Widok

DecoRisus - opinie

Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.

Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj otrzymałam przesyłkę z fotozaproszeniami i wogóle się nie zawiodłam. Prawde mówiąc też naczytałam się mnóstwa negatywnych opini i składałam zamówienie pełna obaw, szczególnie, że mieszkam w Rzeszowie a zamawiałam zaproszenia we Wrocławiu więc nawet nie mogłabym pójść i wygarnąć im w razie czego ;)
Przesyłka miała zostać wysłana od 14-21 dni roboczych a została wysłana 15 i zaraz na drugi dzień była na miejscu. Otwierając paczkę miałam serce w gardle bo według tych złych opinii to wyrzuciłam pieniądze w błoto.
Ale.... byłam zachwycona!!! Zaproszenia są naprawde piękne i uważam, że starszenie ludzi jacy to oni oszuści mija się z celem, może i ktoś się zawiódł ale uważam, że nawet najlepszym zdarzają się potknięcia.
JA OSOBIŚCIE POLECAM TĘ FIRMĘ
No i oczywiście zapomniałam adresu phonorka@yahoo.com
Poproszę również o namiary na tą firmę.
ja również poprosze o namiary na tą firme marzena24@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja rowniez poprosze o namiar siulka@poczta.fm
Czy ja również mogę prosić o namiar na tą "inną firmę", mój adres; iwona718@op.pl

Z góry dziekuje
Ja też strasznie się napaliłam na zaproszenia decorisus ale teraz też mam straszne obawy, zaproszenia wydają się piękne. Chciałam zamówić jedno z fotozaproszeń ale teraz nie wiem co robić...
Mogłabym też prosić o namiary na tę "nową firmę" ???
Mój mail to kiniuuus1@wp.pl
Pozdrawiam i bardzo proszę o namiary
Ja również proszę o namiar na tą firmę.Tez chciałam zamówić w decorisus,bo rzeczywiście zaproszenie mają piękne,kiedy oglądałam ich stronę, ale chyba jednak zmienię zdanie.mój mail dosia7@interia.pl
Czy ja też mogę prosić o link tej firmy? Oto mój mail mariolasowa@op.pl
Pozdrawiam
A namiar do mnie to anusiaczek21@o2.pl.
Czy mogłabym otrzymać namiar na tę firmę? Bardzo "napaliłam się" na zaproszenia z DecoRisus, ale po doświadczeniach mojego brata i bratowej również się obawiam. Gdyż dla mnie bardzo liczy się terminowość i nie mogę sobie pozwolić na jakmiekolwiek opóżnienie.

Z góry dziękuje
czy mogę prosić o namiar na ta firmę??? Będę ogromnie wdzieczna!!! s.babraj@o2.pl Pozdrawiam serdecznie.
My zamawialiśmy zaproszenia właśnie u nich i wszystko poszło gładko:)Zaproszenia doszły szybciej niż się spodziewaliśmy i są śliczne:)Gorąco polecam tą firmę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Joanna proszę o namiar do Ciebie. Jak mogę się skontaktować? Mail? To prześlę Ci link do strony.
Wolę nie podawać na forum, żeby nie robić nikomu problemu.
A słyszałaś o targach w róży wiatrów? Ja jadę ma być kilka fajnych salonów ślubnych, video filmowanie, cukiernie, dekoratorzy, drukarnie, zespoły i dj-e.
Witam,poprosze o jakis namair na ta firmę. Potrzebuje szybko zaproszenia tak piekne jak w decorisus. Zamowilam juz przez internet u nich ale jeszcze nie zapłaciłam.Nie mam czasu na ryzyko zwiazane z opóznieniami bo ślub tuż tuż.
Witam,
Chciałam powiedzieć, że zamówienie z "nowej firmy" którą znalazłam doszło szybciej niż myślałam, bo przed świętami. Zaproszenia są idealne, perfekcyjne. Żadnych problemów. Właścicielka wysłała mi nawet ręcznie robioną kartkę na święta.
Więcej takich uczciwych ludzi. Chętnie polecę!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My otrzymaliśmy zaproszenia po 2 tyg. tak jak zostało to ustalone. Wszystko bez żadnych komplikacji.
trudno z tego posta wywnioskować co jest prawdą a co nie. Ilu z pośród piszących to konkurencyjne firmy?
Takie posty tylko mieszają ludziom w głowie i jeszcze trudniej podjąć jakąś decyzje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
Mam nadzieję, że ktoś przeczyta moją opinię zanim coś zamówi gdziekolwiek. Ja również przeczytałam komentarza. Bardzo się wystraszyłam, ponieważ organizując wesele kwota ok. 800 zł za zaproszenia, kotyliony, podziękowania, nie jest jakąś tam kroplą w morzu. Napisałam do firmy maila z prośbą o kontakt, bo moje telefony (dzwoniłam przez 3 dni) zostały bez odpowiedzi. Otrzymałam maila zwrotnego, że "skąd, firma dba o klientów i nawet sami do mnie zadzwonią, żeby rozwiać moje wątpliwości". Aczkolwiek siedziało to we mnie, nie powie. Długo zastanawiałam się co robić.. I znalazłam w internecie inna firmę, która robi zaproszenia. Bardzo podobne jeśli nie ładniejsze niż Decorisius. Nawet mój narzeczony był zadowolony bardzo. W końcu się zdecydowałam i zadzwoniłam do tej "nowej" firmy. Telefon odebrała bardzo sympatyczna pani. Porozmawiałam i sprawdziłam jak przebiega w ogóle kontaktowanie się z firma - oceniam na perfekcyjnie (na następny dzień po zamówieniu wciąż "działał telefon"). Pani mi wszystko wyjaśniła, przeprosiła że chwilowo będą obsunięcia do 4 stycznia 2010, ale jest po operacji. Wszystko i wyjaśniła. Powiedziała, że zamówienie już widziała i postara się jak najszybciej (zważywszy że mam rodzinę narzeczonego w USA i chcemy zdążyć z zaproszeniem na miesiąc wcześniej co najmniej - tak czy siak rodzina została już poinformowana). Umówiła się ze mną, że jak najszybciej zacznie realizować. Jestem zadowolona na maksa. Wierzę, że wszystko się uda.

A poza tym:
- same mega pozytywne komentarze,
- zaproszenia świetne, ze smakiem, eleganckie..
- ceny.. mniejsze niż..
- kontakt bez problemów

Powiem tylko, że żeby znaleźć stronę szukajcie ręcznie robionych zaproszeń, firmę prowadzi kobieta. Niestety nie bardzo chcę podawać jej dane czy jakiś namiar, bo boję się żeby nie miała nieprzyjemności ze strony konkurencji.

TO, ŻE NIE JESTEM ZALOGOWANA NIE SKREŚLA MNIE Z TEGO FORUM! CHCĘ POMÓC TYM KTÓRZY TAK JAK JA OBAWIAJĄ SIĘ ŻE TEN PIĘKNY DZIEŃ MOŻE STAĆ SIĘ KOSZMARNYM. Z POWODU ZAPROSZEŃ I INNYCH AKCESORIÓW...
WIERZCIE LUB NIE. JA TEŻ BARDZO CHCIAŁAM DECORISIUS.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Arek - ocena (12 odpowiedzi)

Niestety z polecenia (!) trafiłem na tę firmę. Pomimo opracowanego projektu mebli współpraca ze...

do góry