Widok

DZIKI na Pogórzu Górnym !!!!!

Pogórze Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Uwaga na dziki !!!! Spacerują sobie wieczorami całą "rodzinką" po Pogórzu Górnym. Wczoraj późnym wieczorem były widziane między blokami w okolicach Romanowskiego 32, 34, 38, 40, 42, 44.

Co z tym można zrobić?????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wczoraj wieczorem sporą grupą spacerowały ponownie w okolicach ulicy Romanowskiego 30, 32, 34, 36, 38. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzisiaj tez na porębskiego było 7 sztuk o godzinie 5 rano, są codziennie i orają ogródki... raz było ich około 15
jasne.... raduję się jak nie wiem co...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie, opamiętajcie się trochę... Cóż te biedne stworzenia są w stanie Wam złego zrobić? One same się boją ludzi i wychodzą kiedy jest pusto. Raczej należy się radować tym, że jeszcze jakieś dzikie zwierzęta chcą "u nas" mieszkać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
na pruszkowskiego przekopały trawnik pod blokiem..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli przemieszają się po całej dzielnicy te bydlaki :/
trzeba je usunąć jakimś sposobem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
przy Szpunara 8
o kurde... przez które boisko ???
trzeba to gdzieś zgłosić.... niech je wywiozą!! boję się !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak widziałam było ich chyba 12 takich naprawdę wielkich!!!! powędrowały przez boisko do koszykówki / piłki nożnej takie wybrukowane... straszne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziki już raz nauczone będą łazić do ludzi po żarcie, niestety :(

Natomiast w sprawie zgłaszania, to "gwałć" Straż Miejską. Jak powiedzą, że nie mają możliwości, czy warunków i przeszkolonych ludzi - DOMAGAJ się odpowiedniego kontaktu do właściwych ludzi...i przy okazji spisz sobie nazwisko osoby przyjmującej zgłoszenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie bardzo wiem gdzie to trzeba zgłosić :( słyszałam, że w Gdyni znajdują się odławiacze dzików - czy coś w tym stylu, ale nie znalazłam konkretnego kontaktu.... może ktoś wie na ten temat coś więcej ???

Przy okazji chciałabym zaapelować o niewyrzucanie jedzenia!!! bo one raczej tego właśnie szukają....... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ostatnio pisali, dziki wywieźli z 3miasta? Może to jakieś inne stado..
Podziękować za ostrzeżenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1