Widok

+++Dark Vampire+++

no co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie kiedy? Czy ktoś wie?

Też chciałabym wiedzieć kiedy będą te SKATE PARKI w Gdańsku...chciałam nawet jeszcze raz przeczytać ten artykuł ale ktoś chyba go wykasował...więc jednak SKATE PARKÓW nie będzie??? nie no...pozdro dla was ludzie \m/ x_x \m/

ćma

Czy Ćma Barowa ma na imię Tina???

...Maaaansooon?

gratkowy Manson z kucykiem do pasa? Czyzby..?

Maaaansoooon?

hihihi...
jasne!
...(i pełne)

a kiedy...

ruszy blok pt."gotuj z mansonem"?

pozdrawiam, jak zwykle, serdecznym grzmotnięciem między łopatki

Maaaansooon!

Jupijupijupi!

ToooootenKooopf?

Czy TotenKopf ma na imię TotenKopf? Stary dobry wierny starym ideałom Totenkopf? Czyżby...?
A jednak! Tak! To ja! Nie będę jednak gotował, będę rzezał Hyde Park... Pozdrawiam was ludziki....

Próba poezji walczącej, hy, hy...

A gdy nadejdzie czas
i padana ideały
wtedy pojawię się ja
by wypalić wam gały

Ale nędza, uuuuuuuu....-to samokrytyka

...

"Wzgórza w oddali

Wzgórza wołają z oddali
Kuszą moje krowie serce
Ach, paść się w soczystych dolinach
Ach, pognać w dół do zielonych traw
Niestety nie mogę...
Cholerne ogrodzenie pod prądem"

Gary Larson

Uwielbiam tego faceta ;)

"Nie oddawaj kraju walkowerem","Daj głos, zanim buraki ci go odbiorą"

Gdzieś gdzie mnie zawiało, nawet i Benedykta spotkać można było. A Języki jakimi posługiwali się ludzie tam napotkani, niczym nie różniły się od waszych a słyszałem zupełnie inne dzwięki niż na co dzień. Jeśli można wpaść do rzeki i rozmawiać z rybami w podróży, a to właśnie robiłem, przeskakiwałem z kłody na kłodę, tylko po to by dotrzeć w to miejsce, gdzie teraz przesiaduję, Czy pajęcza mama z nogami na kierownicy, czy noclegi w oddali od wygód i przywilejów, które tyle pomagają w życiu. Czy ofiarowany szwajcasrski mars smakuje lepiej w chwilach kryzysu, a może smak gorącej brokułowej zupy potrafi człowieka podnieść na duchu? Czy spieszno było do domu? Jak dla mnie to nie, ale co z nowo poznanymi amerykanami, którzy zastanawiali się nad tym jak wytłumaczą znajomym, że w Europie przyszło im spać na materacach sportowych w zakurzonej sali, a mimo takich niedogodności w świecie małych samochodów i tak jest dobrzem, można trafić na Ciebie. Czy krótki epizod z włoszkami to oznaka słabości, czy zagubieni wśród tysięcy ludzi, możemy odnaleźć wspólny język? Czy ryby z tej rzeki są doceniane, czy informacje jakie przesyłają nie mają kodu a są nam tak potrzebne do tego byśmy mogli wnieść sobie na szczyty gór, słodką pomarańczę i cieszyć się jej smakiem i bawić się bólem powstałym w wyniku pocierania oka, w które dostał się sok?

:)

brakowało mi już
tych chaotycznych
monologów "jednego oddechu"...

KLUBY

MAM 15 LAT I NIE WIDZIAŁEM DO TEJ PORY DYSKOTEKI(CZY CZEGOŚ W TYM RODZAJU) DLA MŁODZIEŻY W MOIM WIEKU... BYŁ BYM WDZIĘCZNY JEŚLI BYŁ BY ZORGANIZOWANY CHOCIAŻ JAKIŚ MAŁY KLUBIK GDZIE 13, 14, 15, 16 MAX 17 LATKOWIE MOGLI BY SIE POBAWIĆ W RYNMIE TECHNO, TRANCE ITP. DO GODZINY CHOCIARZ 21... ZAPEWNIAM ŻE BYŁO BY TO MIEJSCE GDZIE RÓŻNI MOI RÓWIEŚNICY NAWIĄZYWALI BY NOWE ZNAJOMOŚCI, KLUB TAKI BYŁ BY TAKŻE MIEJSCEM SPOTKAŃ ITD.

