Widok

Deker-tort weselny??? :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam aktualnych opinii o tej cukierni. Przejrzałam forum ale to sa stare opinie więc postanowiłam założyć nowy wątek.

Dziewczyny po ostatnim wypadzie do Sowy dzis byłam w Galerii Bałtyckiej w Dekerze.

Pan z obslugi podzielił mi kawałki tortów na dwie części te co muszą być na dole tortu piętrowego i te co mogą być na górze.

Malinowa rozkosz -niebo w gębie( to ten lżejszy na górę)
Czekoladowy z wiśniami jakoś tak.... też pyszniasty( jw)

te ciężkie, ktore musza być na dole były dużo smaczniejsze i lżejsze niż np truflowy czy czekoladowy z sowy.

Jak do tej pory stawiałam na Sowę ale teraz hmmmm chyba Deker wygrywa jeśli chodzi o smaki :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sowa i Deker to pyszne cukiernie.
ale drogie 90zł/kg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madziarrra ten pan powiedział ze 70-90zł to za tort na spód te lżejsze tańsze ale ile dokładnie to nie wiem.

zadzownię dziś do menagerki to może coś więcej będę wiedziała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wilczek jeśli smakują Ci tortu u Dekera to zorientuj się ile w tym roku za kg chcą w Haffnerze. Smaki mają te same np. Malinowa Rozkosz Wkońcu Deker wywodzi sie z Haffnera :p Z P. Marcinem z Haffnera super kontakt
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sara pochwal się Waszym tortem i wklej zdjęcie ...plisssssssssssssssss :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram - Saro, razem z koleżanką, która przed Tobą wychwalała cukiernię - wrzućcie fotki tych pyszności...bez tych fotek - trudno będzie mi uwierzyć w autentyczność opinii
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
opinie Olki.K i Sary sa wyslane z tego samego IP, czyli po prostu ktos z cukierni robi reklame (najpewniej sama pani menedzer, skoro numer telefonu podaje)

ale fakt, ze Deker robi naprawde pyszne ciasta, ale ja zdecydowalam sie na zamowienie gdzie indziej, po tym jak przeczytalam jakie przeboje miala jedna z PM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha faktycznie :) ktos sobie robi reklame......
ja tez bym nie ryzykowala brac tort weselny od dekera..... z tego co slyszalam jakie przeboje mieli ludzie....
mysmy mieli tort z haffnera! polecam serdecznie - przepyszny!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
smaki vasco da gama i malinowa rozkosz bodajze
Mowie o Haffnerze oczywiscie
czy mango.... juz sama nie pamietam.
Ale mozan brac w ciemno :)
Ojej no to bardzo mi przykro :( Myślałam ,że po tak długim czasie coś się zmieniło na lepsze i będzie dużo pozytywnych opinii

Hafnera też biorę od uwagę, chociaż na wysłanego maila z zapytaniem i dokładnym zdjęciem tortu , podanymi smakami i ilością osob na weselu nie dostałam odowiedzi. ...jako jedyni nie odpisali :(

Obrażalaska nie jestem :) więc ponownie wyślę zapytanie do Hafnera .

Może jednak znajdą się forumki które mają lub miały styczność z Cukiernią Deker
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wczoraj jedlismy tort z Dekera-nie znam nazwy ale to byl jakis malinowy i mango. I powiem szczerze bylam bardzo rozczarowana bo znam smak tortu malina-mango z Haffnera. To bylo zupelnie cos innego niestety. Ja wiem,ze nie bede tam zamawiala na pewno. Na razie jednak Haffner górą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
haffner chyba 70zł w zeszłym roku. bylismy ostatnio u dekera na ciachu, ceny masakryczne- maly okragly torcik - moze 7 cm, za 9zł, ciastko 6-10zł. mango i truskawka były pyszne. nasz tort był z Wenty z Wejherowa od góry- ananas- jogurtowy malinowy, truskawkowy i marcello, za 10 kilo , niecałe 400zł na 50 osób zostało nam kawaleczek truskawkowego i 1/4 marcello
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieliśmy na weselu (31.07.2010) Malinową Rozkosz z Deckera - przepyszny był. Delikatny i lekki. Nie chcieliśmy piętrowego, miał być prosty jeśli chodzi o dekoracje. I taki był :) Poniżej zdjęcia:

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us
do kasiowa
ile płaciliście za tort?
Cześć,

ja również zamawiałam tort i ciasta od Dekera, uważam, że ma najlepsze ciasta w Trójmieście. Muszę Cię jednak przestrzec: przyjechaliśmy po odbiór i Pani w cukerni zrobiła wielkie oczy i stwierdziała , że takiego zamówienia nie ma.
Stres jaki przy tym był, nie do opisania.
Po kilku godzinach nasze zamówienie się "znalazło" ale podejżewam, że mogło być dopiero wykonane.
Niestety okaząło się niekompletne, brakowało figurek, koniec końców figurki dowieźli, ale nie wyobrażam sobie co by było gdybyśmy nie umówili się na osobisty odbiór dzień przed ślubem, tylko na dówóz w tym dniu...
Mieliśmy malinową rozkosz - faktycznie niebo w gębie.
Torty i ciasta Dekera są warte swojej ceny, ale niesety zapomnienie o zamówieniu na taką uroczystość jak dla mnie dyskwalifikuje go.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
~przyszła panna młoda,

nie pamiętam ile kosztował :) Wiem, że był nieco droższy niż w innych cukierniach, ale stwierdziliśmy, że wolimy zapłacić nieco więcej, bo ten nam najbardziej smakował.
w bitwie Sowa-Deker według mnie zwycięża Sowa;-) ale moje drogie wszystko zależy od naszych kubków smakowych, bo przecież każdy ma inne... Sowa ma bardziej słodkie ciasta i torty, a ja uwielbiam wszystko co super słodkie;-)
ja stawiam na dekera i na malinowa rozkosz-pycha!!!
chyba bede u nich zamawiac tez, choc nie sa tani.
znalazlam takie cos

http://fajnebaby.pl/
do góry