Widok
DO ADMINA FORUM
Proszę ze swojej strony i ze strony innych, którzy tu są, a którzy przezyli tą samą czyjąś złośliwośc, proszę o wprowadzenie blokady loginu, tzn. raz uzyty login nie powinien miec możliwości zalogowania sie przez kogoś innego - bo zwykle ci własnie ludzie podszywający sie pod nas obrażaja innych.
Więc skoro pilnujesz i czuwasz nad forum, to prosze spraw, aby takie przypadki nie miały miejsca, bo sa naprawdę przykre.
mam nadzieję, że zainterweniujesz dośc szybko w tej sprawie, a wiedz że ogrom ludzi będzie ci wdzięczny.
pozdrawiam
Więc skoro pilnujesz i czuwasz nad forum, to prosze spraw, aby takie przypadki nie miały miejsca, bo sa naprawdę przykre.
mam nadzieję, że zainterweniujesz dośc szybko w tej sprawie, a wiedz że ogrom ludzi będzie ci wdzięczny.
pozdrawiam
dołaczam sie do prosby jesli w ogole tu ktos taki jak admin jest!!!!pisalam kiedys do redakcji trojmiasto .pl ale zbyli mnie..... popieram prosbe!!i licze na to za osoby podszywajace sie zostana wyeliminowane:] - dosłownie hehehe - szczegolnie prosba dotyczy uzytkownika ktory sie nie loguje, a jest wyjatkowo chamski- Amsta ( uwaga pisane z dużej litery )
dziewczyny wpisujcie sie moze uda sie wreszcie zaprowadzic porzadek na tym forum;/
dziewczyny wpisujcie sie moze uda sie wreszcie zaprowadzic porzadek na tym forum;/
Admin - administratorem może i jest, ale tego drugiego forum konkurencyjnego dla Trójmiasta i Weselnika i dlatego sieje taki nieład i podszywa się pod różne osoby, żebyśmy już miały dość tego forum i przeniosły się na jego forum: http://www.forum.slubne.info/ - nie zauważyłyście jak cały czas poleca i linkuje, żeby tam wchodzić, a tam nudno, a poza tym ten admin jest bardzo podpadający jak dla mnie...
nie ,no co ty
chyba że ja coś źle myślę
aby sie zalogować pierwszy raz musisz wpisać swoje hasło
potem system pyta cię, czy logować cię zutomatycznie przykażdym wejściu,
ale to działa w przypadku każdego kompa
czyli ja to włączyłam w pracy, i nie musze sie logować
to samo musiałam zrobić w domu
wiec nie sądzę,
no chyba że sie mylę
chyba że ja coś źle myślę
aby sie zalogować pierwszy raz musisz wpisać swoje hasło
potem system pyta cię, czy logować cię zutomatycznie przykażdym wejściu,