Widok

DecoRisus - opinie

Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.

Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamawiałam z firmy decorisus księgę gości, i o ile przed zamówieniem kontakt był doskonały (wysyłałam duzo e-maili z różnymi zapytaniami - odpowiedz otrzymywałam prawie natychmiast), tak po złożeniu zamówienia kontakt zerowy. Dopiero po 2 tygodniach od złożenia zamówienia wzięli się za realizację!! Nawet nie raczyli mnie poinformować, dowiedziałam się dopiero, gdy zapytałam kiedy mogę spodziewać się zamówienia (gdy czas realizacji minął, a ja dalej nie miałam księgi).
Towar W KOŃCU dostałam ale jestem bardzo niezadowolona.Tak samo z obsługi jak i z wykonania księgi.... Nie sugerujcie się zdjęciami, jeżeli macie możliwość to pojedźcie i na własne oczy zobaczcie interesujący was produkt.
Nie polecam!!
My również zamawialiśmy zaproszenia oraz zawiadomienia z firmy Decorisus. Przyszły bardzo szybko, jednakże zawiadomienia zostały wykonane nieprawidłowo, jednakże po odesłaniu tych złych - zostały do mnie przesłane prawidłowe:). Ale przyznać trzeba, że obsługa jest dość "ciężka", tak więc nie wiem czy zamówimy u nich winietki...
DECORISUS TO OSZUŚCI, poczytajcie na forach zanim zamówicie - a wystarczy sam kontakt telefoniczny, żeby ocenić szanse na prawidłową realizację zamówienia.
Uważajcie na tą firmę, bo pozytywne komentarze piszą sobie sami, to oszuści, terminy dla nich nie istnieją, wysyłka 2 miesiące po terminie, albo w ogóle to codzienność, nie oferują niczego w zamian, a teraz walczymy o odzyskanie całej kwoty za złożone zamówienie które nigdy nie dotarło! UWAGA NA DECORISUS - nie dajcie się zwieść ładnymi zaproszeniami, bo prawdopodobnie przed ślubem i tak ich nie dostaniecie!

zaproszenia

zamówiłam zaproszenia z Decorisus, są takie jak miały być i przyszły do mnie w terminie, w zeszłym tygodniu. Jestem zadowolona, kontakt był bardzo dobry i pełna elastyczność - zamawiałam zaproszenia i zawiadomienia w 3 językach i nie było żadnego problemu.
Oszusci
Warto pamietac o mozliwosci zwrotu zakupionego towaru na odleglosc
Zamawialiśmy z tej firmy zaproszenia ślubne a później resztę dodatków i jesteśmy bardzo zadowoleni-zaproszenia były przepiękne-każdy pytał gdzie zamawialiśmy.
Kontakt telefoniczny z tą ich pracownią-może i nie był bezproblemowy ale na maile odpowiadali.

Z czystym sumieniem mogę polecić.
Ja bylam na miejscu, bo mieszkam w Warszawie, ale to i tak nic nie dalo, bo pieniadze Decorisus bierze z gory!!! Na miejscu okazalo sie, ze wydrukowali inny kolor (mial byc czerwony, a zrobili dziwny, brzydki braz). Pani powiedziala, ze "maga byc DROBNE roznice w tonacji". Kpina! I co mi zostalo? Kase juz mieli, wiec mnie olali. Wlascicielka nawet nie chciala ze mna rozmawiac. W dodatku czesc wydrukow byla rozmazana. Zaproponowali mi, ze dodrukuja w ciagu tygodnia, a to bylo zamowienie ekspresowe (za co oczywiscie musialam sporo doplacic). NIE POLECAM DECORISUSA!!!
Po tym, jak 2 marca tego roku dokonałam zamówienia i czekałam na jego realizację, weszłam na kilka forów i trochę się zaczęłam bać o nasze zaproszenia ślubne. A teraz muszę tu dodać pozytywną opinię co do tej firmy. Czas realizacji zamówienia dokładnie 14 dni roboczych. Zaproszenia takie, jak oczekiwaliśmy, identycznie, jak widzieliśmy w salonie we Wrocławiu. Nie było problemu w komunikacji mailowej podczas dokonywania zamówienia. Jedyne co było dla mnie nieprzyjemne to kontakt w Panią w salonie we Wrocławiu kiedy przyszliśmy oglądać przykładowe zaproszenia. Miałam wrażenie, że Pani nie była zainteresowana tym byśmy wybrali tam zaproszenia. Ale za to przy odbiorze relacja była już bardzo dobra. Aha i nasze zaproszenia są z serii luxory takie fioletowo-białe i te mogę polecić. Co do innych to nie ręczę. Powodzenia dziewczyny :)
również nie polecam tej firmy
na księgę gości oczekiwałam 2 miesiące a zaznaczam że obowiązuje u nich termin realizacji zamówienia 21 dni,już nawet nie będę pisała jak mi odpisywali na maile np.że nie przywieźli im materiałów do wykonania księgi itd.Dopiero kiedy zadzwoniłam i poprosiłam o zwrot pieniędzy dostałam informację że oczekuje na mnie przesyłka.Zobaczymy
NIE POLECAM obecnie jest taki wybór że szkoda się denerwować a pomyśleć że miałam zamówić u nich zaproszenia,nawet byłam w salonie wzorniczym.Dopiero byłyby nerwy.
My zamówiliśmy tam zaproszenia z 6-miesiecznym wyprzedzeniem i nikomu nie polecam:
1. Bardzo skomplikowany (utrudniony) system zamówień (projektu)
2. Bez własnych zainstalowanych czcionek zaproszenie można zobaczyć tylko gdy firma wysle je w pliku pdf
3. Bardzo niemiła i nieuprzejma obsługa w salonie w Wrocławiu!
4. Odebrane zaproszenia zalane klejem - da się go ściągnąć ale to powinno być w interesie firmy a nie zamawiającego!
5. Co niektóre krzywo obcięte, postrzępione, słabo posklejane, ruszające się kartki krzywo posklejane

