Widok

DO ADMINA FORUM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę ze swojej strony i ze strony innych, którzy tu są, a którzy przezyli tą samą czyjąś złośliwośc, proszę o wprowadzenie blokady loginu, tzn. raz uzyty login nie powinien miec możliwości zalogowania sie przez kogoś innego - bo zwykle ci własnie ludzie podszywający sie pod nas obrażaja innych.

Więc skoro pilnujesz i czuwasz nad forum, to prosze spraw, aby takie przypadki nie miały miejsca, bo sa naprawdę przykre.

mam nadzieję, że zainterweniujesz dośc szybko w tej sprawie, a wiedz że ogrom ludzi będzie ci wdzięczny.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołaczam sie do prosby jesli w ogole tu ktos taki jak admin jest!!!!pisalam kiedys do redakcji trojmiasto .pl ale zbyli mnie..... popieram prosbe!!i licze na to za osoby podszywajace sie zostana wyeliminowane:] - dosłownie hehehe - szczegolnie prosba dotyczy uzytkownika ktory sie nie loguje, a jest wyjatkowo chamski- Amsta ( uwaga pisane z dużej litery )

dziewczyny wpisujcie sie moze uda sie wreszcie zaprowadzic porzadek na tym forum;/

Ja też dołączam się do tej prośby!
jasne!!!!! jakiś porządek musi tu być
Jestem za!!!
no laseczki wpisywac sie :)))

gdyby to forum mialo administratora to nie byloby calego tego bajzlu, wyzwisk, klotni i glupot, ktorymi ludzie bezmyslnie zajmuja miejsce....
mnie od poczatku czytania nasunal sie wniosek, ze nikt nie pilnuje tutaj porzadku a szkoda...byloby sympatyczniej.
dziewczyny piszcie do redakcji : forum@trojmiasto.pl !!! moze wtedy cos zrobia!!!!!!

wcale by mnie to nie zdziwiło, gdyby pod wasze loginy podszywał sie sam Admin. Bo z jego niektórych wypowiedzi wynika, że chyba go bawią takie niegrzeczne a czesto też wulgarne uszczypliwości.
(jeżeli sie mylę, to z góry przepraszam Adminie)
to ze ktos wpisal sobie nick admin nie oznacza jeszcze ze administruje forum.... czy ktos kiedys widzial administratora ktory powoduje balagan na wlasnym forum?
No masz racje zoya. Ale tym bardziej można podejrzewać że Admin, fauszywa Amsta inne tym podobne - to jedna i ta sama osoba
chyba ten ktos czy te ktosie baaaardzo sie nudza skoro zamiast zajac sie czyms pozytecznym traca czas na takie pierdoly ;)
udało sie!!dostalam meila ze obowiazkowo bedzie trzeba sie logowac !!koniec z podszywaniem :))juppi!!!!

proba :)
yhm..chyba jeszcze nie dziala system :))))
amsta, chyba ten mail był fałszywy, bo sprawdział u siebie poczte a ja nic nie dostałam....więc może ten ktoś puscił taka informacje, bo jakby nie było w tym wątku AMDIN sie nie wypowiedział, chociaz powinien.....zobaczymy co z tego wszystkiego wynikinie.
Admin - administratorem może i jest, ale tego drugiego forum konkurencyjnego dla Trójmiasta i Weselnika i dlatego sieje taki nieład i podszywa się pod różne osoby, żebyśmy już miały dość tego forum i przeniosły się na jego forum: http://www.forum.slubne.info/ - nie zauważyłyście jak cały czas poleca i linkuje, żeby tam wchodzić, a tam nudno, a poza tym ten admin jest bardzo podpadający jak dla mnie...
Zoya, a ty się nie nudzisz, skoro przesiadujesz na tym forum?
mam nadzieje ze nasze interwencje cos dadza!a zauwazylyscie ze przy tym watku nagle nasz ADMINEK sie nie wypowiada?
nie byl bo wyslalam go z adresu ktorego tu nigdy nie podalam :>hehe prawdziwy na bank:)))
do góry