~panna młoda 85
83.24.26.*
(16 lat temu) 9 grudnia 2009 o 13:34
Witam,
Mam nadzieję, że ktoś przeczyta moją opinię zanim coś zamówi gdziekolwiek. Ja również przeczytałam komentarza. Bardzo się wystraszyłam, ponieważ organizując wesele kwota ok. 800 zł za zaproszenia, kotyliony, podziękowania, nie jest jakąś tam kroplą w morzu. Napisałam do firmy maila z prośbą o kontakt, bo moje telefony (dzwoniłam przez 3 dni) zostały bez odpowiedzi. Otrzymałam maila zwrotnego, że "skąd, firma dba o klientów i nawet sami do mnie zadzwonią, żeby rozwiać moje wątpliwości". Aczkolwiek siedziało to we mnie, nie powie. Długo zastanawiałam się co robić.. I znalazłam w internecie inna firmę, która robi zaproszenia. Bardzo podobne jeśli nie ładniejsze niż Decorisius. Nawet mój narzeczony był zadowolony bardzo. W końcu się zdecydowałam i zadzwoniłam do tej "nowej" firmy. Telefon odebrała bardzo sympatyczna pani. Porozmawiałam i sprawdziłam jak przebiega w ogóle kontaktowanie się z firma - oceniam na perfekcyjnie (na następny dzień po zamówieniu wciąż "działał telefon"). Pani mi wszystko wyjaśniła, przeprosiła że chwilowo będą obsunięcia do 4 stycznia 2010, ale jest po operacji. Wszystko i wyjaśniła. Powiedziała, że zamówienie już widziała i postara się jak najszybciej (zważywszy że mam rodzinę narzeczonego w USA i chcemy zdążyć z zaproszeniem na miesiąc wcześniej co najmniej - tak czy siak rodzina została już poinformowana). Umówiła się ze mną, że jak najszybciej zacznie realizować. Jestem zadowolona na maksa. Wierzę, że wszystko się uda.
A poza tym:
- same mega pozytywne komentarze,
- zaproszenia świetne, ze smakiem, eleganckie..
- ceny.. mniejsze niż..
- kontakt bez problemów
Powiem tylko, że żeby znaleźć stronę szukajcie ręcznie robionych zaproszeń, firmę prowadzi kobieta. Niestety nie bardzo chcę podawać jej dane czy jakiś namiar, bo boję się żeby nie miała nieprzyjemności ze strony konkurencji.
TO, ŻE NIE JESTEM ZALOGOWANA NIE SKREŚLA MNIE Z TEGO FORUM! CHCĘ POMÓC TYM KTÓRZY TAK JAK JA OBAWIAJĄ SIĘ ŻE TEN PIĘKNY DZIEŃ MOŻE STAĆ SIĘ KOSZMARNYM. Z POWODU ZAPROSZEŃ I INNYCH AKCESORIÓW...
WIERZCIE LUB NIE. JA TEŻ BARDZO CHCIAŁAM DECORISIUS.
2
0