Widok

Deichmann - Kcyńska 27 - jak dojechać?!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę o radę, jak dojechać do tego sklepu z Gdańska?
Komunikacją miejską. Tylko tam są dostępne buty które sobie upatrzyłam. A może Deichmann sprowadzi do dogodnego dla mnie sklepu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
złóż zamówienie przez internet ze strony Deichmana. paczkę odbierzesz w wybranym przez siebie paczkomacie
jak buty nie będą pasować oddasz je w każdym ichniejszym sklepie
w sklepie online ten model a moim rozmiarze jest niestety niedostepny :( tez pomyslalam o tym rozwiazaniu.
jest na tej kcynskiej ale ja zupelnie nie mam pojecia jak tam sie dostac... :(
Musisz kolejką pojechać do Gdyni Cisowa i popytać ludzi jak dojść do Tesco. Z Gdańska to wyprawa na ok. 1 godzinę w jedną stronę :)
kcyńska to koło tesco na końcu obwodnicy, nie jeżdzę komunikacją miejską ale chyba bliżej jest z Chylonii.
A nie masz kogoś kto cię zawiezie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy z Cisowej czy z Chyloni kawałek jest do przejścia. Mniej więcej taki sam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz pojechać skm do Chyloni tam przejsc ul. Kartuska w góre do przystanku o nazwie Chylonia Centrum i podjechac autobusem K. Wysiadajac z skm musialabys pojsc w lewa strone zeby wyjsc w tunelu a potem isc przed siebie ;d
Dojedz skm-ką do Wzgórza św. Maksymiliana i wsiądź w darmowy autobus 01, który dowiezie Cię pod same drzwi Deichamnna.
http://integracja24.pl/tesco-ul-kcynska-gdynia
Przepraszam teraz to autobus 811: http://www.silesiatransport.eu/gryf/linia-811.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

do góry