Widok

DZIŚ RÓWNE 5 MIESIĘCY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewuszki z 19sierpnia dzis nam zostało równe 5 miesięcy :) żeby tylko szybko zleciało bo już się nie mogę doczekać :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też mam dziś 5 miesięcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ten czas leci,
przed chwila m9iałam 2 lata, a tera już tylko chwilę :)

.
Magdza, masz już wszystkko?
jak tam postępy w przygotowaniach?

ja nie mam tylko kilku drobiazgów,
jednym z nich jest samochód, planowałam cos nietypowego, np Autobus Londyński z odkrytym dachem, albo Hammera, ale niestety, albo koszt mi snie pasował, albo trzeba było ściagac z W-wy

.
nam brakuje trochę więcej niż tylko drobiazgi ;p
szukamy auta, obrączki i garnitur dopiero w czerwcu i cała reszta które przed samym ślubem będziemy załatwiać, jutro jade ustalić menu z kucharkami :)

Magda, a gdzie robisz wesele??
wesele mam w Szemudzie "Sala Tereska"

my też za 5 miesięcy. Jejku jak ten czas leci...

Oj ja tez nie moglam sie doczekac kiedy bedzie ten wielki dzien. Przygotowania zaczelismy rok przed slubem i strasznie mi sie dluzyło. A teraz ... juz prawie 7 miesiecy po slubie. Ach jak ten czas szybko leci...

i jak jest ??:)) czy cos sie zmienilo??:)))
Jest super, a zmienilo sie bardzo duzo (moze dlatego ze nie mieszkalismy ze soba przed slubem). Oczywiscie czasem sie sprzeczamy o jakies pierdoły, no ale pozniej sie z tego smiejemy. I chociaz fajne byly wszystkie te przygotowania do slubu to jednak najlepsze zaczyna sie po slubie. Teraz wszystko robimyy razem, razem urządzamy mieszkanie, wybieramy meble itd....

ja juz sie nie moge doczekać...jak sie zaręczaliśmy było prawie dwa lata a teraz tylko 5 miesiecy. Chciałabym żeby ten dzień nastąpił jak najszybciej. Jeszcze troszke nam brakuje ale myślę że zdążymy ze wszystkim.

kurcze ja mam tydzień po Was i jestem strasznie do tyłu. Mam tylko kosciol, sale, dja i fotografa i wstepnie umowiona wizazystke.

a ja dokładnie dwa miesiące! o chyba jednak za krótko jak na taką masę przygotowań jeszcze... ale się ciesze!
Ale jakich przygotowan? Co Ty musisz zrobic takiego pilnego skoro do slubu masz 7 miesiecy

do góry