Widok
kumpela kiedyś tam poszła (sama jest fryzjerką ale nie pracuje w tym zawodzie) :) chciała podciąć włosy (ma kręcone) :) za mycie, podcięcie i suszenie (właściwie gość trzymał suszarkę, a ona sama sobie "gniotła" włosy - zapłaciła 50 czy 60zł (to było ze 2 lata temu)
a jak później usłyszała - to była "stylizacja włosów na sposób kręcony" (jej dłońmi!) i dlatego tyle to kosztowało... :P
chyba nie muszę dodawać, że więcej tam nie poszła (chociaż było najbliżej)?
a jak później usłyszała - to była "stylizacja włosów na sposób kręcony" (jej dłońmi!) i dlatego tyle to kosztowało... :P
chyba nie muszę dodawać, że więcej tam nie poszła (chociaż było najbliżej)?
Jestem stała klientką salonu Dalia przy ul.Kołobrzeskiej od pięciu lat. Nigdy nie zauważyłam tam pracującego fryzjera mężczyzny.Może pomyliły Ci się salony? Poza tym to klientki w Dalii same się nie czeszą.Ja jestem klientką zarówno salonu fryzjerskiego jak i gabinetu kosmetycznego. Zawsze jestem zadowolona.Polecam
między falowcami na Piastowskiej i na Jagiellońskiej - ale bliżej Parku :) Idąc Jagiellońską w stronę morza - na skrzyżowaniu z Dąbrowszczaków (biblioteka, kantor MAX, Grill House - polecam kebaby ;), pizzeria Skrzypek) w lewo :) i jak po prawej stronie skończy się ogrodzenie TKKFu - będzie ciąg sklepów itp. (teraz na samym szczycie chyba jest cukiernia - nie jestem pewna) :) na przeciwko nich jest ciucholand :) a dalej piekarnia :)
w każdym razie w tym ciągu jest zakład fryzjerski :)
Salon Fryzjerski Kamil.
ul. Dąbrowszczaków 11A
tylko tam zawsze trzeba się umawiać ;)
tel. 058 556-70-77
byłam u nich raz - na strzyżeniu :) moja kumpela mnie namówiła :) byłam bardzo zadowolona :) ona z koleżankami chodzi tylko tam :) mojej mamy koleżanka też chodzi do "gejków" ;)
ich minus - ponoć nie robią fryzur wieczorowych :P ale strzyżenie i farbowanie - super :)
teraz muszę znowu się do nich umówić ;)
w każdym razie w tym ciągu jest zakład fryzjerski :)
Salon Fryzjerski Kamil.
ul. Dąbrowszczaków 11A
tylko tam zawsze trzeba się umawiać ;)
tel. 058 556-70-77

byłam u nich raz - na strzyżeniu :) moja kumpela mnie namówiła :) byłam bardzo zadowolona :) ona z koleżankami chodzi tylko tam :) mojej mamy koleżanka też chodzi do "gejków" ;)
ich minus - ponoć nie robią fryzur wieczorowych :P ale strzyżenie i farbowanie - super :)
teraz muszę znowu się do nich umówić ;)
Do Dalii chodzę od lat i cała moja rodzina (Mama, Siostra, Szwagier, Tato) zwykle robię farbowanie+pasemka+strzyżenie i układanie, na zmianę z samym odrostem.
Co do cen to się zgadzam, płaci się jak za zboże, ale panicznie boję się fryzjerów (mam długie włosy), gdyż zdarzyły mi się przypadki nieporozumień i teraz dbam o włosy chodząc do jednej fryzjerki (jak dotąd była to P. Asia, teraz P. Marta). Upięcie ślubne zrobi mi Pani Ewa.
Dziwią mnie niepochlebne opinie, poza tym że drogo nie ma do czego się przyczepić.
Pozdrawiam
Co do cen to się zgadzam, płaci się jak za zboże, ale panicznie boję się fryzjerów (mam długie włosy), gdyż zdarzyły mi się przypadki nieporozumień i teraz dbam o włosy chodząc do jednej fryzjerki (jak dotąd była to P. Asia, teraz P. Marta). Upięcie ślubne zrobi mi Pani Ewa.
Dziwią mnie niepochlebne opinie, poza tym że drogo nie ma do czego się przyczepić.
Pozdrawiam
Bylam tam kiedys na strzyzeniu i bylo ok. Mialam tam wlasnie czesac sie przed slubem ale po fryzurze probnej zrezygnowalam. Choc niestety nie pamietam imienia pani ktora mnie czesala. A kosmetyczka, z ktorej uslug tez tam chcialam skorzystac MASAKRA! Choc bardzo chcialam tam, zeby bylo w jednym miejscu i blisko od domu.
Szczerze polecam.
Poszłam dzisiaj do salonu z założeniem, że chcę coś zmienić na głowie, ale sama nie wiedziałam czego dokładnie chcę ;)
Niestety nie znam imienia pani, która mnie obcinała, ale poprosiłam po prostu o doradzenie mi i właśnie ją zawołano.
Od razu było widać, że fryzjerstwo to jej pasja. Powiedziała natychmiast co chce zrobić i efekt wyszedł świetny. Mianowicie, obcięła mi grzywkę, której wcześniej nie miałam i mocno wycieniowała mi tył głowy, który mam strasznie ciężki. Efektem tego są ładnie podniesione włosy ;)
Wypytałam też o ombre oraz trwała i było widać, że zna się na tym :)
Na pewno będę tam wracać...
Poszłam dzisiaj do salonu z założeniem, że chcę coś zmienić na głowie, ale sama nie wiedziałam czego dokładnie chcę ;)
Niestety nie znam imienia pani, która mnie obcinała, ale poprosiłam po prostu o doradzenie mi i właśnie ją zawołano.
Od razu było widać, że fryzjerstwo to jej pasja. Powiedziała natychmiast co chce zrobić i efekt wyszedł świetny. Mianowicie, obcięła mi grzywkę, której wcześniej nie miałam i mocno wycieniowała mi tył głowy, który mam strasznie ciężki. Efektem tego są ładnie podniesione włosy ;)
Wypytałam też o ombre oraz trwała i było widać, że zna się na tym :)
Na pewno będę tam wracać...
Byłam tam dziś, strzygła mnie blondynka w kręconych włosach i w okularach. Powiedziałam czego nie chcę, no i właśnie to zostałam ostrzyżona. Wierzchnie warstwy włosów wyglądają jak Chełm, a pod spodem pejsy, które można zawiązać gumką, tragedia, zamiast ładnego pocieniowania - schody. A na moje protesty, że za krótko, stwierdziła, że włosy są tak zniszczone ze musiała tyle obciąć , no i przecież gumką można spiąć, a poza tym zaraz odrosną. I za tą wątpliwą przyjemność ponad 60zl. Nigdy więcej nie zbliżę się do tego salonu. Stanowczo odradzam.
Pani Elu dalej, Ale polecam https://www.facebook.com/bebeautygdansk/