Widok
Jesli chodzi o scislosc to zdjec w tym watku pojawilo sie moze ze 4... jak dotad. Czemu do innych nie zastosujesz takiego samego watku? Na forum jest jakies kilkaset osob ale wlasnie mnie meczysz o to zdjecie,nie rozumiem czemu. Po pierwsze to wysylanie zdjecia na forum to jest czyjas indywidualna sprawa, jak ma ochote wysyla jak nie to nie, i nie widze zeby tu ktos do tefo zmuszal... Poza Toba :/ A druga sprawa to wtedy je chcialam zamiescic tylko tego nie potrafie zrobic. Korzystalam z tej stronki przez ktora sie umieszcza fotki, ale bylo wielokrotne dluuuugiie oczekiwianie na odpowiedz, strona sie nie mogla zaladowac a ja po 10 probach sie poddalam... nie potrafie tego zrobic i tyle. A tak na marginesie mnie prosisz o zdjedcia a sama swoje przeslalas?? Nie wiem co was dziewczyny opetalo. To forum nie mialo sluzyc klotniom i oczernianiu kogos a zwyklej pomocy w przygotowaniach do slubu tak? Tak zeby ten czas spedzic jakos milo i sie poradzic a ja tu widze kilka osob ktore nie tylko mnie ale jeszcze pare osob na kilku czytanych przeze mnie watkach krytykuja... Wg mnie jelsi ktos cos pisze ze ma jakis problem to trzeba mu starac sie pomoc a nie wysmiewac i to wlasnie to swiadczy o dojrzalosci,ze wdajecie sie w glupie dyskusje. Ja tego nie mam ochotry trobic,jak komus odpowiadam na jakims watku to wyrazam wlasne zdanie na temat jego problemu a nie krytykuje... :/ Do tego kazdy tu ma prawo... Nie bede sie z tymi ktorzy w taki beznadziejny sposob postepuja wdawala w dyskusje ktore nie maja sensu. Zastanowcie sie nad soba. PS Zreszta jelsi chodzi o moj watek z kiedys tam jak ktos tam pisal (nie pamietam kto) to wtedyt juz zakopywalam topor wojenny...
nie łam sie slonko , mnie tez krytykuja i dlatego raz na ruski rok cos napisze, bo tu zadnej pomocy nie otrzymam a nie daj Boze wyraze swoja opinie to takie kochane osoby jak beata81, pola,i rija bdaz majls mnie zjedza..wielkie gwiazdy...wiec wole sie nie odzywac..zaraz zreszta zobaczysz jak gwiazdy na mnie siadaja :P uwaga..start...
laska....Ty sie tak nie denerwuj....ja Ci nic nie każę i nie wymuszam.....obiecałaś po cywilnym zdjęcia i ich nie zamiesciłaś....czy cos złego jest w tym, że ktos chce cie zobaczyc, a jest tych ktosiów więcej niz myslisz........my lubimy oglądac pary szczęsliwe...
Ja swojego zdjęcia nie wklejam.....bo jakbys czytała dokładnie takiego nie posiadam, ale po własnym slubie myślę iz będę czyms dysponowała to wówczas zamieszczę........
Słonko nie denrwuj sie tylko zamieszczaj foto, a jesli nie chcesz, to ok.....i w czym problem???
Ja swojego zdjęcia nie wklejam.....bo jakbys czytała dokładnie takiego nie posiadam, ale po własnym slubie myślę iz będę czyms dysponowała to wówczas zamieszczę........
Słonko nie denrwuj sie tylko zamieszczaj foto, a jesli nie chcesz, to ok.....i w czym problem???
zdjecie trzeba najpierw wrzucic na serwer ...
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!, kopiujesz link pierwszy od góry np.
http://img102.exs.cx/img102/3735/Zima1.jpg
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklejsza całość do
swojego postu.
Gotowe i proste
1. Wchodzisz na http://www.imageshack.us/
2. Klikasz Przeglądaj wybierasz zdjęcie ze swojego komputera,
klikasz otwórz
3. Wciskasz ikonkę Host it!, kopiujesz link pierwszy od góry np.
http://img102.exs.cx/img102/3735/Zima1.jpg
link ma już wszystkie potrzebne , więc smiało wklejsza całość do
swojego postu.
Gotowe i proste
Eh, dziewczyny, myślę, że nikogo nie zjemy, bo nie jadamy ludzi......tylko przypuszczam, że beate , riję i inne dziewczyny, troche drażnią głupie prowokacje, wymysły i bzdurne komentarze. Pamietajmy rówież, że różne sa dni, Ty masz lepszy, ja mam gorszy.....a ponadto kobiety sa zmienne....
Nie zabieram często głosu, bo nie widze potrzeby, odzywam się czasami, kiedy widze, że warto, albo po prostu trafia mnie jak widze jakietgoś bzdeta......ale gdybym sie miała przejmowac co inni o mnie powiedza, to pewnie nie odwiedzałabym tego forum tak często jak ja to robię, a jestem tu całymi dniami - tak jak jestem w pracy......
Dziewczyny czasami warto się oderwać od przygotowń i pogadac na inny temat niz kolor sukni, wystój koscioła, czy rodzaj samochodu - te tematy sa strasznie oklepane, co 2-3 wątek to praktycznie to samo. A po drugie nie zxapominajmy, czasami pary nie sta, aby wynajć limuzynę, czy robić weselicho na 100 osób, czasami wystarczy pogadac i wyrazić się na różne tematy......już kilka loginów znam...może nie osobiście, ale juz wiadomo jakie laski są ....bo prakrtycznie każda, która planuje slub prędzej, czy później trafia na to forum, ale jak widzę wypowiedź laski, która mówi, że po 6 latach jej facet okazuje się gejem, to mi ręcę opadają, to jest prowokacja jak jasna cholera - tylko autor ma największą bekę.
A nami się nie przejmujcie czasami jesteśmy kochane, czasami złosliwe....takie sa kobiety.
pozdrawiam Was Dziewczyny
Nie zabieram często głosu, bo nie widze potrzeby, odzywam się czasami, kiedy widze, że warto, albo po prostu trafia mnie jak widze jakietgoś bzdeta......ale gdybym sie miała przejmowac co inni o mnie powiedza, to pewnie nie odwiedzałabym tego forum tak często jak ja to robię, a jestem tu całymi dniami - tak jak jestem w pracy......
Dziewczyny czasami warto się oderwać od przygotowń i pogadac na inny temat niz kolor sukni, wystój koscioła, czy rodzaj samochodu - te tematy sa strasznie oklepane, co 2-3 wątek to praktycznie to samo. A po drugie nie zxapominajmy, czasami pary nie sta, aby wynajć limuzynę, czy robić weselicho na 100 osób, czasami wystarczy pogadac i wyrazić się na różne tematy......już kilka loginów znam...może nie osobiście, ale juz wiadomo jakie laski są ....bo prakrtycznie każda, która planuje slub prędzej, czy później trafia na to forum, ale jak widzę wypowiedź laski, która mówi, że po 6 latach jej facet okazuje się gejem, to mi ręcę opadają, to jest prowokacja jak jasna cholera - tylko autor ma największą bekę.
A nami się nie przejmujcie czasami jesteśmy kochane, czasami złosliwe....takie sa kobiety.
pozdrawiam Was Dziewczyny