Widok
Jak najbardziej polecam jedna z najciekawszych osobowości w tej branży, z Panem Aronixem zabawa gwarantowana, co najważniejsze czuje klimat muzyczny i robi świetne konkursy. Korzystaliśmy z tego dj-a już kilka razy dla Firmowych imprez jaki i 40 urodzin z czystym sumieniem polecam. ZABAWA GWARANTOWANA Z TYM DJ . S U P E R
Dla mnie jak najbardziej trafny wybór Dj Aronix gwarantuje profesjonalnie poprowadzą imprezę i jak najbardziej wysoką kulturę osobistą muzyka przez niego proponowana zadowoli każde ucho a co do cenny -cena adekwatna jak najbardziej do jakości dj -życzyłabym sobie i inny wiecej takich profesjonalnych prezenterów -polecam i dziękuję jeszcze raz za imprezę jaką poprowadził dla moich znajomych i rodziny
witam wszystkich:)
na weselch przeważnie gra orkiestra bo niby taka tradycja??jednkże
ostatnio się zdziwiłam widząc zamiast kapeli 1 osobe:):)był to ślub mojego brata:):)
mialam okazję poznac Pana Dj Arona i naprawdę byłam pod wielkim wrazeniem....JEST TO CZŁOWIEK BARDZO MIŁY,KULTURALNY i OTWARTY....para młoda jak i przybyli goście od razu zostali miło przywitani:)nie było drętwej atmosfery jak to przewaznie bywa nikt nikogo sie nie wstydzil wszyscy zostali sobie przedstawieni i to dzięki Panu Dj'....
na parkiecie podczas całej imprezy wszyscy sie świetnie bawili, muzyka była rózna kazdy kto chcial mial przeboj wedle swego upodobania, byly nowosci, były lata 60,70 ,80 wszystko na życzenie bez kręcenia nosem ze tego nie ma w swoim repertuarze...do tego świetne konkursy które rozbawiły nas do łez.....
dla mnie ten mężczyzna to DIAMENT który zasługuje na miano SUPER WODZIREJA takich imprez ....w tym roku jest mój ślub i bez wahania juz zaklepałam termin i bedzie grał dla mnie i moich gości...jestem absolutnie pewna ze TO ŚWIETNY WYBÓR i ze bedzie to kolejne niezpomniane i pełne pięknych wrażen przezycie:):)
POLECAM WSZYSTKIM I POZDRAWIAM :):):)marzena
na weselch przeważnie gra orkiestra bo niby taka tradycja??jednkże
ostatnio się zdziwiłam widząc zamiast kapeli 1 osobe:):)był to ślub mojego brata:):)
mialam okazję poznac Pana Dj Arona i naprawdę byłam pod wielkim wrazeniem....JEST TO CZŁOWIEK BARDZO MIŁY,KULTURALNY i OTWARTY....para młoda jak i przybyli goście od razu zostali miło przywitani:)nie było drętwej atmosfery jak to przewaznie bywa nikt nikogo sie nie wstydzil wszyscy zostali sobie przedstawieni i to dzięki Panu Dj'....
na parkiecie podczas całej imprezy wszyscy sie świetnie bawili, muzyka była rózna kazdy kto chcial mial przeboj wedle swego upodobania, byly nowosci, były lata 60,70 ,80 wszystko na życzenie bez kręcenia nosem ze tego nie ma w swoim repertuarze...do tego świetne konkursy które rozbawiły nas do łez.....
dla mnie ten mężczyzna to DIAMENT który zasługuje na miano SUPER WODZIREJA takich imprez ....w tym roku jest mój ślub i bez wahania juz zaklepałam termin i bedzie grał dla mnie i moich gości...jestem absolutnie pewna ze TO ŚWIETNY WYBÓR i ze bedzie to kolejne niezpomniane i pełne pięknych wrażen przezycie:):)
POLECAM WSZYSTKIM I POZDRAWIAM :):):)marzena
Dzięki niemu nasze wesele było naprawdę udane. Człowiek niesamowicie towarzyski i pomocny. Nie da się go nie lubić. Tryska świetnymi pomysłami. Najważniejsze było dla niego nasze zadowolenie, a nie kasa. Do tej pory mamy świetny kontakt ze sobą i mam nadzieję, że tak zostanie, bo to bardzo wartościowy człowiek i rewelacyjny DJ.
