Widok

Deadpool

Deadpool Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Deadpool.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serio?

Po Zielonej Latarni spodziewałeś się dobrej rozrywki? Ten film to było dno. A jeżeli chodzi o Deadpool'a , mam nadzieje że wypowiadasz się znajac choc troche postac z komiksów. Została naprawde dobrze odwzorowana. Dlatego film uważam za dobry film. Prawda, fabuły nie miał żadnej ale kogo to obchodsi jak tam jest DEADPOOL! Najbardziej pokręcona i sarkastyczna postać w świecie Marvela. Do tego dochodzi masa easter eggów i dystans jaki maja twórycy do siebie. Polecam zapoznać się z geneza postaci i kilkoma (nalepiej tomami) komiksami i spojrzeć na to. Z innej strony. Kino dobre, sprawia dużo frajdy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

kto pisze te negatywy panowie z PISU czy kto.film fajny ma dobra fabułe i nie da sie na nim nudzic mam nadzieje na druga czesc.
pozdro dla pisowskich nudziarzy !!!! hahahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W pełni potwierdzam.

Też zmuszałem się do siedzenia do samego końca, aby potem nie było, że gadam o czymś, czego nie oglądałem (albo na wypadek, gdyby na sam koniec miało być coś, co nada się do pochwalenia; właściwie najśmieszniejszą scenką filmu była chyba ta podczas napisów końcowych z jednorożcem, reszta to żenujące "gagi", przy których "Kiepscy" to szczyt finezji).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Raczej powinien być dozwolony wyłącznie dla osób w wieku 12-17 lat.

Bo tylko w tym przedziale wiekowym mogą śmieszyć gimbazowe "brudne" dowcipy, w których (chyba z ostrożności) zrezygnowano z jakichkolwiek dwuznaczności.
Właściwie nie było żadnego pomysłu na fabułę (nawiasem mówiąc, film sam się z siebie pod tym kątem nabijał). Film to zlepek cienkich gagów i dowcipów dopasowanych tak, aby mogli je zrozumieć wszyscy, którzy wiedzą co to takiego seks i genitalia. Niestety, "wyłożyć kawę na ławę" to nie to samo co "rozśmieszyć".

Poszedłem, bo po X-Men Geneza i po Zielonej Latarni spodziewałem się dobrej rozrywki. Nie licząc może 2-3 gagów wyszedłem wyraźnie znudzony (zacząłem nawet przysypiać podczas seansu) i zniesmaczony. Z pewnością do tego filmu nigdy już nie wrócę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

film 11 na 10 ! :D

nauczka dla głupich rodziców ,żeby najpierw zwiastun obejrzeli nim dziecko na jakiś film bezmyślnie wezmą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dam wam rade zanim pójdziecie na jaki kolwiek film od MARVELA lub DC

Przeczytajcie co nieco o danej postaci aby wiedzieć czemu w filmie się tak zachowuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

zarąbisty film polecam 10/10 a nawet 11/10

Nie polecam iść z małymi dziećmi bo był przypadek matka z dzieckiem poszła na film a dzieciak po zobaczeniu niektórych scen zaczął rzygać i cała podłoga z fotelem została zarzygana musieli uciekać lub rodzinka poszła na film a tu sceny erotyczne i przeklęsta dzieciaki oczy jak pięciu złotówki a rodzice przeklinają ze względu na sceny mówiąc co za idiota wymyślił tak film dla dzieci .
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

spoko film ale nie dla dzieci :)

Byłam oglądnełam :) Film był fajny i bardzo śmieszny :D
ale nie tak z 16+ bo dla dzieci się nie nadaje :P
Bardzo polecam no ale juz bardziej dla młodzieży :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam

Macie ochotę na naprawde dobrą komedię? To obejrzyjcie ten film. Naprawdę od dawna nie uśmiałem się tak w sali kinowej jak na Deadpoolu. Tak jak w tytule polecam i oby druga część była też tak udana.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Strata czasu

Film na niskim poziomie pełny przemocy, przekleństw ZDECYDOWANIE DLA OSÓB PEŁNOLETNICH i lubujących półinteligentne wulgarne gagi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 24

2/10

niepolecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 22

świetna jatka

ale mnie bardziej zrobiły teksty postaci

8/10
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale przecież jest od 15 lat...

...więc o jakich 12 latach piszesz?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

porażka!

Generalnie film to jakiś koszmar! Przede wszystkim powinien mieć ograniczenie dla osób POWYŻEJ 16 roku życia! Rodzina która przyszła z dziećmi w wieku ok 12 lat wyszła po 15 minutach.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 33

Głupota, najgorszy film, jaki kiedykolwiek widziałam

Nic tylko wyjść, .., wytrzymałam do końca,... poziom przepraszam "pustej głowy" odzwierciadlony doskonale. Za to muszę pochwalić. Jeżeli ktoś taki poziom lubi...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 40

Wszedzie jest napisane, że Deadpool to film o najwyższej kategorii wiekowej, wystarczy wejsc na np. filmweba.
Mi osobiscie na filmi opadła szczęka, jest znakomity :) tego sie spodziewalem, czarny humor, znakomita rola Reynolda i totalna rozpierducha jak przystało na postać Deadpoola :D
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Filmy

Lesbijska księżniczka z kosmosu (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lesbijska księżniczka z kosmosu . Przeczytaj o filmie.

Pojedynek (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pojedynek . Przeczytaj o filmie.

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

do góry