Widok

DecoRisus - opinie

Dziewczyny, czy zamawiałyście coś z tej firmy? Mają piękne podziękowania dla rodziców ale na alllegro, kafeterii naczytałam się negatywnych opinii, że nie dotrzymują terminów, że towar nie zawsze jest taki jak twierdzą itp itd.

Jakie są wasze doświadczenia?
A może zamawiałyście w Trójmieście?
Którą firmę warto wybrać, jeśli chodzi o efektowne, eleganckie dyplomy dla rodziców?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzień dobry
jestem pracownikiem firmy decorisus
od jakiegoś czasu z wielką uwagą śledzimy ten wątek

nie będziemy się wypowiadać na temat opinii które ktoś na nasz temat wypisuje nie będąc zalogowanym nie podając szczegółów zamówienia które pozwoliły by sprawdzić nam sytuacje w jakiej się podobno znalazł.

jednakże wszystkie osoby zainteresowane jakością naszych produktów
jak i obsługą klienta zapraszamy do naszego salonu firmowego
SALON DECORISUS
WROCŁAW UL NOWOWIEJSKA 25 ( wejście od ulicy Żeromskiego)

można tam osobiście obejrzeć zaproszenia jak i całą nasza ofertę.
można także odebrać osobiście zaproszenia i na miejscu sprawdzić
wydruk i wykonanie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Doczekałam się przesyłki. Faktycznie, wykonanie bardzo ładne. Zamawiałam szatkę i świecę na Chrzest z haftem. Trochę jednak się nadenerwowałam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Udało mi się skontaktować telefonicznie z firmą. Poprzednio twierdzili, ż zamówienie wyślą we wtorek, a dzisiaj, że dopiero wyjdzie po południu. Czy to jest poważne? Jeśli w poniedziałek, tak jak obiecali, nie otrzymam przesyłki, zakładam sprawę w sądzie. Nie może tak być, że ja wpłacam pieniądze według jakiejś umowy a oni nie trzymają się terminów nie informując nawet o tym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mu zamówiliśmy od nich księgę gości 7 sierpnia. Czas oczekiwania zaznaczony był do 21 dni. W mailu zaznaczyłam że zależy mi na realizacji tak aby najpóźniej przesyłka była u mnie 28 sierpnia. Wczoraj miałam maila od nich, że przesyłka została wysłana kurierem i jednocześnie maila od firmy kurierskiej że przyjęli przesyłkę dla mnie. Dziś już kontaktował się ze mną kurier w sprawie dostawy niestety nie ma mnie w domu jestem umówiona na dostawę w poniedziałek do pracy.

Także zamówienie zrealizowane w terminie, a na temat jakości wykonania będę mogła wypowiedzieć się w poniedziałek.

Należy też dodać, że nie miałam żadnych problemów z kontaktem zarówno mailowym jak i telefonicznym, złożenie zamówienia przez stronę też nie sprawiło żadnego problemu.

Mogę tylko ich polecać :)
Nie rozumiem. Po co mam się logować, żeby się uwiarygodnić? :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie negatywy od niezalogowanych... co za porażka

mało wiarygodne

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiem tak już dwa razy miałam do czynienia z tą firmą- zamawiałam zaproszenia i podziękowania dla rodziców. Obie rzeczy piękne i gustowne, zaproszenia zrobiły naparwdę wielkie wrażenie... Tu plus, ale z drugiej strony fakt okropnie długo na to wszystko czekaliśmy... na podziękowania prawie 1,5 miesiąca...
Ale chyba ostatecznie liczy się efekt końcowy :) Ja jestem na "tak", ale tylko dla cierpliwych :D
Pani Pati a ja nie lubię naciąganych pochlebców. Od razu mi się kojarzy, że Pani dla nich pracuje. Niestety również mam negatywną opinię o tej firmie. Dawno minęło 21 dni realizacji zamówienia a tu ani widu ani słychu. Telefonu nikt nie odbiera. W mailu odpowiedzieli, że przesyłkę wysłali, ale chyba rozpłynęła się w drodze, bo nie doszła. Zachęcam, aby takie przypadki kończyć sprawami w sądzie. Trzeba plewić chwasty!
Oki napiszę jak tylko je otrzymam- mam nadzieję że dotrą już niedługo :)
Agusia85,
jak tylko dostaniesz zaproszenia to napisz prosze...
Wlasnie przejrzalam ich www i musze przyznac, ze swietne maja propozycje!!! Szkoda byloby, gdyby byli nieuczciwymi kontahentami:/

