Widok

DWOREK BARWIK - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam wesele w czerwcu w dworku,,wiem że było już tam kilka wesel........ale nie mogę znaleźć żadnej aktualnej opinii???? czy ktoś coś wie? czy ktoś tam się bawił? co może powiedzieć o jedzeniu i obsłudze? proszę o wypisywanie plusów i minusów na zasadzie:

PLUSY:
-
-
-

MINUSY:
-
-
-

ułatwi to nam czytanie i opiniowanie:) dzięki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Majka czy mozesz napisac cos wiecej na temat jedzenia? :( Co bylo nie tak? Na co mam zwrocic uwage ?:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byliśmy na sylwestra za nie mało pieniędzy bo aż 470zł lecz jesteśmy bardzo zozczarowani. spodziewalismy sie super zabawy a tu jedzenie nie dobre ,może mało tego nie było ale nie smaczne, orkiestra obudziła sie do grania po 21, a zimno było że szkoda gadać. trochę żałuję bo za te kasę impreza w Gdańsku po pachy by była. jedynie właściciele ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ujawni sie bo piszesz tylko glupoty bo jesteszczie z barwika a ja tam bylam z mojim facetem jest wszystko okej
razem z mężem i przyjaciółmi byliśmy na zabawie Andrzejkowej.Jedzenie zimne , o kawę trzeba prosić kilka razy kelnerki mało wprawione, a to wszystko wina właścicieli , nie robi sie tak wielkiej imprezy (300 osób) nie mając do tego warunków, owszem cały obiekt bardzo ładny , ale nic poza tym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też myślę że wiele tych opinii jest zazdrości. No ale jeżeli słyszałam że na 300 osób jest tylko 6 kelnerów, to już wiadomo w czym był problem. 6 osób nie jest w stanie wyrobić się co do obsługi takich andrzejek. Dlatego bardzo prawdopodobne jest że sytuacja z czterokrotnym proszeniem o kawę, zimnym jedzeniem a przez to niedobrym mogły mieć miejsce. Problem zatem tkwi w nieproporcjonalnej obsłudze a nie jedzeniu samym w sobie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Majka81 chyba nie byla w tym lokalu . Bawilem sie na andrzejkach i jedzenie bylo praktycznie cale na stole .Kelnerki nosily do stolu tylko obiad i ciepla kolacje .Jeszcze nie urodzil sie taki ,zeby wszystkim dogodzil
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mysle ze wszystkie opinie negatywne sa od osob mieszkajacych w okolicy Barwika .Ja mieszkam w Gdansku osobiscie nie bylem w tym lokalu ,ale moi znajomi bawili sie tam na weselu oraz na zabawie andrzejkowej ,byli zachwyceni .Zapisali mnie i siebie na sylwestra ,mysle ze bede sie dobrze bawil .
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o dworku w Barwiku i uważam że nie problem jest się zalogować w końcu to nic nie kosztuje a opinie osób niezalogowanych nie muszą być fałszywe, widocznie czekacie na same pozytywne opinie skoro tak bolą was negatywne. Rozumiem że ktoś kto wpłacił już zaliczkę na wesele chciałby teraz przeczytać same plusy o tej sali ale niestety plusów nie ma no może oprócz wystroju bo jwst nowy ale jak ktoś juz słusznie zauważył wyglądem sali się nie najesz i nie zrekompensuje ci to dobrego samopoczucia i dumy przed zaproszonymi pezez siebie gośćmi . Ja również tam byłam na andrzejkach i nie dość że było ciasno (bo moim zdaniem ta sala pomieści z wielkim bólem 200 osób a to co było na andrzejkach to było zwyczajne upchanie ludzi jak w puszke ) jedzenie fakt niesmaczne a do tego kelnerek za mało (nie miłe ) i zupełnie niezorganizowane robiły co chciały i przynosiły na stół nie wszystkim to samo - jedni dostali dwa razy więcej a inni nie dostali wcale) BAAAARDZOOOO PRZEREKLAMOWANE PRZEZ WŁAŚCICIELI SERDECZNIE NIE POLECAM !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

widzę, że temat się rozwija....

prosiłam jednak tylko o czyste przykłady plusów i minusów, a nie jakieś rozpisywanie się, że było ok albo że było beznadziejnie!

i tak jak marta88, osobom nie zalogowanym a mającym najwięcej do powiedzenia serdecznie DZIĘKUJEMY!

nadal czekam na sensowną wypowiedź osoby, która była rzeczywiście na weselu/zabawie w Barwiku i ma coś ciekawego do powiedzenia....

pozdrawiam
Hej hej..nikt nie bierze poważnie waszych opinii więc przestańcie się obrzucać obelgami..Dla nas forumek jesteście niewiarygodni....Nie tędy droga...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawia mnie fakt, ze wszytskie opinie (niewazne, czy pozytywne czy negatywne) pisza osoby, ktore nie sa zalogowane na weselniku....
Czuje, ze wymiana zdan po prostu ma miejsce miedzy konkurencja, a z kims zwiazanym z Barwikiem....
Brzydko....brzydko....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam na zabawie Andrzejkowej i musze przyznać że było beznadziejnie jedzenie okropne, obsługa niemiła a co sie tu będe rozpisywała dla mnie ta impreza to pieniądze wyrzucone w błoto nie polecam beznadziejna impreza nie polecam!!!!
robicze tylko anty reklam a was wcale niebylo tam i piszeczie tylko bzdury i glupoty zajmujecze tylko plotkami

DWOREK BARWIK - opinie

powiem krótko, jeśli na moim weselu miałoby być tak jak na andrzejkach w barwiku to chyba bym sie pod ziemie zapadła ze wstydu przed gośćmi. Jedzenie jest niedobre a panienka z obsługi o mało nie wylała mi kawy na sukienkę (o którą musiałam prosić kilka razy ) i tak nie doszła z nia do mnie tylko do ludzi z innego stolika. Masakra ten cały Barwik
twoja ortografia jest porażająca!!
piszesz bzdury bo niebylo tam i nic niewidzialasz bylo wszystko okej
a co bylasz tam na nadzrzejkah rze tyle wiesz czy piszesz tylko bzdury bo tam bylem i wszystko okej i ide tam na sylwestra
hahahh wiekszosć opini pozytywnych na forum stworzyła sama właścicielka ... zapewnia ze wszytsko bedzie ok a co do czego goscie wychodza nie zadowoleni i zniesmaczenie..... wystrój piekny ale samymi ścianani nikt sie nie naje co do obsługi zdecydowanie było zamało na tyle osób
Bzdura byłem tam na andrzejkach i wszystko było nwporządku,świetnie się bawiłem ,jedzenie było pyszne.Nie jest to tylko moja opinia
Ja też byłam tam na andrzejkach i żadnych uchybień nie widziałam!!!!!!!!!!!!!Jedno ale - podłoga trochę śliska , raz się pzrewróciłam. Co do jedzenia na zabawie , normalka tak jak wszędzie , dla mnie ok. ACHA! był tam fajny kelner we fraku , taki z prawdziwego zdarzenia . SUPER!! Będę tam na pewno na Sylwestra!!!!!!!!!
do góry