Widok

Dam prace. Słońce,piasek,woda

Słońce, piasek, woda.....Zatrudnie do pracy przy betoniarce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w charakterze wypełnienia? O_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
halewicz ale ty tych ludzi tu męczysz;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasem trzeba podręczyć - Pimpek Dręczyciel *_*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
oni maja cie juz dość
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mów za siebie anonimie. Może się podpisz XXX, będzie czytelniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
hahaha zanosiło się że jako ratownik ....
jaki ratownik! halewicz to ratownik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wypełnienie jest W betorniarce, a nie przy betoniarce.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pier... hulewicz zepsuje każdy fajny wątek swoimi beznadziejnymi komentarzami ! Już wyczuł że komuś mógłby poprawić humor ten żart i postanowił do tego nie dopuścić.
Założę się że w prawdziwym życiu ludzie go nienawidzą.
weź sobie nicka ustal - może jeden, a stały, a nie podszywasz się pod kogoś innego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
...grubasku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
tak to prawda halewicz to stary nudziarz nikt go tu nie lubi to stara pierdoła!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakoś nudą nie wieje - chyba że od ciebie. I mi tu nie wyjeżdżaj z tekstami o "starych pierdołach", świniopasie.
HALEWICZ STARY DURNIU NIKT CIE TU NIE LUBI ZROZUM TO!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz, przekichałeś sobie i tyle :) Twoje posty nie wywołują emocji, jedynie drażnią...
Upajam się myślą o rozdrażnionym plebsie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A ja lubię rozmawiać z Halewiczem. Jako jedyna osoba z Was wszystkich ma jakiekolwiek pojęcie o życiu- o gospodarce, inwestycjach, psychologii, polityce, przepisach prawnych... i wielu innych ciekawych zagadnieniach. Bardzo cenię sobie ludzi z wszechstronną wiedzą i choć nie na każdy temat jestem z nim zgodna, warto wymienić z nim kilka zdań. Człowiek mądry powinien przede wszystkim nauczyć się słuchać i wyciągać jak najwięcej informacji z każdego obszaru, a krytykę zacząć przede wszystkim od siebie. Teksty typu "halewicz to stary nudziarz nikt go tu nie lubi to stara pierdoła" dobre są dla nastolatków i niestety zdradzają Wasz poziom intelektualny. A to, że Halewicz ma dużo czasu, by udzielać się na forum... no cóż, tylko mu pozazdrościć, że od pracy ma ludzi.
Twoje prawo. Dopóki nie napiszesz czegoś, z czym się nie zgodzi i okaże się, że kłamiesz :)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieprawda :) Niejednokrotnie dyskutowałam z nim na jakiś temat i mieliśmy odmienne zdanie. Tylko nasze dialogi opierały się na argumentach, uzasadniających swoje racje, a nie na durnych tekstach typu "nikt cie stary durniu nie lubi". Takie rzeczy pisze człowiek umysłowo dorosły?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (243 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry