Widok

DWOREK W CIECHOCINIE

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Drogie Forumowiczki blagam o pomoc:)Czy ktos moze organizowal wesele w Dworku w Ciechocinie w Redzie?Niestety nie moge wyslac do nich zapytania o organizacje wesela a w rozmowie telefonicznej nieczego sie nie dowiedzialam:( Czy ktos sie orientuje jakie tam sa ceny?no i jakie jedzonko serwuja? Kurcze cos mi ta organizacja wesela w ogole nie idzie:(Z gory wielkie dzieki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a kiedy slub? ja slyszalam tam dobre opinie ale czy jedzono dobre to nie wiem

image
07.09.2007 w piatek:)juz sie nie moge doczekac:)
ja mam w goscicinie w lipcu...tam jest tanio dobre i DUUZZoOOO jedzonka:)

image
a jaki to lokal w Goscicinie?moge wiedziec ile placisz za osobe?
^120 zl z poprawinami plus 600 zl za obsluge a bez poprawin 110zl

image
JA miałam wesele w Dworku w ciechocinie jakis miesiąc temu. Wesele na ok 50 osób. CAła restauracja była dla nas. U góry stoły, na dole sie tańczyło. Jedzenie było przepyszne, choć przystawek mało - aczkolwiek i tak dużo zostało (jedzenie mozna brać do domu). Zresztą obiad był bardzo obfity wiec zakaski juz tak nie szły. Co wiecej dosć szybko był dodatkowo barszcz z krokietem a po pólnocy udka z ryzem. My braliśmy najtańsze menu - 115 zł/os. Do menu wliczony jest tort i 0.25 l wódki na osobe. Jedynym dużym minusem jest mała liczba napoi i niestety trzeba je dokupić w restauracji. My dopłaciliśmy jakies 350 zł. Poza tym restauracja ma świetny klimat, obsługa jest bardzo miła. A jedzenie po prostu wyśmienite. Zresztą warto wpaść tam wcześniej na jakąś kolacje.
Wklejam ci parę fotek
image
image
image
Aha - ciasta i owoce we własnym zakresie

imageimage
dziekuje za recenzje:)wlasnie dzisiaj bylam w tej knajpie-faktycznie klimat i jedzonko niesamowilte:)troszke malo miejsca na dole...jeszcze jedna knajpa do sprawdzenia i wtedy podejmiemy decyzje.Zycze wszystkiego dobrego miesieczna Mezatko:)

Inne tematy z forum Reda

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

do góry