ZAPRASZAM NA MOJA STRONE http://www.funkystyle.pl
Fryzjerstwem alternatywnym zajmuję sie juz od 2003r roku.
DREDY

Żdredowałam juz setki głów.

Zajmuje się dokręcaniem, pogrubianiem, przedłużaniem,ozdabianiem ,skracaniem,rozczesywaniem, farbowaniem ,przede wszystkim robieniem dredów,również ratowaniem dredów
zniszczonych przez innych dredmakerów lub zaniedbanych przez ich właścicieli.
Dredy wykonuję oczywiście szydełkiem,nie używając żadnych specyfików typu miód kleje czy jajko. Posiadam pełną gamę kolorystyczną włosów naturalnych i syntetycznych do przedłużania(aż ponad 45 kolorów) .Dredy mogą być też np.prążkowane albo przechodzące w inny kolor.Możesz wybrać rodzaj końcówek, okrągłe lub szpiczaste.Żeby zrobić dredy twoje włosy muszą mieć minimum 5-6cm,nawet jeśli są rzadkie i cienkie stworzę z niech gęstą i piękną fryzurkę.
WARKOCZYKI

WYKONANIE WARKOCZYKÓW POLEGA NA SPECJALNYM SPLATANIU WŁOSÓW NATURALNYCH Z SYNTETYCZNYMI,(NIE JAKĄŚ PĘTELKA JAK ROBI WIĘKSZOŚĆ PAŃ)CO DAJE EFEKT ZAGĘSZCZENIA I PRZEDŁUŻENIA FRYZURY,BEZ UŻYWANIA ŻADNYCH KLEJÓW ANI ŚRODKÓW CHEMICZNYCH,NIE NISZCZĄC PRZEZ TO WŁOSÓW.UKOŃCZYŁAM KURS NA WARKOCZYKI ORAZ PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW.GRUBOŚĆ, DŁUGOŚĆ I KOLOR ZALEŻY OD CIEBIE,MOŻESZ WYBRAĆ NAWET KILKA KOLORÓW.POMAGAM W DOBORZE KOLORU. TAKĄ FRYZURĘ MOŻESZ NOSIĆ OD 2-4 MIESIĘCY,KIEDY POJAWIĄ SIĘ JUŻ ODROSTY WYSTARCZY PRZEPLEŚĆ PRZÓD I BOKI,WIEC MOŻNA CIESZYĆ SIĘ NIMI WIELE DŁUŻEJ .WPLATAM OKOŁO 6 PACZEK WŁOSÓW, DZIĘKI CZEMU WARKOCZYKÓW JEST DUŻO,OKOŁO 130- 170 SZT !

WARKOCZYKI WYKONUJĘ W 9 TECHNIKACH;NP Z PUSZCZONA KOŃCÓWKĄ, WARKOCZYKI PLECIONE Z 4 PASM WARKOCZYKI FALOWANE,ŚWIDERKI...UKOŃCZYŁAM KURSY NA WARKOCZYKI I PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW 8 METODAMI, GWARANTUJĘ PROFESJONALNE WYKONANIE I ESTETYCZNY WYGLĄD FRYZURY