Widok

Defender - ochrona

Miła atmosfera i wysokie stawki ? Drogeria w Klifie ?
Domyślam się jaka może być atmosfera - ale co to znaczy wysokie stawki ?
Czy ktoś mi coś może powiedzieć ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak się podepnę i mam pytanko, gdzie szukać w ochronie pracy, aby nie były to jakieś obiekty handlowe i pracuje się w pojedynkę, tak aby w godzinach pracy nie stać jak idiota cały czas, tylko aby było można posiedzieć i poczytać książkę?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
to chyba dawny askar ??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Naiwny jesteś czy o drogę pytasz ??! Ww. firmy ochroniarskiej w Trójmieście (o ile mi wiadomo) nie ma i takiej nie znajdziesz. W każdej ochronie trzeba coś robić by być efektywnym i nie dać się wywalić już po np. trzech dniach. A czytać książkę / gazetę to możesz w tramwaju / busie do roboty (o ile nie ma rano tłoku i gwaru) lub bibliotece publicznej. Pracę w ochronie obiektów przemysłowych oferuje np. Art Security (teren Fosforów). By tam pracować musisz tylko posiadać licencję ochroniarską I st., mieć doświadczenie (wystarczy nawet parę miesięcy) oraz zaświadczenie o niekaralności. Spróbuj tam jak i do firm chroniących tereny Stoczni Remontowej czy Stoczni Gdańsk. praca tam raczej jest spokojna w porównaniu do np. dyskontów. Powodzenia !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To aż tak się ten rynek zmienił, kiedyś (7-8lat temu) można było poczytać książkę, a nawet piwko wypić, oczywiście nie były to obiekty handlowe, gdzie jest się cały czas na widoku i stawki były wyższe 8zł, co to się porobiło. Oczywiście długo się tam pracować nie dało z wielu względów, głównie alkoholizmu załogi, gdzie ludzie byli różni w tym po szkole podstawowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobno na fosforach to nie za fajnie pracować, straszny alkoholizm, prymitywna załoga, piją jakiś nie do końca przedestylowany alkohol z tych zbiorników na terenie zakładów
hmmmm, jeszcze nie dawno można było takie rzeczy robić i nie tylko na nockę w akademi morskiej..... :-)tam się odwalało numery....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
~sdf FOSFORY nie produkują alkoholu tylko kwas fosforowy i inne produkty na bazie fosforu (więcej nt. ich produktów wie mój dziadek, który do niedawna tam pracował - musiałbym się go spytać), więc jak oni mieliby coś z tych zbiorników pić ??! Najpierw pomysl, a potem mów - nie odwortnie, bo pitolisz głupoty !!! A atmosfera w pracy faktycznie zależy na jakich ludzi się trafi, tj. posiadających kuturę osobistą, koleżeńskich i traktujących nowych jak 'swoich' lub wręcz odwrotnie. Duże znaczenie ma też gdzie wczesniej członkowie załogi pracowali, czy też tam pili i jakie mają wykształcenie (choć wg. mnie obecnie polska edukacja przestaje być już wyznacznikiem czegokolwiek).
Nie wnikam co to za zbiornik, osoby tam pracujące z jakiegoś zbiornika piją alkohol, co to za zbiornik, gdzie jest i po co pytaj ochroniarzy. Ja kiedyś też gdzieś pracowałem i dopiero po paru latach dowiedziałem się, że w firmie jest sauna, siłownia i inni też byli tym faktem zaskoczeni, tak to jest w dużych zakładach.
Zapewniam niniejszym sdf i innych użytkowników, że nie byłem i nie jestem obecnie pracownikiem firmy Art Security. I taka rada na przyszłość do Ciebie sdf - choć sądziłem, że to jednak 'oczywista oczywistość' cytując klasyka - zanim podpiszesz umowę z pracodawcą oprócz warunków pracy i płacy a także kwestii odprowadzania składek na ZUS / OFE spytaj się o tzw. ang. benefity czyli po polsku świadczenia pozapłacowe takie jak: strzelnica, sauna / spa, siłownia na kartę Multisport Benefit lub nawet voucher na darmowe lekcje angielskiego czy tańsze bilety do kina (np. w ramach Środy z Orange w każdym multipleksie). Każda branża zawodowa ma różne rodzaje benefitów (np. w ochronie nie spodziewałbym się kursów językowych chyba, że firma poszukuje kandydatów do np. jakiegoś biurowca koncernu czy hotelu 4/5 *).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po raz kolejny Janeczek ::)
dawny askar to partner teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Defender to jakaś lipa - nie ma takiej firmy ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
.. to dawny Askar czy jak kto woli Askar.pl czy partner .. szukaja naiwnych a prezes to jakas pomylka nie ma pojęcia o niczym!!!
Jest to ściema oni nie płacą pensji Defender jest rodzinną firmą Askara i Partnera to jest jedność przeczytaj na forum opinie dla Askara i wyciągnij wnioski.mają duże zaległości w wypłatach Kadra zatrudniająca jest nie miła Nie polecam zastanów się zanim będzie za póżno.Szrek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Defender nie jest powiązany z Askarem i Partnerem, to zupełnie inna firma.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na Grunwaldzkiej oszuści siedzą i wymigują się od płacenia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
udowodnij to że nie jest !
ja wiem ze jest to powiązanie !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Defender to grupa ludzi, którzy odeszli z Askara mając dość panujących tam klimatów. Kto pracował w Askar i ma FAKTYCZNIE kontakt z Defenderem wie to dobrze.
Askar faktycznie zszedł na psy, Defender to szansa dla wielu byłych pracowników na uczciwą pracę i terminowe wypłaty.

A dowód ? Jeśli faktycznie Cię to interesuje idź do Askara i zapytaj co myślą o Defenderze. Wiadro pomyj wylane przez nieuczciwą firmę to najlepsza rekomendacja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
sprawdź w KRS, to zupełnie inna firma
do góry