Widok
Deker-tort weselny??? :)
Szukam aktualnych opinii o tej cukierni. Przejrzałam forum ale to sa stare opinie więc postanowiłam założyć nowy wątek.
Dziewczyny po ostatnim wypadzie do Sowy dzis byłam w Galerii Bałtyckiej w Dekerze.
Pan z obslugi podzielił mi kawałki tortów na dwie części te co muszą być na dole tortu piętrowego i te co mogą być na górze.
Malinowa rozkosz -niebo w gębie( to ten lżejszy na górę)
Czekoladowy z wiśniami jakoś tak.... też pyszniasty( jw)
te ciężkie, ktore musza być na dole były dużo smaczniejsze i lżejsze niż np truflowy czy czekoladowy z sowy.
Jak do tej pory stawiałam na Sowę ale teraz hmmmm chyba Deker wygrywa jeśli chodzi o smaki :)
Dziewczyny po ostatnim wypadzie do Sowy dzis byłam w Galerii Bałtyckiej w Dekerze.
Pan z obslugi podzielił mi kawałki tortów na dwie części te co muszą być na dole tortu piętrowego i te co mogą być na górze.
Malinowa rozkosz -niebo w gębie( to ten lżejszy na górę)
Czekoladowy z wiśniami jakoś tak.... też pyszniasty( jw)
te ciężkie, ktore musza być na dole były dużo smaczniejsze i lżejsze niż np truflowy czy czekoladowy z sowy.
Jak do tej pory stawiałam na Sowę ale teraz hmmmm chyba Deker wygrywa jeśli chodzi o smaki :)
opinie Olki.K i Sary sa wyslane z tego samego IP, czyli po prostu ktos z cukierni robi reklame (najpewniej sama pani menedzer, skoro numer telefonu podaje)
ale fakt, ze Deker robi naprawde pyszne ciasta, ale ja zdecydowalam sie na zamowienie gdzie indziej, po tym jak przeczytalam jakie przeboje miala jedna z PM
ale fakt, ze Deker robi naprawde pyszne ciasta, ale ja zdecydowalam sie na zamowienie gdzie indziej, po tym jak przeczytalam jakie przeboje miala jedna z PM
Ojej no to bardzo mi przykro :( Myślałam ,że po tak długim czasie coś się zmieniło na lepsze i będzie dużo pozytywnych opinii
Hafnera też biorę od uwagę, chociaż na wysłanego maila z zapytaniem i dokładnym zdjęciem tortu , podanymi smakami i ilością osob na weselu nie dostałam odowiedzi. ...jako jedyni nie odpisali :(
Obrażalaska nie jestem :) więc ponownie wyślę zapytanie do Hafnera .
Może jednak znajdą się forumki które mają lub miały styczność z Cukiernią Deker
Hafnera też biorę od uwagę, chociaż na wysłanego maila z zapytaniem i dokładnym zdjęciem tortu , podanymi smakami i ilością osob na weselu nie dostałam odowiedzi. ...jako jedyni nie odpisali :(
Obrażalaska nie jestem :) więc ponownie wyślę zapytanie do Hafnera .
Może jednak znajdą się forumki które mają lub miały styczność z Cukiernią Deker
haffner chyba 70zł w zeszłym roku. bylismy ostatnio u dekera na ciachu, ceny masakryczne- maly okragly torcik - moze 7 cm, za 9zł, ciastko 6-10zł. mango i truskawka były pyszne. nasz tort był z Wenty z Wejherowa od góry- ananas- jogurtowy malinowy, truskawkowy i marcello, za 10 kilo , niecałe 400zł na 50 osób zostało nam kawaleczek truskawkowego i 1/4 marcello
Mieliśmy na weselu (31.07.2010) Malinową Rozkosz z Deckera - przepyszny był. Delikatny i lekki. Nie chcieliśmy piętrowego, miał być prosty jeśli chodzi o dekoracje. I taki był :) Poniżej zdjęcia:

Uploaded with ImageShack.us

Cześć,
ja również zamawiałam tort i ciasta od Dekera, uważam, że ma najlepsze ciasta w Trójmieście. Muszę Cię jednak przestrzec: przyjechaliśmy po odbiór i Pani w cukerni zrobiła wielkie oczy i stwierdziała , że takiego zamówienia nie ma.
Stres jaki przy tym był, nie do opisania.
Po kilku godzinach nasze zamówienie się "znalazło" ale podejżewam, że mogło być dopiero wykonane.
Niestety okaząło się niekompletne, brakowało figurek, koniec końców figurki dowieźli, ale nie wyobrażam sobie co by było gdybyśmy nie umówili się na osobisty odbiór dzień przed ślubem, tylko na dówóz w tym dniu...
Mieliśmy malinową rozkosz - faktycznie niebo w gębie.
Torty i ciasta Dekera są warte swojej ceny, ale niesety zapomnienie o zamówieniu na taką uroczystość jak dla mnie dyskwalifikuje go.
ja również zamawiałam tort i ciasta od Dekera, uważam, że ma najlepsze ciasta w Trójmieście. Muszę Cię jednak przestrzec: przyjechaliśmy po odbiór i Pani w cukerni zrobiła wielkie oczy i stwierdziała , że takiego zamówienia nie ma.
Stres jaki przy tym był, nie do opisania.
Po kilku godzinach nasze zamówienie się "znalazło" ale podejżewam, że mogło być dopiero wykonane.
Niestety okaząło się niekompletne, brakowało figurek, koniec końców figurki dowieźli, ale nie wyobrażam sobie co by było gdybyśmy nie umówili się na osobisty odbiór dzień przed ślubem, tylko na dówóz w tym dniu...
Mieliśmy malinową rozkosz - faktycznie niebo w gębie.
Torty i ciasta Dekera są warte swojej ceny, ale niesety zapomnienie o zamówieniu na taką uroczystość jak dla mnie dyskwalifikuje go.