej opinii o nim pozwolę sobie na wklejenie tego , co już napisałam kiedyś, ( może nie szukałaś w starszych wątkach :-) ) :

,,Mieliśmy wesele 20 sierpnia 2011 w Róży Wiatrów w Gdyni i grał nam właśnie DJ ZIBI. Osobiście jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z Róży Wiatrów ( szczególnie polecam omawianie szczegółów z Panią Różańską - właścicielką, której pomoc w ustaleniu menu była bezcenna, a rozmowa z Jej mężem pomogła nam w podjęciu decyzji odnośnie samego wesela, która też była słuszna) jak i wyboru DJ-a.
Ze względu na przekrój wiekowy gości chodziło nam zarówno o starszą jak i nowszą muzykę. Nie jesteśmy wielkimi znawcami , więc daliśmy tylko ogólne wytyczne: żadnego techno, ani wesela disco polo. :) Do tego nie chcieliśmy wielu konkursów, tylko 1 czy 2, ale jakieś super - nie oklepane na wszystkich weselach. Zdaliśmy się na propozycję dj-a i chociaż nie do końca byłam najpierw przekonana, okazało się, że to był super wybór . :) Ma też gadżety do ,,bajerów", co jest teraz już standartem. Ze względu na obecność na weselu dzieci chcieliśmy do pierwszego tańca bańki....to było suuuuper, a dzieciaki oszalały...dlatego były puszczane też później :) Do tego dym, światła i ...poczucie humoru prowadzącego. Czego chcieć więcej? My jesteśmy naprawdę zadowoleni i gorąco polecamy.
Jeśli mogę coś doradzić tym, którzy tu dopiero szykują się do wyboru, to może to nie jest odkrywcze, ale naprawdę mówcie DOKŁADNIE czego oczekujecie, jaką muzykę, można przecież sprecyzować nawet preferowane tytuły...DJ przecież nie jest wróżką :) Ile musiałoby trwać Wasze wesele, żeby zadowolić wszystkich, jeśli nie wiadomo kto, czego chce?
My chcieliśmy, żeby goście się bawili i nasz DJ to osiągnął , a o to przecież chodziło :) "

Tak jak i wtedy , tak i teraz podtrzymuję swoją opinię. Wtedy oczywiście znalazł się głos o ,,słodzeniu" i oczywiście domniemanie kłamstwa, no bo przecież nie zamieściłam zdjęć...
Dla mnie to było żenujące, dlatego nie dałam się wciągnąć w żadną chorą dyskusję, bo po nawet powierzchownym przejrzeniu forum idzie bez trudu wyłonić WESELNIKOWE KÓŁKO WZAJEMNEJ ADORACJI, które opluwa każdy pozytywny głos, który ich nie dotyczy.
Ponadto całe forum od zawsze traktowałam jako źródło informacji ( po włączeniu odpowiedniej filtracji może być naprawdę przydatne ;P )bez potrzeby obnażania się przez zamieszczanie jakichkolwiek zdjęć :-)
No, a ponieważ czasem robię na przekór wszystkiemu, to co niektórych nie wybrałabym ot tak po prostu dla samej zasady - bo chociaż sami siebie wychwalają, to w zgryźliwych komentarzach widać ich faktyczny poziom kultury.

Tak więc oczywiście - zrobisz jak zechcesz - ale ja myślę, że jeśli tylko sprecyzujesz swoje oczekiwania to naprawdę powinnaś być zadowolona i Ty , i Twoi goście.
Naszym zdaniem Dj Zibi jest sympatycznym facetem , który lubi to co robi. Nasi goście i my bawiliśmy się super - i tego też Wam życzę :-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
...a...i jeszcze jedno - na pewno nie zedrze z Was skóry, a to co niektórych boli tu najbardziej :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mogę polecić ze szczerego serca. Zibi robi show z zamilowania. Jest profesjonalistą. Jest kontaktowy, wesoły, ma świetny kontakt z uczestnikami. Jego wieloletnim przyjacielem jest również wielki showman - Rosiewicz. Zbyszka cenimy za humor, świetną zabawę, muzykę i uczciwość. Zamawiajcie imprezę u Zbyszka, a długo jej nie zapomnicie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam. Bawiłem się w pensjonacie Victor na Sylwestra przy muzyce dj Zibi. Bardzo podobało mi się że gra muzyke taneczna, nie oklepaną którą w kółko męczą nas radiowcy. Oprócz tego facet ma duże poczucie humoru i wymyśla śmieszne zabawy. Szczerze polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam . Bawiliśmy się super, przy muzyce dj Zibi w Willi Krokowa oraz w Htotelu Arra w Jastrzębiej Górze . Szczeże polecamy , rapertuar ma świetnie DOBRANY
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proszę bardzo,
co prawda na weselu z Zibim nie byłem ale za to widziałem jak prowadzi inną imprezę.
Na Słupskich Pokopkach w Karzniczne organizował dla Agencji Rynku Rolnego zawody rodzinne z ziemniakiem w roli głównej. Kilka konkurencji dla dzieci i rodziców. Zibi nie dość, że sprawnie zachęcił drużyny rodzinne do udziału w zawodach (co z reguły nie jest proste) to następnie przeprowadził wszystkie konkurencje sprawnościowe kończąc na quizie wiedzy. Dzieci i rodzice mieli wielką uciechę szczególnie, że Zibi cały czas komentował, bardzo fajnie i na wesoło występy, wszystkich ekip. W trakcie zawodów puszczał niezłe przeboje w tym z Euro 2012 "Endless summer" . Mi a szczególnie uczestnikom zawodów i widzom na Pokopkach bardzo się podobało....
Przesyłam linka z imprezy ze strony ARR: http://www.arr.gov.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1998:supskie-pokopki-2012&catid=149:ot-arr-w-gdyni&Itemid=400

