Widok

Daj szansę innym-uratuj życie!

Pruszcz Gdański Temat dostępny też na forum:
Dzisiaj podjęłam decyzję...wypełniłam formularz by zostać dawcą szpiku, czułam gdzieś wewnątrz że coś mnie do tego ciągnie. Decyzja była przemyślana. Teraz pozostaje czekanie na pałeczki do badań a potem jesli wszystko dobrze pójdzie na mojego genetycznego bliźniaka, czyż to nie zaszczyt móc uratować komuś życie? Zachęcam do przemyślenia sprawy... :)

https://www.dkms.pl/index.php?id=456
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój znajomy oddawał szpik. Poznał już biorcę...podobno niesamowite uczucie. Ja też jestem już w banku, mam nadzieję, że kiedyś będę miała szansę uratować czyjeś życie.
Przezorny zawsze ubezpieczony.
Już dawno chciałam się zarejestrować, tylko jakoś się nie składało do tej pory a dzięki Tobie właśnie to uczyniłam:-)
image
Bardzo się cieszę!! Ale nie tak do końca dzięki mnie, sama sobie podziękuj, decyzja należała do Ciebie :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."

Inne tematy z forum Zdrowie

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry