Widok
Są specjalne przyssawki na samochód. Z jednej strony mocuje się do nich bukiet kwiatów( to podobno zrobią w kwiaciarni po dostarczeniu przyssawki), druga strona sama przyssie się do maski samochodu. Moja siostra korzystała z tych rzezcy na swoim ślubie, a ostatnio się u niej dowiadywałam w związku ze swiom. Nie wiem tylko gdzie to kupili, ale jak będziesz zainteresowana to mogę zapytać.
Już się dowiadywałam. Takie przyssawki wypożyczają kwiaciarnie, oczywiście za kaucją. Moja siostra akurat taką miała, gdyż dostała od znajomych, którzy jej nie zwrócili. Nie wiem tylko czy każda kwiaciarnia wypożycza takie gadżety, ale te większe czy reklamujące się jako specjaliści od kwiatów do ślubu napewno tak.
Przyssawki sa fajne, ale lepsza jest taka specjalna guma w tasmie do mocowania kwiatów.
Przyssawki sa dobre np na maske, jezeli chcesz miec duzy bukiet kwiatow, ale moim zdaniem lepiej te kwiaty inaczej przymocowac gdyz taki bukiet czesto wyglada jak taka kula (chyba ze jest b.dobrze zrobiony), a powinno byc to bardziej rozlozyste.
Guma jest bardzo fajna do mocowania kwiatkow przy klamkach, gdyz na przyssawkach zbyt mocno wystaja.
pozdrawiam
Lukasz
www.AutoDoSlubu.com
Przyssawki sa dobre np na maske, jezeli chcesz miec duzy bukiet kwiatow, ale moim zdaniem lepiej te kwiaty inaczej przymocowac gdyz taki bukiet czesto wyglada jak taka kula (chyba ze jest b.dobrze zrobiony), a powinno byc to bardziej rozlozyste.
Guma jest bardzo fajna do mocowania kwiatkow przy klamkach, gdyz na przyssawkach zbyt mocno wystaja.
pozdrawiam
Lukasz
www.AutoDoSlubu.com
popytaj w kwiaciarniach, z wygladu przypomina taka tasme uszczelniajaca np. do okien, grubosci 1 cm - i o ile pamietam zwinieta byla w taki rulonik
widzialem ja np. w kwiaciarni Gdynskiej na Swietojanskiej ze takie cos mieli, na pewno jest to bardzo dobre jezeli chodzi o to ze nie niszczy lakieru
tak samo zwykla tasma dwustronna jest dobra, troche wiecej skubania ale nie psuje lakieru, a najgorsza jest zwykla, przezroczysta tasma
L.
widzialem ja np. w kwiaciarni Gdynskiej na Swietojanskiej ze takie cos mieli, na pewno jest to bardzo dobre jezeli chodzi o to ze nie niszczy lakieru
tak samo zwykla tasma dwustronna jest dobra, troche wiecej skubania ale nie psuje lakieru, a najgorsza jest zwykla, przezroczysta tasma
L.