Widok
Hej Mimi26! Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi.nazwiska nie za bardzo pamiętam, bo już jakiś czas temu do pani dr chodziłam, na pewno na "s" i dwuczłonowe- troszkę bardziej skomplikowane. Ale Pani dr jest jedynym dermatologiem, który tam przyjmuje, więc jak zadzwonisz do rejestracji, to pani w rejestracji od razu będzie wiedziała o kogo chodzi. Powodzenia
Ja polecam Pani Kaczorowska Dziadak z Przymorza na Kętrzyńskiego. Wyleczyła mi skórę z uzależnienia od sterydów. Bardzo dużo jej zawdzięczam. Kiedyś byłam częstym gościem u dermatologów. Przerobiłam ich bardzo wielu. Łącznie z prof. Palckiem, który jakieś 7 lat temu brał z wizytę 80 zł.
Jeśli chodzi o Pania Kaczorowską to jest to jedyny lekarz który poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam. U innych dermatologów wizyta trwała ok 5 min. U Niej za to zawsze dowiedziałam się tego czego chciałam. Zawsze wszytko wytłumaczyła. A co najlepsze przyjmuje na NFZ tyle teraz terminy ma odległe. Wizyta prywatna kosztuje 50 zł.
Jeśli chodzi o Pania Kaczorowską to jest to jedyny lekarz który poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam. U innych dermatologów wizyta trwała ok 5 min. U Niej za to zawsze dowiedziałam się tego czego chciałam. Zawsze wszytko wytłumaczyła. A co najlepsze przyjmuje na NFZ tyle teraz terminy ma odległe. Wizyta prywatna kosztuje 50 zł.
80-831 Gdańsk, OGARNA 76/77/ 3 ( blisko Motławy) tel.(058)305-22-25, 0 502 06 46 86
e-mail: mariosme@ozzl.org.pl
Leczenie chorób skóry, paznokci i włosów oraz zabiegi jak peelingi, usuwanie włokniaków, leczenie trądziku, łupieżu,łojotoku i wiele innych; wygładzanie zmarszczek BOTOXEM, wypełnianie zmarszczek i bruzd twarzy- zadzwoń, zapytaj
JA CHODZE DO NIEGO JEST SWIETNY!!!!!!!!!!
e-mail: mariosme@ozzl.org.pl
Leczenie chorób skóry, paznokci i włosów oraz zabiegi jak peelingi, usuwanie włokniaków, leczenie trądziku, łupieżu,łojotoku i wiele innych; wygładzanie zmarszczek BOTOXEM, wypełnianie zmarszczek i bruzd twarzy- zadzwoń, zapytaj
JA CHODZE DO NIEGO JEST SWIETNY!!!!!!!!!!