WYBORY

OKREG GDYNSKI - LISTA 18

Prawo i Sprawiedliwość Kwidzyn

Zapraszam na strone http://www.kwidzynpis.republika.pl. Na stronie znajdziecie sylwetke kandydata na posła Jana Szmiendowskiego numer 6, lista PIS numer 6, okręg wyborczy numer 25.

Polecam: Forum, Aktualności z Kwidzyna, Biuletyn, Spotkania,

Tja,wybory

Cytując Ś.P. Ryśka Riedla-"...a ludzie podali sobie noże i upiekli ptaki"

Czadownia

czat bez cenzury http://www.polchat.pl/chat/?room=Margaryna

Czadownia 2 z linkiem tą razą :)

czat bez cenzury http://www.polchat.pl/chat/?room=Margaryna

Chciałem...

...pozdrowić stoczniowego pieśniarza, Ex-tremiste z zasadami - Zbyszka Stefańskiego, któremu zomo kiedyś dało ostro w kość(co słychać w jego piosenkach) i który widnieje(tzn.leży) na okładce piątkowych Rejsów.Ps.Zbychu - dzięki za płytkę!

Do Shaigana

Dlaczego mam wrazenie ze te pozdrowienia tylko po to by sie pochwalić znajomością?

LIST GONCZY

LISTY GONCZY

POSZUKIWANI ZYWI LUB MARTWI!

czlonkowie mafii bojkotujacej ustawy umozliwiajace uwlaszczenie uzytkownikow wieczystych, przede wszytskim na Ziemiach Odzyskanych

PREZYDENCI MIAST

- JACEK KARNOWSKI - PREZYDENT MIASTA SOPOTU ORAZ WICEPREZYDENCI - ZA BOJKOTOWANIE USTAW O NIEODPL PRZEKSZTRALCENIU UZ WIECZ NA WLASNOSC, NAWET PO KORZYSTNYCH DLA UZ. WIECZYSTYCH WYROKACH SADOW ADMINISTRACYJNYCH

-PAWEL ADAMOWICZ. PREZ MIASTA GDANSKA I WICEPREZYDENCI - ZARZUTY JAK WYZEJ
ORAZ
URZEDNICY URZEDOW MIEJSKICH W SOPOCIE I W GDANSKU I INNYCH MIASTACH

ZA WYKONYWANIE KRYMINALNYCH POLECEN PREZYDENTOW MIAST

LIDERZY PARTYJNI :

-DONALD TUSK - Z PEWNOSCIA MOZNA MU ZARZUCIC BIERNA AKCEPTACJE KRYMINALNYCH DZIALAN INNYCH DZIALACZY JEGO PARTII. iSTNIEJE TEZ DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZE TO WLASNIE ON WYDAL PARTYJNY NAKAZ BOJKOTU USTAW UWLASZCZENIOWYCH

-LECH KACZYNSKI - WPROWADZANIE W BLAD OPINII PUBLICZNEJ I PODEJMOWANIE DZIALAN POZORNYCH W SPRAWIE UWLASZCZENIA

PRZEDSTAWICIELE ORGANOW SCIGANIA (WKROTCE SZCZEGOLOWA LISTA NAZWISK)

- ZA BIERNA POSTAWE WOBEC POWYZSZYCH KRYMINALNYCH DZIALAN

Dzialania powyzszych do kolejnego ograniczenia i tak marnego stanu posiadania obywateli polskich. Oslabily tez pozycje Polakow na Ziemiach Odzyskanych.
Mamy nadzieje ze wyzej wymienienie zostana schwytane i osadzonde. Zanim to nastapi wzywamy do politycznego bojkotu powyzszych osob.

P.S. Prosimy o pomoc w uzupelnieniu listy sciganych

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry