Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Skandal wątek zamknięty Pizza przyjechała w połowie zgnieciona, jakby wypadła z transportu, gdy...
~Guderskiego
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Nędza za 2 zł. wątek zamknięty Dwie pizze - jeden zestaw sosów, zero gum orbit - chociaż na każdym pudełko...
~miki
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 marca 2019

Najgorszy kebab na świecie!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Legenda głosi, że ktoś zamówił kebaba w da Grasso dwa razy... ale nie...
~Executor
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 stycznia 2018

Zimna, wodnista i surowa wątek zamknięty Kilkukrotnie zamawiałem pizzę z dowozem w tym lokalu, ale dzisiejsze...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 maja 2017

pizza wątek zamknięty pierwsze zamówienie i porażka sos czosnkowy słodki wogóle czosnku nie czuc...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 grudnia 2016

historia z tym lokalem nr 1 wątek zamknięty zamówiłęm pizzę z "darmowym starterem play" w dowozie (za który zapłaciłem...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 grudnia 2016

Jabłoniowa wątek zamknięty Zamówiłem pizze frutti di mare, miała przyjechać do 1 h, przyjechała 1,3 h....
~Kunet
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 października 2016

tragedia wątek zamknięty Nie dość że miałam czekać rzekomo 1.20h to kierowca był spóźniony o 30...
~agata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

pizza niezła niestety prawie zawsze zimna wątek zamknięty Da Grasso w naszej okolicy jako jedyna pizzeria typu polskiego proponuje...
~Bedson
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2016

Karolina - opinia wątek zamknięty Zawsze byliśmy zadowoleni z tego lokalu. Jednak dzisiejsza wizyta wszystko...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2016

Da grasso na jabłoniowej. wątek zamknięty Pierwsza wizyta (w tym lokalu, choć nie w całej sieci), wygląda na to, że...
~Pizzopożeracz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 grudnia 2015

Pizza smaczna choć zmina wątek zamknięty Z tej pizzeri zamawiam średnio dwa razy w miesiącu. Kiedyś pizza była dość...
~ELSS
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 listopada 2015

obsługa dno wątek zamknięty Obsługa porażka, po zawiedzeniu się po roku - dwóch latach postanowiłem dać...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 października 2015

bardzo dobra pizza wątek zamknięty skladniki swieze ciasto lekkie
~vito
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 czerwca 2015

Jeśli nie chcecie stracić resztki nerwów NIE ! wątek zamknięty Zawsze zamawiałam to sam. Błąd lokalu i obsługi pojawił się kilkakrotnie...
~zbulwersowana
-

dodano: 30 kwietnia 2015

Niestety nie! wątek zamknięty Jadaliśmy z mężem zazwyczaj w lokalu na ul.Szerokiej lub w Kowalach i byliśmy...
~Joanna
-

dodano: 28 kwietnia 2015

słaba jakość potraw wątek zamknięty Po dwóch wizytach odechciało mi się stołować w tej pizzeri. Knajpa nowa,...
~Aleksander
-

dodano: 29 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry