Widok

DecoRisus - opinie

Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.

Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
małogocha,

Paula i mafcia8 to ta sama osoba czyli ja :) Paula nie jest zalogowana a mafcia8 jest bo Paula był już zajęty. Firma jest z Wrocławia chyba z tego co pamiętam a ja z Gdańska więc nie pracuję dla nich ale nasze zaproszenia i całe zamówienie są super. Mogę Ci wysłać zdjęcia przedmiotów na maila jak jesteś taka nieufna.

A może jesteś konkurencją ? :P
tak zamawiałam i przyszło co innego i z 3 tygodniowym opóznieniem, NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma idzie najtańszą droga, paczki przychodza z 3 tygodniowym opóźnieniem i przychodzi co innego, kiedy sie tam dzwoni to koieta mowi ze to moj problem !!!! NIE polecam, Fakt maja piękne zaproszenia, winetki i podziękowania ale to oszuści i bardzo nie rzetelna firma!!!! Ja nie wiedziałam wczesniej ,że tak jakbym przeczytała forum, nigdy bym nie zamowiła od nich, najgorsze jest to ,że oszukują osoby które z nimi współpracuja !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
parząc na allegro to ciężko nie wierzyć tym złym komentarzom..

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1531842

poczytajcie negatywy i neutrale - jest możliwość że ktoś podszywa się pod tą firmę na allegro, tylko po co?
Jak już wcześniej pisałąm zamówiłam zaproszenia, księgę i poduszkę, wszystko przyszło co do dnia i jest piękne. Zamówiłam też winietki i one przyszły o tydzień WCZEŚNIEJ i zostałam o tym poinformowana mailem. Są cudowne!

SZCZERZE POLECAM !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zamowilam w DecoRisus winietki ślubne i zawieszki, na które czekam już 22 dzień i mam dostac zamowiony towar dopiero za 4 dni! Firma jest kompletnie nierzetelna!! Na stronie jest informacja,że dostarczają do 21 dni, akurat w przypadku ślubu kazdy dzien jest wazny,ale widocznie im to nie robi roznicy. Zycza sobie zeby placic jak sie chce otrzymac dostawe wczesniej, natomiast jak oni sie spozniaja to nic sobie z tego nie robia. Nawet nie wynagrodzą w zaden sposob tego ze klient czeka dluzej niz byla umowa.

NIE POLECAM TEJ FIRMY!! chyba ze ktos ma ochote dodatkowo denerwowac sie przed slubem i wyczekiwac przez kilka dni przesylki!
OSZUŚCI!!!! Widze ze niektore osoby sa zadowolone z tej firmy, bo dostaly towar na czas. Pewnie zdarzaja sie takie przypadki. Jednak ja naleze do grupy osob ktora nie otrzymala przesylki w ustalonym terminie. Nikomu nie zycze takich nerwow przed slubem!! Cenia sie, jednak to nie idzie w parze z jakoscia ich uslug. Co z tego ze maja ladne winietki, jak klient otrzyma je po slubie!! BEZNADZIEJNI!!
NIE POLECAM!!! Nie dotrzymuja terminów!
3 posty z tego samego ip i w małych odstępach czasowych - żenada..
DecoRisus to oszuści!

Zdjęcia przedstawione na stronie są piękne i dostojne, a otrzymane rzeczy od nich są gorszej jakości, nie dopracowane, a także mają inne ozdoby - sam szajs.

Ja zamówiłam u nich poduszkę na obrączki miała piękna klamrę z kamyczkami, ale tylko na zdjęciu, bo do domu doszła mi poduszka wyglądem podobna ale z ozdobami całkiem innymi. Klamra była stara i pożółkła w ogóle nie podobna do zdjęć na stronie.

Kolejnym zakupem była księga gości w drewnianej oprawie. Strasznie źle szczepiona, krzywo, a w środku jakieś farfocle, papiery których nie powinno być widać. Oczywiście na zdjęciach w ich ofercie są idealne, a do domu przysyłają byle jakie produkty.

