Widok

+++Dark Vampire+++

no co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ćma barowa

ojjj Ciemko szczerozłota :-( -nie czytałaś mnie uważnie:-(
A o czym było napisane nocką?O jakich jeziorach?
Hm
Zapewne nie znasz wszystkich jezior po których , tak sobie, żeglowałaś :-(
-a dlaczego?- bo napisałaś : " (...) byłam, ale na wdzydzach(...) "
:-(
Ps. A tak poza tym, to dlaczego utażsamiasz moją płeć?
................................. i to w ciele męzczyzny :-(

Ojjjjj Ćmo

pa
pa
pa

hehehe

nie chciałbyś...
byłam, ale na wdzydzach
fajnie wiało

a tak poza tym...
co tu taki podniosły nastrój?
co to za ochy i achy?

musz cicha jak mysz

Prosze nieh ktos mi wysle na muj imeil strony gdzie morznz sciognąc mleko - kto dogoni psa i creaze frog albo nieh mi przesle muze muj imeil to mateos23@op.pl . plis

Ps.

................................................................................................................................ jej......................................... nocna ćma barowa będzie na mojej krypie ohhhhhhhhhhhhhhh

:-*** :-*** :-*** :-*** :-*** :-***

Piękna NOC w hołdzie WOLNOŚĆI ...

............................................................................................................................................ oh :-***************************** :-******************************* :-****************************** :-**************************** :-*******************

Gdańszczanin...

mnie rażą zwłaszcza chodniki...nierówne i stare, jak jadę na desce to nie raz mi na tych dziurach deska staje dęba, ten sam efekt jest gdy na chodnikach pełno jest gałęzi, kamieni, potłuczonego szkła, śmieci...po drugie te budynki np.na Przeróbce czy Stogach są okropne...to wygląda jak jakieś slumsy, stare i brzydkie...Dolne Miasto tak samo...szare, stare i brzydkie...aż odpycha...budynki powinny być w jakichś jasnych kolorach a nie takie ciemne bo to jest ponure...najbardziej jeśli o mnie chodzi podoba mi się Morena(Piecki) i Suchanino, ewentualnie Jasień...tam jeszcze są bloki i jakoś to wygląda...do grafitti nic nie mam ale do śmieci i zasyfionych budynków owszem...

nie no...

ja nie musze iść na koncert bo wczoraj jak w domu siedziałam to tą próbę generalną słyszałam...co za masakra...ale tak w ogóle to nie lubię muzyki elektronicznej :P cciałabym pojeździć na desce w jakimś skate parku...ale nie chce mi się jechać do Sopotu :/ znacie jakiś w Gdańsku?

TfNT

na jaką krypę?
aaa...zresztą...
będę tam za godzinkę...

zeby wam sie dobrze dzialo

tak jask 25 lat temu optymizmu i nadzieji na lepsze jutro , duzo slonca i pogody ducha zycze mieszkancom najpiekniejsze.............

Ps.

W tej samej cenie (na dobę - koja) mogę zabrać na pokład jachtu ( w dniach 28 sierpnia- 2 września 2005 r.) ; jeziora : Goluńskie, Wdzydzkie, Radolne i Jelenie (blisko Trójmiasta)

Dobrych snów życzę.I poranka słonecznego.

Koncert w holdzie "Solidarności"

..................................................................................................................................... oddam w dobre , wrazliwe dłonie (kobiece) bilet (jeden)na koncert JMJ w Stoczni GDAŃSKIEJ :-)
(sektor C 1 "fioletowy" ; wejście bramą nr 1 i 2 ) w cenie 33 złotych.
nr telefony grzecznościowego 602852198 ( w godzinach 13.30 - 19 .00 )

Ćmo Barowa :-)

taki ciepły wieczór...
...taki cieplutki :-)

taki ciepły wieczór...

no to siedzę sobie na tarasie.
wokół już tylko cisza,
świerszcze jedynie cykają tam po prawej.
kot balansuje na balustradzie.
a w lodówce Specjal-ne się chłodzi...

wstanę jutro o świcie.
pijąc kawę,
popatrzę w spokoju
na mgły podnoszące się nad lasem.
wezmę psy na poranny spacer.
a potem pojadę daleko,
stanę za sterem
i pożegluję na jakąś niezamieszkaną wyspę...

