Widok

DO SASZA

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A KIEDY MASZ W SOKOŁWCE WESELE???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my ślubujemy 19 sierpnia. Już nie mogę się doczekać:D

Sasza czy mogłabys napisac mi cos na maila jak było w Mekurym ? Może na co powinnam zwrocić uwagę. Pozdrawiam

Więc ja mam troszeczke szybciej, bo ju 10 czerwca. Ja byłam w Merkurym na weselu. Cóż mogę o tym powiedziec, nie wspominam dobrze jedzenia, było tak jakby na styk. Poza tym nie mam zadnych zastrzeżeń. Generalnie mi się ten hotel nie podoba.

ja też byłam tam na weselu
pokoje nie ładne
ale samno wesele bardzo na +
obsługa, jedzenie, dekoracje sali, stołów- ok
minusem jest to zejscie do łazienki, nad ranem to co druga leciała :)

.
Mam podobne odczucia co Jastina. Jedzeni przypilnuj żeby ciepłe podali bo jakieś średnio ciepłe kotlety podali.
Nie było specjalnie wymyślnego jedzonka takie tradycyjne i dużo w jakiejś maladze czy galarecie. Polecam pieczonego prosiaka czy jakąś inna świnke nie wiem co to było-może dzik ale chyba prosię, bardzo smaczne.
Ten hotel to troche połączenie wczesnych lat '90 i komuny bo jakoś tak te pokoje mało przytulne.
Najważniejsze jest Wasze nastawienie i jeśli stworzycie super atmosfere to goście będa zachwyceni i nie zwrócą uwagi na niedoskoonałości.

A jeśli mogę spytać to jakie menu wybraliście??
Ja się zastanawiam jeszcze.
Czy dekorujesz sama salę ,czy zdajesz się na ich inwencje bo ja jestem strasznie ciekawa jak wygladają stoły. Byłam tam na andrzejkach ale to zupełnie inna bajka.
I jeszcze jedno pytanie ,ile będziesz miała gości bo my około 90 i boje się ,że będzie pusta sala,może odgrodzić jakimiś kwiatami tą część z boku???

my będziemy mieli ponad 100 osób, sala jest okrutnie wielka, o ile wiem to będzie odgrodzona stołami. Jeśli chodzi o wystrój to nie mam pojęcia, bo balony tam nie bardzo pasują, wszystko przecież jest w drzewie. A menu ustalaliśmy sami, więc nie wybraliśmy ich propozycji.

do góry