Nie polecam tej firmy, jest strasznie droga i nie realizuje rzeczy w stanie jakim oferują klientom!!!!

OSZUŚCI!!!!
to podeslij fotki na forum tego rzekomego partactwa - może wtedy ktos uwierzy :)

bo chetnych do obsmarowywania róznych firm jest tu masaaaaa, podaj jakies swoje dane, zeby w razie kłamstwa firma mogła wyciągnąć konsekwencje itp,

bo tak to cieńka taka opinia, moze byc wyssana z palca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zamówiłam podziękowania dla rodziców - ramki na zdjęcia z tej firmy - niestety!
Zamówienia najpierw przyszły "pomylone" - dostaliśmy podziękowania dla rodziców innej pary. Następnie dostaliśmy swoje, ale nie z tym tekstem, który miał być - no i w podziękowaniu dla rodziców męża było tylko jego imie, zamiast imienia mojego i męża, tak jak miało być.
Ta firma to pomyłka.
ja również nie polecam!!!!!!!!!!
zamówiliśmy skrzynki na wino i kieliszki. Zarówno skrzynki jak i kieliszki mają złą datę!!!!!! zamiast 11.09.2010 jest 09.11.2010
i nie zdarzą nam tego wymienić. :(:(:(:(
Mam zamiar zamówić zaproszenia i winietki itd. w tym roku, ale w przeciwieństwie do innych panien młodych doprowadzę swoją transakcję do końca - bilet do Warszawy czy Wrocławia to chyba nie jest taka znowu fortuna - a odbierając zamówienie osobiście będę miała pewność że wszystko jest dopięte na ostatni guzik i gotowe na czas. Nie mam zamiaru bawić się w głupie pisanie maili - wolę konfrontację :D
Ta firma to TRAGEDIA. Przez ponad miesiąc realizują zamówienie, po czym po tym okresie twierdzą, że nie mogą go zrealizować bo im nie odpowiedzieliśmy na maila po którym nam wysłali kolejnego maila, że wszystko jest ok i zaproszenia będą w terminie. To OSZUŚCI, GORĄCO ODRADZAM. W dodatku bardzo ciężko się do nich dodzwonić i uzyskać jakąkolwiek informację.
mika - będzie ci się chciało jechać ??
Tak terminy sa niedotrzymywane, zaproszenia ktore oferuja maja problemy z jakoscia druku na nich...
My też zamawialiśmy u nich zaproszenia i wszystko w jak najlepszym porządku,na czas i ładnie wydrukowane. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna,mogę polecić.
ja zamawialam kilka rzeczy na swoj slub ze strony internetowej decorisus'a i sie zawiodlam... nie dosc, ze firma ma strasznie dlugi czas realizacji (zamowienie zlozylam ponad miesiac przed slubem, a paczka doatarla 3 dni przed slubem), to jeszcze brakowalo 1 z ozdob na auto, zadzwonilam tam, by wyjasnic sprawe, i dzien przed slubem dostalam kolejna paczke, rzekomo z brakujacym elementem, jednak bylo to zupelnie cos innego! zadzwonilam po raz drugi i okazalo sie, ze pani pomylila paczki adresujac je do klientow... skonczylo sie na prosbie i zwrocie pieniedzy na moje konto...

takie sa moje wspomnienia z ta firma, wiec radze sie dwa razy zastanowic
Zaluje, ze nie przeczytalm opinii o tej firmie wczesniej...
Jestem totalnie rozczarowana brakiem profesjonailzmu i sprzedaza bubla za duze pieniadze (zdecydowalam sie na opcje ekspres, czyli 40% doplaty). Nasze zaproszenia mialy zenujaca jakosc druku, odeslalismy je i kolejne byly niewiele lepsze. Strata czasu i pieniedzy.
Nie odpowiadaja na maile, telefonicznie nie mozna uzyskac zadnej informacji. Nie polecam.
do góry