...z browarkiem, rzecz jasna.

wizerunek miasta

Jestem Gdańszczaninem, moja rodzina mieszka w tym mieście od pokoleń. Boli mnie to jak widzę jak brudne jest nasze miasto. Dotyczy to głownie centr Gdańska i Wrzeszcza, ale także osiedli. Brudne jest wszystko od ulic, chodników po obrzydliwie wyglądające słupy sygnalizacji świetlnej oraz znaki drogowe uginające się od reklam i ofert banków kredytowych. Obklejone sa także ściany budynków. A problem grafitti. Czy to nie razi?????? Władze miasta dbają tylko o stare miasto a właściwie o wygląd ulicy Długiej bo podwórka na starówce wyglądają równie skandalicznie co te na wielkich osiedlach. Zróbmy coś z tym problemem. Przeciez wszystkim nam zalezy na wizerunku Naszego pięknego miasta. Swojego czasu władze rozpoczęły projekt "Czyste Gdańsk". Wydaje mi się, że nie zdał on swojego egzaminu. Tutaj potrzebne są doraźne środki. Miasto powinno być sprzątane regularnie.

wizerunek miasta

Jestem Gdańszczaninem, moja rodzina mieszka w tym mieście od pokoleń. Boli mnie to jak widzę jak brudne jest nasze miasto. Dotyczy to głownie centr Gdańska i Wrzeszcza, ale także osiedli. Brudne jest wszystko od ulic, chodników po obrzydliwie wyglądające słupy sygnalizacji świetlnej oraz znaki drogowe uginające się od reklam i ofert banków kredytowych. Obklejone sa także ściany budynków. A problem grafitti. Czy to nie razi?????? Władze miasta dbają tylko o stare miasto a właściwie o wygląd ulicy Długiej bo podwórka na starówce wyglądają równie skandalicznie co te na wielkich osiedlach. Zróbmy coś z tym problemem. Przeciez wszystkim nam zalezy na wizerunku Naszego pięknego miasta. Swojego czasu władze rozpoczęły projekt "Czyste Gdańsk". Wydaje mi się, że nie zdał on swojego egzaminu. Tutaj potrzebne są doraźne środki. Miasto powinno być sprzątane regularnie.

BILETY NA KONCERT J.M.JARRE

PILNIE ZAMIENIE DWA BILETY NA KONCERT Z SEKTORA A2 NA SEKTOR A3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bilety na Jarre'a

Sprzedam pilnie dwa bilety na Jarre'a po normalnej cenie.
Sektor B2 (kolor czerwony) cena 55 zł.
proszę o kontakt po numerem tel 888-978-187

® ... ®

witam wszystkich gratkowiczow. jutro czyli 25.08 odbedzie sie ognisko. chetnych prosze o kontakt mailowy.

+++ AGENTKA+++

ooo Agentko :))) Jak dawno Cie tu nie było:)
Co tam u Ciebie ?? Jak tam foty z gratki ???
Pozdrawiam :)))))

dawno,dawno temu...

niejaki Obieżyświat wspominał,
że mamy w gdańsku całkiem fajny bar z azjatyckim jedzonkiem.
byłam dziś w A-dongu, ponieważ zauważyłam,
że znów można szamnąć coś na miejscu
(zwykle zamawiam na telefon).
kanciapka wygląda po remoncie przyzwoicie
i zmieścić może ze dwudziestu żarłoków.
a jedzonko jest naprawdę smaczne.
z dobrze poinformowanego źródełka wiem,
że wśród trójmiejskich jadłodajni
ta dość precyzyjnie oddaje charakter azjatyckiego posiłku.
polecam wariacje na temat makaronu sojowego,
chrupiącego kurczaka i golonkę(?!).
mniam...

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry