Widok

DOBRY DERMATOLOG GDANSK!

Wesele Temat dostępny też na forum:
SZUKAM DOBREGO DERMATOLOGA,NIEDROGIEGO,MAM PROBLEMY Z DEKOLDEM WYSYPKA OD SŁONACA I SAMA JUZ SOBIE Z TYM NIE RADZE,PROSZE O INFO

ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
80-831 Gdańsk, OGARNA 76/77/ 3 ( blisko Motławy) tel.(058)305-22-25, 0 502 06 46 86
e-mail: mariosme@ozzl.org.pl

Leczenie chorób skóry, paznokci i włosów oraz zabiegi jak peelingi, usuwanie włokniaków, leczenie trądziku, łupieżu,łojotoku i wiele innych; wygładzanie zmarszczek BOTOXEM, wypełnianie zmarszczek i bruzd twarzy- zadzwoń, zapytaj

JA CHODZE DO NIEGO JEST SWIETNY!!!!!!!!!!

image
image
Ja chodzę do p. Markiewicz, ale ona bierze za wizytę 60 zł, przyjmuje we wrzesczu, jak jesteś zainteresowana, to wyślę Ci nr telefonu do niej. Bardzo miła i kontaktowa osoba
image

image

Polecam Panią dr, która przyjmuje w gabinecie na Kartuskiej. Jest naprawdę świetna. Kiedyś też miałam problemy ze skórą po słońcu- ona mi naprawdę pomogła, jest b. dobrą specjalistką. Nr do gabinetu to: 058-302-24-17, a w zasadzie to nr do rejestracji.Pozdrowienia!

Ja polecam Pana Piotr SZlązak chodze do niego na wizyty do salonu erisa na ulicy Brzozowej.Lecze sie u niego na trądzik bardzo rzeczowy i umie dordzic i pomoc

witaj!

a ta pani doktor z Kartuskiej ile kasuje za wizyte?

ja
Aluska, z tego co pamiętam, to 60 zł. Ja byłam bardzo zadowolona, obecnie już nie korzystam, bo jej leczenie skuteczne było i już z moją skórką OK. Wcześniej leczyła moją koleżankę z powodu trądziku, bardzo ładnie jej się wszstko zagoiło, mimo,ze miała naprawdę duże zmiany.

Ja polecam Pani Kaczorowska Dziadak z Przymorza na Kętrzyńskiego. Wyleczyła mi skórę z uzależnienia od sterydów. Bardzo dużo jej zawdzięczam. Kiedyś byłam częstym gościem u dermatologów. Przerobiłam ich bardzo wielu. Łącznie z prof. Palckiem, który jakieś 7 lat temu brał z wizytę 80 zł.
Jeśli chodzi o Pania Kaczorowską to jest to jedyny lekarz który poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam. U innych dermatologów wizyta trwała ok 5 min. U Niej za to zawsze dowiedziałam się tego czego chciałam. Zawsze wszytko wytłumaczyła. A co najlepsze przyjmuje na NFZ tyle teraz terminy ma odległe. Wizyta prywatna kosztuje 50 zł.
Dr Sługocki, clinica medica, gryfa pomorskiego,wrzeszcz, sopot i gdzies jeszce :)
Wyciagnął mni z tradziku, uczulen tip podczas gdy inni lekarze...ah szkoda gadac.uwazam,ze jest swietny.

601 649 545

50zl

image
do aleksandry24
pamiętasz nazwisko tego dermatologa czy tylko jeden przyjmuje na kartuskiej?????
Hej Mimi26! Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi.nazwiska nie za bardzo pamiętam, bo już jakiś czas temu do pani dr chodziłam, na pewno na "s" i dwuczłonowe- troszkę bardziej skomplikowane. Ale Pani dr jest jedynym dermatologiem, który tam przyjmuje, więc jak zadzwonisz do rejestracji, to pani w rejestracji od razu będzie wiedziała o kogo chodzi. Powodzenia

do tequili
mogłabyś podać numer do tej przychodnii na przymorzu gdzie przyjmuje ta Pani dermatolog pozdr
do tego dermatologa co poleca umchi chodzila moja siostra ktora przez wiele lat nie mogla sobie poradzic z tradzikiem - facet jest pomogl i teraz jest megazadowolona :))

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
do góry