Jeśli macie możliwość załątwienia takich rzeczy w innej firmie to naprawde to zróbcie bo Decorisus to zero profesjonalizmu i brak odpowiedniego podejścia do klienta! Niepolecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam ! Zamówiłam zamówienie zanim dostałam dobrze zrobione minoł miesiąc. Za pierwszym razem dostałam zle wykonane zaiweszki na butelki i zaproszenia. Zaproszenia są nie starannie wykonanea koperty dołączane do zaproszeń to jakaś kompromitacja. Nie polecam tej firmy
Zamowilam od tej firmy kilka rzeczy i po przeczytaniu Waszych komentarzy zaczelam sie troche stresowac... Dzwonilam do ich pracowni we Wroclawiu i albo nikt nie odbieral albo slyszlama tylko halo halo i ktos odkladal sluchawke. Wtedy naprawde zaczelam sie martwic. Po kilku probach w koncu udalo mi sie porozmawiac z jedna z pracownic, ktora powiadomila mnie, ze nie moga zrealizowac calosci zamowienia z braku czasu. Obiecano mi zwrot pieniedzy.Towar zostal dostarczony (piekne zawiszki na alkohol), wplacone pieniadze na figurki na tort wplynely na konto, wiec nie wariujmy. Firma istnieje i realizuje zamowienia, a my w przedweselnym stresie szukamy dodatkowych zmartwien. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
My zamawialiśmy od nich księgę gości, ale z odpowiednim wyprzedzeniem czasowym i wszystko było ok. Termin realizacji 21 dni roboczych to bardzo długo, gdyż jest to koło miesiąca. U nas niestety troszkę się przedłużyło, gdyż nasze zamówienie gdzieś tam im się zaplątało, ale w ramach rekompensaty dostaliśmy poduszkę na obrączki. Kontakt zarówno telefoniczny jak i internetowy naszym zdaniem bez zastrzeżeń.
Zaluje, ze nie przeczytalm opinii o tej firmie wczesniej...
Jestem totalnie rozczarowana brakiem profesjonailzmu i sprzedaza bubla za duze pieniadze (zdecydowalam sie na opcje ekspres, czyli 40% doplaty). Nasze zaproszenia mialy zenujaca jakosc druku, odeslalismy je i kolejne byly niewiele lepsze. Strata czasu i pieniedzy.
Nie odpowiadaja na maile, telefonicznie nie mozna uzyskac zadnej informacji. Nie polecam.
ja zamawialam kilka rzeczy na swoj slub ze strony internetowej decorisus'a i sie zawiodlam... nie dosc, ze firma ma strasznie dlugi czas realizacji (zamowienie zlozylam ponad miesiac przed slubem, a paczka doatarla 3 dni przed slubem), to jeszcze brakowalo 1 z ozdob na auto, zadzwonilam tam, by wyjasnic sprawe, i dzien przed slubem dostalam kolejna paczke, rzekomo z brakujacym elementem, jednak bylo to zupelnie cos innego! zadzwonilam po raz drugi i okazalo sie, ze pani pomylila paczki adresujac je do klientow... skonczylo sie na prosbie i zwrocie pieniedzy na moje konto...

takie sa moje wspomnienia z ta firma, wiec radze sie dwa razy zastanowic
My też zamawialiśmy u nich zaproszenia i wszystko w jak najlepszym porządku,na czas i ładnie wydrukowane. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna,mogę polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak terminy sa niedotrzymywane, zaproszenia ktore oferuja maja problemy z jakoscia druku na nich...
mika - będzie ci się chciało jechać ??
Ta firma to TRAGEDIA. Przez ponad miesiąc realizują zamówienie, po czym po tym okresie twierdzą, że nie mogą go zrealizować bo im nie odpowiedzieliśmy na maila po którym nam wysłali kolejnego maila, że wszystko jest ok i zaproszenia będą w terminie. To OSZUŚCI, GORĄCO ODRADZAM. W dodatku bardzo ciężko się do nich dodzwonić i uzyskać jakąkolwiek informację.
do góry