Widok

DO ADMINA FORUM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę ze swojej strony i ze strony innych, którzy tu są, a którzy przezyli tą samą czyjąś złośliwośc, proszę o wprowadzenie blokady loginu, tzn. raz uzyty login nie powinien miec możliwości zalogowania sie przez kogoś innego - bo zwykle ci własnie ludzie podszywający sie pod nas obrażaja innych.

Więc skoro pilnujesz i czuwasz nad forum, to prosze spraw, aby takie przypadki nie miały miejsca, bo sa naprawdę przykre.

mam nadzieję, że zainterweniujesz dośc szybko w tej sprawie, a wiedz że ogrom ludzi będzie ci wdzięczny.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
O le !!! wszyscy razem w jednym tępie !!!!!
jak go zmienisz, pójdziesz i nakopiesz??? śmiać mi sie chce z was, bua ha ha
ZOSIA dobrze mówisz, zmienimy Admina. Niech to będzie prawdziwy Admin!!!!!! Który nie dopusci do kradziezy loginów....
I BŁAZEN w postaci admina tamtego nudnego forum. Potrzebujemy prawdziwego Administratora - poważnego człowieka do poważnych spraw.
dla mnie tamto forum jest nudne, takie standardowe, jak wsyztskie poprzednie, a ja wile nie byc standardowa i mnie to forum bardzie odpowiada. co nie oznacza, że ma byc tu bajzel.
znajdz sobie innego nika, bo juz niebawem takim nikiem sie tu nie podpiszesz!!!!!:[
http://www.forum.slubne.info tam jest porzadek! chyba az czasem za duzy. ale lepiej niz Ty.
to oczywiscie odp dla majls:)) tak wiec poczekajmy zmiany beda :))
nie byl bo wyslalam go z adresu ktorego tu nigdy nie podalam :>hehe prawdziwy na bank:)))
mam nadzieje ze nasze interwencje cos dadza!a zauwazylyscie ze przy tym watku nagle nasz ADMINEK sie nie wypowiada?
Zoya, a ty się nie nudzisz, skoro przesiadujesz na tym forum?
Admin - administratorem może i jest, ale tego drugiego forum konkurencyjnego dla Trójmiasta i Weselnika i dlatego sieje taki nieład i podszywa się pod różne osoby, żebyśmy już miały dość tego forum i przeniosły się na jego forum: http://www.forum.slubne.info/ - nie zauważyłyście jak cały czas poleca i linkuje, żeby tam wchodzić, a tam nudno, a poza tym ten admin jest bardzo podpadający jak dla mnie...
amsta, chyba ten mail był fałszywy, bo sprawdział u siebie poczte a ja nic nie dostałam....więc może ten ktoś puscił taka informacje, bo jakby nie było w tym wątku AMDIN sie nie wypowiedział, chociaz powinien.....zobaczymy co z tego wszystkiego wynikinie.
yhm..chyba jeszcze nie dziala system :))))
proba :)
udało sie!!dostalam meila ze obowiazkowo bedzie trzeba sie logowac !!koniec z podszywaniem :))juppi!!!!

chyba ten ktos czy te ktosie baaaardzo sie nudza skoro zamiast zajac sie czyms pozytecznym traca czas na takie pierdoly ;)
No masz racje zoya. Ale tym bardziej można podejrzewać że Admin, fauszywa Amsta inne tym podobne - to jedna i ta sama osoba
to ze ktos wpisal sobie nick admin nie oznacza jeszcze ze administruje forum.... czy ktos kiedys widzial administratora ktory powoduje balagan na wlasnym forum?
wcale by mnie to nie zdziwiło, gdyby pod wasze loginy podszywał sie sam Admin. Bo z jego niektórych wypowiedzi wynika, że chyba go bawią takie niegrzeczne a czesto też wulgarne uszczypliwości.
(jeżeli sie mylę, to z góry przepraszam Adminie)
dziewczyny piszcie do redakcji : forum@trojmiasto.pl !!! moze wtedy cos zrobia!!!!!!

do góry