Polecam w 100% DJ Zibiego. Paweł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak to była zaje...... kartoflana zabawa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ok muza i prowadzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
dobry dobór muzyki, wesołe prowadzenie,profesjonalizm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobra muza, dowcip,śmiało poecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
muzyka dla wszystkich, dobry kontakt z gośćmi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobry dobór muzyki, a przede wszystkim działa dokładnie tak jak poczynione były ustalenia wstępne, a to ważne, że impreza przebiega w/g naszego scenariusza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
gites granie-na życzenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wielkie dzięki za super muzykę na poprawinach, fajne efekty, oraz humor prowadzącego.Bawili sie wszyscy, młodzi i starsi dzieki odpowiedniop dobranej muzyce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pod tym samym IP występuje : Ania , Mała ,Kaka , jednym słowem : kompromitacja DJ-a . Winnych postach to samo . Beee brzydko !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
panie prezenter, pisałyśmy z jednego komputera-to przestępstwo???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja na tego dja bym się nie zdecydowała po mailach jakie ze mną wymienił. Z tego powodu (wydał mi się środnio miłym człowiekiem - delikatnie ujmując) napisałam mu, że nie jestem zainteresowana, a wtedy pan Zibi pokazał rogi sugerując, jakobym była chytra (szukałam dja na poprawiny i Zibi dawał dość dobrą ofertę). Czekam na lincz od Ań, Małych i Kak :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakie tam rogi pokazał, tylko dobrze radził i czym ojawił się pani srednio miły człowiek skoro radził dokładnie tak: "Nie ma sprawy, może zagra ktoś z laptopa za 200 zł, tylko proszę nie zapominać, że w tłoku ujdzie kiepska dekoracja, kiepski jadło itp. Ale kiepska muzyka nie możność sprawienia aby bawili się młodzi i starsi razem rozkłada imprezę na amen, pamiętajcie o tym przy wyborze dj-a. powodzenia- pozdrawiam"

Nie wiem co w tym niemiłego.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cóż, to co pan napisał, świadczy tylko o panu. Napisałam, że nie jestem zainteresowana i nie chodziło o cenę, raczej o opinie, które w międzyczasie przeczytałam, a pan dalej w zaparte, że chodziło o pieniądze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Normalny dj na poziomie odpisze "Nie ma problemu, zycze udanego wesela" a nie wjazdy na cene itp itd (nawet jesli pannie młodej zależałoby na niższej cenie, to jest to tylko i wylacznie jej sprawa - misiadelko - rozumiem co mialas na mysli piszac o "niemilym czlowieku" - mail ktory sam zibi przytoczyl swiadczy o nim w zupelnosci.

nie ma to jak byc dj na poziomie (szkoda ze żenująco niskim :P ) i przyjac kulturalnie to, że ktos nie chce skorzystać z Twojej oferty
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki Magda :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Misiadełko ma chyba etat na tym forum, gdyż na tematy nie związane z nią odpisuje już po trzech minutach od ukazania sie wiadomości. Gratuluję czujności, jeżeli natomiast chodzi o to, że mi niby chodzi tylko o pieniądze. Jezeli Pani tak wnikliwie obserwuje to forum, to pewnie nie przegapiła mojego anonsu o treści "... w ramach promocji zagram gratis..." i jak sie nie mylę ktoś z wyżej piszących opinie na ta promocję sie załapał i był zadowolony z oprawy muzycznej i prowadzenia całego wesela. Tak, że faktycznie "CHODZI O PIENIĄDZE". Zyczę Pani miłego dnia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
poziom Pana logiki jest żenujący :)

nie ma to jak czytanie ze zrozumienie.
misiadełko napisała, że Pan twierdzi, że jej chodziło o pieniądze i chce przyoszczędzić, a nie, że Panu chodzi o pieniądze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
M. szkoda gadać, pan Zibi sam sobie tymi postami wystawia opinię :)

PS. Tak, Trójmiasto.pl płaci mi za udzielanie się na forum :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
odswiezam!
Również odświeżam - jakieś nowsze głosy?
nie polecam, a wręcz odradzam...nasi goście długo zapamiętają żenujące żarty oraz zachowanie tego Pana... a szkoda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasi to samo :/ :/ nawet szkoda mi klawiatury by opisać wszystko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry