Widok
DWOREK W CIECHOCINIE
Witam!
Drogie Forumowiczki blagam o pomoc:)Czy ktos moze organizowal wesele w Dworku w Ciechocinie w Redzie?Niestety nie moge wyslac do nich zapytania o organizacje wesela a w rozmowie telefonicznej nieczego sie nie dowiedzialam:( Czy ktos sie orientuje jakie tam sa ceny?no i jakie jedzonko serwuja? Kurcze cos mi ta organizacja wesela w ogole nie idzie:(Z gory wielkie dzieki!
Drogie Forumowiczki blagam o pomoc:)Czy ktos moze organizowal wesele w Dworku w Ciechocinie w Redzie?Niestety nie moge wyslac do nich zapytania o organizacje wesela a w rozmowie telefonicznej nieczego sie nie dowiedzialam:( Czy ktos sie orientuje jakie tam sa ceny?no i jakie jedzonko serwuja? Kurcze cos mi ta organizacja wesela w ogole nie idzie:(Z gory wielkie dzieki!
JA miałam wesele w Dworku w ciechocinie jakis miesiąc temu. Wesele na ok 50 osób. CAła restauracja była dla nas. U góry stoły, na dole sie tańczyło. Jedzenie było przepyszne, choć przystawek mało - aczkolwiek i tak dużo zostało (jedzenie mozna brać do domu). Zresztą obiad był bardzo obfity wiec zakaski juz tak nie szły. Co wiecej dosć szybko był dodatkowo barszcz z krokietem a po pólnocy udka z ryzem. My braliśmy najtańsze menu - 115 zł/os. Do menu wliczony jest tort i 0.25 l wódki na osobe. Jedynym dużym minusem jest mała liczba napoi i niestety trzeba je dokupić w restauracji. My dopłaciliśmy jakies 350 zł. Poza tym restauracja ma świetny klimat, obsługa jest bardzo miła. A jedzenie po prostu wyśmienite. Zresztą warto wpaść tam wcześniej na jakąś kolacje.
Wklejam ci parę fotek
Aha - ciasta i owoce we własnym zakresie
Wklejam ci parę fotek
Aha - ciasta i owoce we własnym zakresie