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
miało być zamówili zaproszenia :D
myśmy jednak zamówili zamówienia dokładnie 5 maja, ale jeszcze nie doszły :( Mam nadzieję że wszytsko będzie oki bo chciałam w czerwcu zacząć je rozwozić
a ja sobie chwalę ww firmę - zamówiłam księge gości pod koniec kwietnia tego roku i po 3 tygodniach dostałam, prześliczna i zgodną z zamówieniem, więc z czystym sumieniem polecam!!!! utrzymywałam kontakt mailowy i zawsze odpowiadali :) więc wszystko ok:)))
Faktycznie w moim przypadku oszusci to zbyt mocne slowo, ale...
Zamowilismy w tej firmie zaproszenia i po pierwsze samo zamawianie trwalo 3 tygodnie poniewaz notorycznie nie odbierano telefonu, nie odpisywano na czas na emaile, dopytywano o dane (pomimo przeslania pelnych danych w pierwszym emailu) itp. - totalny bałagan... dodam jeszcze skomplikowany system zamawiania przez internet, okres oczekiwania do 21 dni roboczych (!) oraz ryzykowna płatność akonto...
Przeoczono blad w moim nazwisku, kilka zaproszen lekko pobrudzone atramentem drukarskim, na kilku z nich widoczny klej...

Coz powiedziec...
Te pobrudzone atramentem i klejem wyrzucilismy (na wszelki wypadek zamowilismy wiecej), a blad w nazwisku jakos przebolejemy.

Plusy? Wydawaloby sie, ze nie ma ale jednak...

Zaproszenia jedyne w swoim rodzaju, eleganckie i gustowne (!), naszym zdaniem bez porownania z zadnymi innymi, mozliwymi do zamowienia przez internet...

Szkoda, ze ktos tak utalentowany nie potrafi okazac szacunku klientowi i zadbac o te kilka jakze istotnych szczegolow.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myśmy z narzeczonym chcieli zamówić zaproszenia z tej firmy... ale teraz się troszkę boję, ślub dopiero we wrześniu więc może dostanę na czas to co zamówię?? Kurcze zaproszenia mi się podobają, ale te złe opinie... nie wiem co robić??
Dziewczyny pomóżcie bo ja muszę już zamówić zaproszenia a teraz się boje, bo faktycznie na allegro nie ma już ich aukcji. Może jest ktoś kto teraz czeka bądź zamawia coś u nich??
wszystkie osoby, które mają złe opinię są niezalogowane... ja tam im nie wierzę:) Sama zamiawiałam wiele rzeczy i wszystko dochodzi zgodnie z ich zapowiedziami!!
NIe lubię nieuczciwej konkurencji... więc będę ich bronić!!
pozadrwiam pieniaczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja w zeszłym roku zamawialam podziekowania dla rodzicow oraz ksiege gosci - wszytsko bylo w porzadku, na czas i rzeczy naprawde pieknie wykonane, wiec jestem w szoku, ze takie opinie...
Zgadzam się z niezadowolonymi przedmówcami. Na maile odpisują po chamsku, ani dzień dobry, ani pocałuj mnie w d., tylko odzywki w styliu: mamy 14 dni roboczych na relizację. W moim przypadku minęło już tych dni roboczych ponad 20, a towaru nadal nie ma. Wydaje mi się, że cwaniaki znając terminy naszych wesel przetrzymują klientów żeby potem nie móc zareklamować ich partactwa. A z opinii użytkownika niikitka na allegro wynika, że potrafią spartaczyć. Kontaktu telefonicznego nie ma wcale, albo nie odbierają, albo odrzucają połączenie. Wybraliśmy tę firmę, bo na zdjęciach mają ładne te swoje winietki, kotyliony, zaproszenia itp. Ale już wiemy, że nie warto było. Każdy przed weselem ma zszargane nerwy, więc dodatkowe drażnienie nas przez dostawcę towaru, za który zapłaciliśmy z góry niemałe pieniądze jest po prostu szczytem beszczelnośći !!! My zdecydowaliśmy, że jak nam nie przyślą na tydzień przed ślubem, to zrobimy sobie sami to co zamówiliśmy, a z firmą decorisus policzymy się po naszej uroczystości. Nie wykluczone, że sprawę zakończymy w sądzie...
Nie polecam!!!!!!
Dzis mija równy miesiac od momentu kiedy zamówiłam kilka rzeczy.DZwoniłam kilka razy i ciagle mnie zwodzili ze przesyłka bedzie za kilka dni, ze pod koniec tygodnia i nic!!!
SA po prostu nie poważni, zupełnie bez szacunku do klienta.Zrozumiałe ze przesyłka moze dojsc pózniej ,bo maja sporo zamówien , ale to chociaz mogli by wysłac informacje, a oni na e-maile odpisuja po prostu chamsko!!!!!!
DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!!

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Darek - ocena (3 odpowiedzi)

Tak jak myślałem . Kolejny raz i wszystko idealnie. Polecam na 100% 10/10

do góry