Indywidualna Praktyka Lekarska

Stomatolodzy

Wejherowo, Elizy Orzeszkowej 22

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ja - opinia wątek zamknięty Polecam wszystkim, a szczegolnie tym, ktorzy maja zle wspomnienia czy traume...
~Ja
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 20 marca 2021

Daria - opinia wątek zamknięty Super Pani stomatolog z powołania.Przyjęła syna w nocy z bólem zęba ,pomimo...
~Daria
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 stycznia 2020

Leczenie zębów u 5 letniego dziecka wątek zamknięty Odbyte 3 wizyty, ząbki u dziecka wyleczone oprócz 1-go, mam sporo zastrzeżeń....
~Emila
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2018

profesjonalizm w każdym calu wątek zamknięty Jestem osobą, która od wczesnych lat ma do czynienia ze stomatologami...
~Magdalena Pelowska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 października 2018

Polecam wątek zamknięty Specjalista godny polecenia . Miła obsługa, profesjonalnie wykonane usługi,...
~Jarosław Wysiecki
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 maja 2018

Przede wszystkim pacjent wątek zamknięty dokładna i skrupulatna. Namiary dostałam z polecenia i teraz sama polecam...
~Agnieszka Gudowska
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2018

Pozytywnie. wątek zamknięty Dojeżdżam ponad 100km na wizyty i jestem bardzo zadowolona. Fachowość,...
~Żaneta S
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2018

Bardzo dobry lekarz wątek zamknięty Pani doktor Maria Kamieniak-Cichowska to dobry dentysta i dobry człowiek....
~Joanna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2018

Rewelacja wątek zamknięty Super dentystka. Bardzo kompetentna, konkretna i do tego bardzo miła. Zawsze...
~Bartek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Chciałabym takiego dentystę przez całe życie wątek zamknięty Chodzę do pani doktor od 14 lat, w tej chwili dojeżdżam 40 km, bo nie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Polecam wątek zamknięty Leczymy się u pani doktor całą rodziną:-) Mąż gdy chodził do przypadkowych...
~JD
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2018

Wizyta prywatna wątek zamknięty Na wejściu gabinet ładnie wyposażony, przytulnie, wydaje się, że trafiliśmy w...
~Monika
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 marca 2018

Polecam wątek zamknięty W tym roku postanowiłam zadbać o siebie, jedną z dróg jest sprawdzenie stanu...
~Alicja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 marca 2018

POLECAM! wątek zamknięty Świetnie diagnozuje, działą bezboleśnie. Solidna firma. Do tego bardzo...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 marca 2018

Solidna, delikatna, zaangażowana i dokładna. wątek zamknięty Polecam Panią Doktor. Niezwykle ciepła i solidna, empatyczna. Doskonały...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 lipca 2012

Godny polecenia zakład i personel:) wątek zamknięty Dzięki pani doktor Marii Kamieniak-Cichowskiej zaufałam,że można leczyć zęby...
~Brygida Baran
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 października 2011

polecam wątek zamknięty W pracy tej Pani szczególnie doceniam delikatność przy postępowaniu z...
~Agnieszka
-

dodano: 17 lipca 2011

Gabinet warty polecenia wątek zamknięty Bardzo dobra i miła obsługa. Ceny OK. Polecam.
~Sebastian
-

dodano: 8 czerwca 2011

Super dentystka! wątek zamknięty Od trzech lat powierzam swoje zęby (zabiegi, kontrole) pani doktor i jestem w...
~Paweł
-

dodano: 8 czerwca 2011

Bardzo solidna stomatolożka wątek zamknięty Od lat korzystam z usług dr Kamieniak. Jest osobą niezwykle kompetentną, a...
~Aleksandra Bojarska-Meier
-

dodano: 21 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

21

wątków

do góry