Widok
Depilacja brazylijska
ej dziewczyny,może któraś polecić dobry salon kosmetyczny w Gdyni,w którym wykonują depilację brazylijską?tzw. bikini brazylijskie???????????
hej!niezły z Ciebie zwyrol:) depilacja brazylijska to niezły kosmos...sama o tym czasem myślę, ale powiem szczerze, że już depilacja woskiem nóg to niezły hardcore a co dopiero plastry w intymnych miejscach...dobry salon mają w batorym, ale jest drogo <i dobrze>...mam nadzieję, że przeżyjesz:):) pozdrawiam:)
hmmm nie kumam ostatniej odpowiedzi to jest normalna depilacja, tez bylabym wdzieczna za wskazaniej salonu kosmetycznego ze sprawdzona Pania kosmetyczka obojetnie gdzie w trojmiescie. Pojade wszedzie jezeli Pani okaze sie dobra i delikatna. Ja mam sprawdzona kosmetyczke zajmujaca sie tym w Warszawie, ale jest mi potrzebna tutaj!
Wielki dzieki za pomoc !!!!
Wielki dzieki za pomoc !!!!
Ja mam sprawdzoną kosmetyczkę, która wykonuje mi regularnie bikini brazlijskie od kilku lat. Właśnie otworzyła nowy super gabinet na Żabiance. Jest tania i robi to narawdę profesjonalnie - no i co najważniejsze boli mniej niż gdzie indziej ;-)))
No i ważne jest to, że obsługuje tylko kobiety, więc nie ma zagrożenia obleśnymi panami ;-))
Ten gabinet jest na Żabiance ul. Gdyńska 5F z tym, że wejśce do gabinetu jest od strony balkonów.
No i ważne jest to, że obsługuje tylko kobiety, więc nie ma zagrożenia obleśnymi panami ;-))
Ten gabinet jest na Żabiance ul. Gdyńska 5F z tym, że wejśce do gabinetu jest od strony balkonów.
SUPER DEPILACJA
witam dziewczeta..
ja osobiscie goraco polecam zakład kosmetyczny "Antonio" na kilinskiego (Gdynia). Pani kosmetyczna jest przesympatyczna i precyzyjna. ceny tez sa ok. a sama depilacja nie jest az tak krepujaca ponieważ odbywa się w bieliźnie (majtki odsuwa sie tylko na prawo lub lewo i tak na calej dlugosci;))
chetnie chodze od razu na pelna depilacje tzw ludki, uda, bikini i pachy. to wszystko trwa ok 20 - 25 min i z czasem bol jest coraz mniejszy;)
polecam p. Agnieszke !
ja osobiscie goraco polecam zakład kosmetyczny "Antonio" na kilinskiego (Gdynia). Pani kosmetyczna jest przesympatyczna i precyzyjna. ceny tez sa ok. a sama depilacja nie jest az tak krepujaca ponieważ odbywa się w bieliźnie (majtki odsuwa sie tylko na prawo lub lewo i tak na calej dlugosci;))
chetnie chodze od razu na pelna depilacje tzw ludki, uda, bikini i pachy. to wszystko trwa ok 20 - 25 min i z czasem bol jest coraz mniejszy;)
polecam p. Agnieszke !
trochę cie nie rozumiem... to ze facet się depiluje to jeszcze nie znaczy ze facetem - ups "mężczyzna" nie jest.
moze według twoich standardów byłaby nim osoba, która smierdzi, nie domywa się i generalnie jest takim typowym zarosnietym Rumcajsem z lasu.....
to ze facet dba o siebie to dobrze, a po co się depiluje to już nie Twój interes, on zadał pytanie i wypadałoby grzecznie odpowiedzieć albo wogóle się nie udzielać.
moze według twoich standardów byłaby nim osoba, która smierdzi, nie domywa się i generalnie jest takim typowym zarosnietym Rumcajsem z lasu.....
to ze facet dba o siebie to dobrze, a po co się depiluje to już nie Twój interes, on zadał pytanie i wypadałoby grzecznie odpowiedzieć albo wogóle się nie udzielać.
Ja polecam gabinet kosmetyczny w Rumi na kosynierów 37/10 moze i to reklama ale sa tam dwa obok siebie nie broń boże to studio urody lecz gabinet koło weterynarza.Sa tam 2 miłe dziewczyny robia to we dwie jedna napina skóre a druga depiluje ,zero stresu,ból tez jest mniejszy no i pełen profesjonalizm.Wracam za miesiac.;)