Widok

Depilacja brazylijska

ej dziewczyny,może któraś polecić dobry salon kosmetyczny w Gdyni,w którym wykonują depilację brazylijską?tzw. bikini brazylijskie???????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej!niezły z Ciebie zwyrol:) depilacja brazylijska to niezły kosmos...sama o tym czasem myślę, ale powiem szczerze, że już depilacja woskiem nóg to niezły hardcore a co dopiero plastry w intymnych miejscach...dobry salon mają w batorym, ale jest drogo <i dobrze>...mam nadzieję, że przeżyjesz:):) pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hmmm nie kumam ostatniej odpowiedzi to jest normalna depilacja, tez bylabym wdzieczna za wskazaniej salonu kosmetycznego ze sprawdzona Pania kosmetyczka obojetnie gdzie w trojmiescie. Pojade wszedzie jezeli Pani okaze sie dobra i delikatna. Ja mam sprawdzona kosmetyczke zajmujaca sie tym w Warszawie, ale jest mi potrzebna tutaj!
Wielki dzieki za pomoc !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez poszukuję sprawdzonej kosmetyczki od depilacji bikini! wiem ze jest jeden gabinet w Sopocie który wykonuje ta depilacje cukrem(niby mnie boli), ale nie wiem bo nie byłam tam jeszcze!!
Ja mam sprawdzoną kosmetyczkę, która wykonuje mi regularnie bikini brazlijskie od kilku lat. Właśnie otworzyła nowy super gabinet na Żabiance. Jest tania i robi to narawdę profesjonalnie - no i co najważniejsze boli mniej niż gdzie indziej ;-)))
No i ważne jest to, że obsługuje tylko kobiety, więc nie ma zagrożenia obleśnymi panami ;-))
Ten gabinet jest na Żabiance ul. Gdyńska 5F z tym, że wejśce do gabinetu jest od strony balkonów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Świetna kosmetyczka wykonuje bikini na Żabiance, ul. Gdyńska, gorąco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No tak...musisz być cholernie brzydka skoro masz takie zdanie nt. panów..no cóż..ale najgorsze jest to ze oprócz takiej facjaty poskąpiono ci tez rozumu...ech..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Depilacja woskiem Antonio w Gdyni, a pastą cukrową w dobrej cenie Sensual Spa w Sopocie troche drożej jest w Gdyni Bio Nova. Kiedyś depilowałam się woskiem, ale po paście skóra jest boska. Polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER DEPILACJA

witam dziewczeta..
ja osobiscie goraco polecam zakład kosmetyczny "Antonio" na kilinskiego (Gdynia). Pani kosmetyczna jest przesympatyczna i precyzyjna. ceny tez sa ok. a sama depilacja nie jest az tak krepujaca ponieważ odbywa się w bieliźnie (majtki odsuwa sie tylko na prawo lub lewo i tak na calej dlugosci;))
chetnie chodze od razu na pelna depilacje tzw ludki, uda, bikini i pachy. to wszystko trwa ok 20 - 25 min i z czasem bol jest coraz mniejszy;)

polecam p. Agnieszke !
kuzwa ale wy macie problemy.... az skręca jak się czyta wasze posty ...

a tyłek też sobie golicie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
gupie baby...to jakies smarki tu sie wypisują..nie wiedzą że brazylia juz dawno nie jest trendy???? ech matołki..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
moze moglbys polecic jakis dobry salon dla mezczyzn? chodzi mi o depilacje naturalnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a tipsy też sobie zrobisz ?

i nie używaj słowa "mężczyzna" bo na nie nie zasługujesz :P
Pride Fight Championship
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
a w Gdańsku jakiś salon możecie polecić?
najlepsza jest w Antonio!!!!!!!!!!!!!!!! W gdyni na Kilińskiego,dziewczyna jest rewelacyjna .
ja też polecam Gabinet Miły na Żabiance, intymnie i profesjonalnie, koszt 50 zł , tel. 608345257
Ja tez polecam salon Antonio, sprawdzilam jest super!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trochę cie nie rozumiem... to ze facet się depiluje to jeszcze nie znaczy ze facetem - ups "mężczyzna" nie jest.
moze według twoich standardów byłaby nim osoba, która smierdzi, nie domywa się i generalnie jest takim typowym zarosnietym Rumcajsem z lasu.....

to ze facet dba o siebie to dobrze, a po co się depiluje to już nie Twój interes, on zadał pytanie i wypadałoby grzecznie odpowiedzieć albo wogóle się nie udzielać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
a do główki nie przyszło że to dla higieny i wygody a nie dla mody?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja polecam gabinet kosmetyczny w Rumi na kosynierów 37/10 moze i to reklama ale sa tam dwa obok siebie nie broń boże to studio urody lecz gabinet koło weterynarza.Sa tam 2 miłe dziewczyny robia to we dwie jedna napina skóre a druga depiluje ,zero stresu,ból tez jest mniejszy no i pełen profesjonalizm.Wracam za miesiac.;)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

do góry