Jego teksty, wplatane podczas muzyki są żenujące, obliczone na poziom pijanych szympansów. Muzykę prezentował w dużej mierze typu "mydełko FA" . Zmieniło się dopiero wówczas, kiedy został wygwizdany przez salę. Przestrzegam wszyskich organizatorów wszelakich imprez przed zatrudnianiem tego partacza. Potrafi zepsuć największe wysiłki organizatorów- tak było na Sylwestra 2011/2012 w Cetniewie
Lepiej późno niż wcale ale przez przypadek bo chcemy skorzystać z tego dj-a jeszcze raz. Przykro mi to słyszeć jako część pracowników Cetniewa bawiliśmy się na tym sylwestrze i nie było żadnego disco polo a tym bardziej gwizdów. Na pewno nie pozwolili byśmy sobie na taki nieprofesjonalizm. Do tej pory były zawsze zespoły i długie przerwy a ten rok był extra bo przyniósł zabawę do białego rana bo Sylwester w Cetniewie trwał do 5.30 i jeszcze takiego udanego nie mieliśmy jak na rok 2011/2021 kilka dedykacji muzycznych nawet było do puki Pan kierownik zarządził koniec. Pan prezenter AroniX wyśmienicie z klasą zawodowca super przedstawiał występy grupy tanecznej i prowadził pokazy do samego końca a przy tym co innym się zdarzało nie był pod wpływem alkoholu a nawet bawił wszystkich pozostałych. Był dla każdego i życzę sobie takich Prezenterów więcej starej daty którzy są dla klienta a nie sobie muzę puszczają i podrywają co leci na parkiecie. Uczestnik który wypowiedział się wcześniej pewno oczekiwał czegoś innego i pisze złośliwie ale alkohol robi swoje i przypuszczamy że ile ludzi tyle gustów ale wszystkich nie da się zadowolić tym bardziej że sylwester był na prawie 200 osób a prezenter jeden. Najważniejsze że po tej ciężkiej nocy na śniadaniu ludzie super wspominali zabawę i pytali o prezentera czy mamy jakiś kontakt bo DAWNO SIĘ TAK NIE BAWILI. Wysiłki organizatorów się opłaciły. Dziękujemy za super klimat i zabawę. AroniX jeden z prezenterów w trójmieście godny zaufania. A jak piszą źle to znaczy że coś interesującego jest w tym człowieku....
tego Pana ostatnia impreza powaliła wszystkich/.... nogi bolallllllllły do rana to było super impreza pracownicza wszyscy obawiali się zabawy....tyle już było zrobione dla firmy ale to co się działo z tym Panam AroniXem to wypas ....życzę wszystkim takiego gustu dj ejom muzycznego i rozeznania w tym świecie.... Dziękujemy...... Przepraszam za Sztukę.... DJ zarąbISTY
hmmmmmmmmmmm.... no cóż,... jak chce, to potrafi być dobry w tym co robi i grać jak sobie wymarzymy, mi zagrał nie raz ,ale na nerwach hahahaha. Teraz mogę powiedzieć ,że to fajny wodzirej na balu, śmieszny klaun na przedszkolnych występach, dobry DJ w dyskotece. Ale jedno zapamiętaj: chcesz by zagrał na twym balu musisz mieć od hu...... szmalu. Szczerze polecam .
Siostra Mariolina nie jednokrotnie przełożona.
emeil....
zakon_siostr_pitolitanek@hotmail.com
Siostra Mariolina nie jednokrotnie przełożona.
emeil....
zakon_siostr_pitolitanek@hotmail.com